Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
FRAPS-el vetted fel? Akkor eléggé leterhelte gondolom a géped...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakSfromhome
stimmol 😄
Az eredetin sem látszódott, mert 320*240-es, és azt is 640*480-ról szõtte a fraps. Mondjuk kutya legyek, ha értem, miért csúszott a végére el a hang.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
Nem látszik rendesen, de amikor - érdekes hangon közli a program - SysErr gyilkolászott, valami hasonlót írtam :
- Nyomjátok már le SysErr-t!!!!!
- Mindenki öt támadja! 😊)))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakSfromhome
Akinek van kedve letölteni 58 megát, egy kissé agyontömörített 11perces videóért, az katt ide

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ScoobyDoo
ip-t majd küldök, majd keresek vmit ASE-el, de egyenlõre még fenn sincs a game.

ScoobyDoo
De a Galambot ki ereszti el? fúj! :Cc

RelakSfromhome
Ha adsz ip-t, akkor nemgond, meg ha akarsz agyaggalambvadászni 😊

Mondjuk, ha nem vagy elég ügyes, te leszel a galamb :C

ScoobyDoo
Tedd fel naaa......

meg kihívnálak egy hentre majd, ha nem gond! 😛

RelakSfromhome
Jah, közel 11 perc volt, mire SySERR leverte a népet 😄

RelakSfromhome
58 Megás lett a bermudás kaszálás. Van valakinek kedve letölteni? Mert ha nem, akkor fel sem teszem 😄

RelakSfromhome
Ahogy mondod

ScoobyDoo
Ha felrakom a patchet, akkor nem akad a Bermuda?? De akkor nincsen server list? Így van ez? 😊

Davidus
Nem😊 Az ut2k4 benchmarkhoz. A cd-n csak a game exe-hez van törés de attól még a benchmark exe kéri a cd-t.

V9ykn8_TZL0

RelakSfromhome
? nem a peccshez?

nektek mûködik a magyarítás?
Davidus
A benchmarkhoz jött ki törés a megjelenés óta?

V9ykn8_TZL0

tomasz
De nem frissítenek semmit merta múltkor leszedtem a rendszert és azóta nem tesznek fel semmit és a fórum se megy!!!nem tom mi van!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

RelakS
És gondolom "biztonsági másolattal" játszol 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
IP-t adnál, esetleg priviben? És ONS van?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bigapó
Nem hiszem, hogy leállt, de a fórum az tényleg nincsen. Szerintem a napokban is raktak fel új cuccokat

The Matrix has you...

tomasz
tom hogy nem ide tartozik de a HDC-vel mi van nincsen már miota frissítés!!!Mi van vele leállt??

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

HuAn82
Igazad van!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

RelakSfromhome
Na, mi indul innen?

RelakSfromhome
krhmm...

részleteket, plíz, mert a peccs felrakása óta nem tudok netlistát nézni.

Mindenesetre megérte a peccs, tekintve, hogy ma egyszer sem ragadtam be a bermudán, ennekelõtte viszont ez volt a kedvenc elfoglaltsága a gémnek...

bocsanatot kell kernem toled.. a #2499 -s csodas, emberseges irasodrol tegnap veletlenul azt hittem hogy vmi undorito hozzaallast tukroz, es azert akadtam ki. mar megertem, hogy mindez ram jellemzo, ahogy olyan jol ala is tamasztottam. ezentul enis leszokom arrol hogy segitsek masoknak, es talan egyszer rendes ember lehetek.
IMYke2.0.0.0
.:i2k:. voltam. A hollandoknál már nem mernek játszani velem, ha ezzel a névvel lépek fel: _i2k
Amíg meg nem jegyzik az új nevemet, biztonságban vagyok... 😊

RelakSfromhome
Sazl te is ott voltál? Azért volt olyan ismerõs az egyik név 😊

IMYke2.0.0.0
Ja azt, amit most nemrég vettél fel 😊))

RelakSfromhome
oks 😊

ScoobyDoo
aha

RelakSfromhome
Csináltam egy 10perces videót. Ha sikerül összenyomnom, feltegyem valahova?
NEM a pályámról, hanem egy hentelésrõl 😊

RelakSfromhome
oks!
Czakkát 😊

Dzsega
ok. én is megyek de elõször egy jót... hogy emlékezzek erre a napra. jó éjt.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

RelakSfromhome
inkább aludnék :o)

De gyön a 7-i 7-es

Dzsega
és emlékezz erre a napra...

RelakSfromhome
Az 😊

Meg valami nyútsd ki a kezed 😊

Dzsega
tedd azt.
úgyis Csak egy nap van..
ami más mint a többi, nyisd ki a szemed kérlek. Lálálátod mennyien vagyunk!?...

RelakSfromhome
Nem is!
Berakok egy bónusz lámpát, oszt csókolom 😊

Dzsega
nem gáz csak csinld ilyeneken ne akadj fenn mert a végén nem lesz belõle semmi. én is elkezdtem még annó egy Vipert csinálni az NFS4 hez és valamin kiakadtam hogy nem pont olyan amilyent szeretnék azt nem is lett belõle semmi, egy csomó melóm kárbaveszett. nem szabad kiakadni mert lelombozza z embert és akkor nem halad elõre a meló.
én lelkesítelek ahogy csak tudlak!
HAJRÁ!!! NEM SZABAD FELADNI!!!!!!!!!! FÖLLEG NEM ELKESEREDNI!!!!!!!!!

RelakSfromhome
Majd ha lesz mit mutatni.
Most éppen azon anyázok, hogy ha projektorral rajzolok, akkor nem lesznek korrektek a fények, de most már nem érdekel...

Dzsega
klafa a pálya csak a videón nem sok láccik belõle! többet kellet volna mutatni a map ot meg a többi linkehyet. meg jó magasra szállni a raptorral.

Dzsega
megint csak veled tudok egyet érteni. Mha a saját dolgai után sem tud utánnanézni akkor ha õtõle kérnek valamit akkor másnak miért nézne utánna? ha ez nehézségére esik akkor az mégjobban de nem is baj majd megtanulja az életben nem így megy hacsak nem jómenõ vállalkozó anyuci apuci és akkor majd mindent a picsája alá fognak rakkini é s kinyalják majd a seggét is. nah asszem ennyi de ennek a topicnak nem errõl kellene szólnia.

RelakSfromhome
Inkább majd azt mondjad, ha lesz netpeccs az uteccshez, oks?

RelakSfromhome
igen, bár utána fog köpködni multiban, hogy rossz key

IMYke2.0.0.0
Hm. Te aztán okos vagy. Szerintem menj el egy önismereti tréningre, mert ezzel a szöveggel simán magadra mutathattál.
Egyszerûen azt írtam le, amit késõbb mások is beláthattak:
Ha valaki annyira sem veszi a fáradtságot, hogy ami kell neki, azt megkeresse (fõképp azután, hogy megírták neki, hogy a megoldás már korábban tálalva volt!!!!), akkor szerinted milyen ember?
Te pedig csak az alkalmat kerested, hogy kiélhesd magad - gratulálok.

ez a nekem rossz volt regen, ezert most kicseszek az uj generacioval nekik se legyne jobb hozzallas meg valahogy undorito. nem itt kene kielned magad azutan amit az eletben kapsz, normalis embereken.
es ennek igy mi ertelme szerinted, a sok ujralinkeles csak abbol a szempontbol baj, hogy teletomi ismetlessel a forumot, de igy a balhezasbol lett 15 uj msg, gratulalok.

ez a nepnevelo szoveg amit levagsz meg egyenesen rohej, neha nem mindenki szeret fel orat forumot bongeszni 1 villamkerdes miatt. van aki jatszani szeretne inkabb a szabadidejeben, sot esetleg meg elete is van..
IMYke2.0.0.0
Amennyi fáradtság nekem volt anno megszerezni a linket, megoldást, és amennyi most lett volna, hogy pontosan megadjam neked (is) nem ér annyit, hogy neked jó legyen!
Sajnálom, hogy egy elkényeztetett kis lurkó vagy, az Élet jobban fog fájni neked, mint az, hogy nem kaptál most linket ahhoz, amit temagad is 10 perc alatt megtalálhattál volna...

Ottto
Megszakadtál volna ha belinkeled? Hajh. Mind1. Nem vitázom veled. Ez akkor is köcsögség volt.
Még1x kössz Scooby.
Hali

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

ez jó nem túl eredeti verzióra is?