3761
-
#2466 Oks, majd gányolgatok egy kicsit másmilyen mapot, amin lesz lowpoly kivitel is (teleport rulz a kettő között) -
#2465 jah bocsi melléklikk. video nem köll nekem már mert eszedtem a pályát s majd ha jáccottam rajta értékelem. nah by megyek. -
#2464 Amit felraktam, az maga a pálya, a hozzá tartozó static-mesh fájlal, de te a videós postra válaszoltál -
#2463 nem otthon vok ugyhogy még nem próbáltam ki! -
#2462 miért ez nem az???? -
#2461 ?
szal tegyem fel netre? -
#2460 ok. meg le is töltöm asszem. -
#2459 ja, a pályát letöltheted a relaks.uw.hu/downloads/hipoly.zip helyről ;) -
#2458 Jó, este felteszem a videót, 6 megz lett a 600akármennyiből :D -
#2457 nanáááá mindent látni akarunk. ha nem mozog játék közben az sem gáz! -
#2456 Hehe, visszatérve a hipoly "pályámhoz", meshsmooth-al meg16x-oztam a poligonok számát, ami cirka 1,6 millió poly-t eredményezett. Nem is volt semmi baj, még mikor kb 1,3 - 1,4 milió látszott, akkor is ment a 30 fps, de mikor valami lövedék kormott hagyott maga után, akkor képes volt másodpercekig csak nézni! :D
Felrakjam valahová, ha van valaki nagyon mazohista? :D -
Kou #2455 Köszike, csak valaki rémisztgetett hogy német:Ö -
antijedi #2454 az ó maláj egyik nyelvjárása...
amugy természetesen angol... -
#2453 pl angol -
Kou #2452 Tudom hogy már volt de az UT2004 Deviance féle DVD verzió nyelve milyen?
Sok lenne visszaolvasni:) -
antijedi #2451 :) -
#2450 oks, gondolom még mindég a nfsu topikban figyel :D
antijedi Fraps? +próbálhatom, sőt, mintha az hangot is vett volna fel... (végre ezt a módot is használom belőle ) -
#2449 sajna nem de asszem dj skyline-nak van mert mintha ő rakott volna fel egy videót annó egy másik fórumba. kérdezd meg őt hogy van e neki. -
antijedi #2448 fraps? -
#2447 Egyébként meg videó? Tudsz olyan progit, ami nem bmp-ket csinálgat, hanem azonnal aviba nyomja? Nembaj, ha vel kell venni record-al, és utána kényelmesen megcsinálja (akár 0.5 FPS-el :D), a lényeg, hogy lustaságom miatt nincs annyi bmp-nek elég hely :D -
#2446 Hát, még fogok hozzá pár téglát csinálni, meg csakazértis textúránként külön mesh lesz, hogy még azzal is megszadizzam :D
Nah, majd kiderül, ez úgyis igen gyorsan kész lesz, utána inkább az ONS pályámat heggeszteném. Unalmasabb, de értelmesebb :D -
#2445 szerintem nagyon klafák a fegyverek ráadásul minden fegyver benne van ami az eddigi ut-kban. sőt még ujjak is vannak a pókos meg király CTF, ONS, BR ban védekezéshez teliszórod és akkor nehezebb bejutni. jó sokat sebez egy pók! -
#2444 ok.
ha majd kész lessz egy videót vagy egy valag képet plíííííííííííz. no meg egy netcímet ahonnan le lehet tölteni. -
#2443 Nincs is ott sok :)
Majd kicsit fogok még vele baromkodni ;) -
#2442 jah amúgy hy mindenkinek! -
#2441 öööö...
...izgi.
nem sok látható
-
tbundy #2440 ettől függetlenül elérhető, letölthető, megtekinthető.. -
#2439 aha,és csak a tengerentúlom jelent még meg,diszdobozban.ide még nem jutott belöle -
antijedi #2438 azt sajna ne tom de gondolom szokásos forrásokon keresztül :)
amugy tömörités nélkül 8.4 giga... :) -
#2437 HONNAN LEHET LESZEDNI??? IDEVELE!!!!!
Hátha jól jön a készülgető ONS pályámhoz :) -
antijedi #2436 nembaj kezdetnek azé jó, csak igy tovább :)
meg nézegesd ut 2k4 bonus dvd-jét vannak rajta jó videok -
#2435 Az :D
Asszem, kicsit több kurázsi kell, hogy kis helyen kifogjak a motoron :D
Nanembaj, majd holnap :D -
antijedi #2434 őőő, érdekes :D -
#2433 Nemannyira :D
130kbyte, ezért inkább csak link :D -
#2432 állatkirályja! :P -
#2431 Geheh, kicsit marhultam :D
csináltam egy nyúlfarknyi pályát, cirka 200 000 polygonból áll, de (gondolom, mert 1 db staticmesh van sokszor) gyakorlatilag unatkozva rendereli le a gép :D
mindjárt kép is leszö :D -
#2430 Jó, tudom, pofázok, mikor nyírtak már ki vele :D -
Lifeforce #2429 Kellene nekem egy kis segítség.
Az ini fájlban hol tudom beállítani a kliensek "map" letöltési sebességét? -
NewGuy #2428 nem lehet valahogy neten jatszani ?
mert en tudok nyomni 5-6 percet de utanna a master server kidob cd-key miatt ;|
valakinek valami otlete ? -
antijedi #2427 pokos nem sokat ér? te se játszottál még akkor a gamel sokat... :)