3761
  • Dzsega #2506
    klafa a pálya csak a videón nem sok láccik belőle! többet kellet volna mutatni a map ot meg a többi linkehyet. meg jó magasra szállni a raptorral.
  • Dzsega #2505
    megint csak veled tudok egyet érteni. Mha a saját dolgai után sem tud utánnanézni akkor ha őtőle kérnek valamit akkor másnak miért nézne utánna? ha ez nehézségére esik akkor az mégjobban de nem is baj majd megtanulja az életben nem így megy hacsak nem jómenő vállalkozó anyuci apuci és akkor majd mindent a picsája alá fognak rakkini é s kinyalják majd a seggét is. nah asszem ennyi de ennek a topicnak nem erről kellene szólnia.
  • RelakSfromhome
    Inkább majd azt mondjad, ha lesz netpeccs az uteccshez, oks?
  • RelakSfromhome
    igen, bár utána fog köpködni multiban, hogy rossz key
  • IMYke2.0.0.0
    Hm. Te aztán okos vagy. Szerintem menj el egy önismereti tréningre, mert ezzel a szöveggel simán magadra mutathattál.
    Egyszerűen azt írtam le, amit később mások is beláthattak:
    Ha valaki annyira sem veszi a fáradtságot, hogy ami kell neki, azt megkeresse (főképp azután, hogy megírták neki, hogy a megoldás már korábban tálalva volt!!!!), akkor szerinted milyen ember?
    Te pedig csak az alkalmat kerested, hogy kiélhesd magad - gratulálok.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Zsoltee_a_bator
    ez a nekem rossz volt regen, ezert most kicseszek az uj generacioval nekik se legyne jobb hozzallas meg valahogy undorito. nem itt kene kielned magad azutan amit az eletben kapsz, normalis embereken.
  • Zsoltee_a_bator
    es ennek igy mi ertelme szerinted, a sok ujralinkeles csak abbol a szempontbol baj, hogy teletomi ismetlessel a forumot, de igy a balhezasbol lett 15 uj msg, gratulalok.

ez a nepnevelo szoveg amit levagsz meg egyenesen rohej, neha nem mindenki szeret fel orat forumot bongeszni 1 villamkerdes miatt. van aki jatszani szeretne inkabb a szabadidejeben, sot esetleg meg elete is van..
  • IMYke2.0.0.0
    Amennyi fáradtság nekem volt anno megszerezni a linket, megoldást, és amennyi most lett volna, hogy pontosan megadjam neked (is) nem ér annyit, hogy neked jó legyen!
    Sajnálom, hogy egy elkényeztetett kis lurkó vagy, az Élet jobban fog fájni neked, mint az, hogy nem kaptál most linket ahhoz, amit temagad is 10 perc alatt megtalálhattál volna...

• Ottto
    Megszakadtál volna ha belinkeled? Hajh. Mind1. Nem vitázom veled. Ez akkor is köcsögség volt.
    Még1x kössz Scooby.
    Hali
  • tbundy
    ez jó nem túl eredeti verzióra is?
  • IMYke2.0.0.0
    Te pedig ne ítélj egy jogos hozzászólás alapján!
    Ha mindent készen kapsz: hozzászoksz.
    Nem szakadtál volna bele, ha kicsit visszaolvasol. Sőt, talán más érdekes dolgokat is olvashattál volna.
    Ehelyett itt köcsögözöl...!

• Ottto
    Ne ítélj a kor alapján!
  • IMYke2.0.0.0
    A korod alapján inkább te vagy az.

• Ottto
    Ez nem seggnylás, ez egyszerű jóindulat :P
  • Ottto
    De köcsög vagy!

Mind1. Kössz Scooby
  • RelakSfromhome
    peccs
    mirrorok

"- CD/DVD not required to play "
  • Dzsega #2490
    teljesen eggyet értek veled. szerintem sem kéne mindenkinek kinyalni a seggét én is mindig visszaolvasok min 1 oldalt ha kell valami de inkább 2-3-at. fölleg ha idegen fórumra tévedek!!!!!!!!!
  • Dzsega #2489
    szerintem elindulna és minimum grafon futna frankón is nem szaggatna mivel frankó motorja van de próba szerencse!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kellett volna... Szerinted én nem tudtam volna a linket is írni? Csak ha ki van szolgálva ... na mindegy, most már magyarázhatok!

• ScoobyDoo
    Akkor én lenyomom a linket is! :DD
    Itt és az online play enabled -et kell letöltened.
  • IMYke2.0.0.0
    Olvass vissza itt! A megoldás a sorok közt van! Anniyt segítek: én írtam meg...

• Ottto
    Hali.
    Szeretném megkérdezni, hogy játszhatok a játékkal neten, ha nemeredeti a gém? Lehet egyáltalán?
  • RelakSfromhome
    tedd azt
  • bigapó
    bocs még ez is megy:
    :))
    gyűjteni fogok egy jobb gépre
  • bigapó
    Kösz a biztató választ
  • RelakSfromhome
    Elindulna, de ha mindent minimumra veszel, akkor is igen rángatna...
  • bigapó
    de elindulna? Vagy amíg nincs jobb gépem inkább maradjak a korábbi verzióknál?...
  • IMYke2.0.0.0
    Elég trén futna...

• bigapó
    Gondoltam, hogy csak bénázott. Mondjuk nem értem ,hogy akkor minek játszik, na meg mivel? Ez legyen az Ő baja
    Még valami: 800-as Cel., 32 Mb GeforceMx2, 384Mb memory - ezen nagyon trén futna, egyáltalán futna...?
  • RelakS
    Nagyon lámer tényleg :D

A Single Player mód továbbra is megvan ;)
  • tbundy
    ne hallgass rá, és inkább játsz
  • bigapó
    Császtok!

Lenne egy kérdésem fiúk-lányok: a 2004 tényleg csak multiban játszható? Nekem egy rokonom mondta ezt (bár elég lámer gyerek...)
    Szóval nincs az mint a "régi" tournamentben? Én egyedül + botok, meg az ellen botok:)))?????
  • DJ Skyline
    piktogram felfestés!
  • RelakSfromhome
    A galériámban van 4 db ut2k4-es kép. Melyik a jobb? A felülnézetes sziluett, vagy a piktogram? Csak mert mindegyik verdához akarok egy ilyet csinálni, és talán a piktogram egyszerűbb
  • RelakS
    Nézz körül a processzek között, ami a te nevedben fut, és nem ismered, lődd le!
  • Ben C
    Helló!

AZ eddig tök jól futó UT 2004-ben elkezdett szaggatni a hang! minden felbontásban, minden hangbeállításban!

Konfig:

-Proci: 2400 Cerka (:P)
    -Vidkari: ATi R. 9200 SE (:P)
    -Hangkari: Asszem valamien alaplapra (AsRock P4i45 vagy vmi ilyesmi) interált....

előre is köszönöm
  • RelakS
    Oszt még annyira az elején vagyok, hogy na :D
  • ScoobyDoo
    Ebből sok nem derül ki, legalábbis nekem. De sztem a pálya király, meg hangulatos, szal ott van. :D
  • ScoobyDoo
    lesem, lesem....

[KÍVÁNCSI]
  • RelakSfromhome
    ut2k4divx.avi 2perc, 8 mega, lehet fujjogni a minőségre, és a pályára. Az első úgyahogyvanszar, a pálya meg még nincs befejezve...