Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy 700-as procin geforce 1-es 64MB-s kareszon 256 SDRammal meg se próbáljam futtatni a játékot(1024*768)? Leírás szerint nem kell bika gép hozzá.
Nyomtam egy pár órát tegnap, végigvittem a zászlós pályákat meg a domination-t. Mondhatom izzasztó volt😊
Lehet, hogy lámer dolog, de benyomtam az auto aim.ot, mert nagyon idegesített egy-két pálya.
The Matrix has you...
sokat jáccál butább botokkal és csak késöbb jácc a turnamentben. elõször nézd csak végig a pályát és nézd meg mi hol van.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Elég fárasztó pálya. Jóformán mindent nekem kell csinálni, mert a botok túl hülyék hozzá. A legfrankóbb, hogy fegyvert alig találok, a gépnek persze csúcsstukkerjai vannak. Ami még jobb, hogy nem tudok olyan gyorsan futni, hogy odaérjek még idõben, ha esetleg elfoglalta mindkettõt...
The Matrix has you...
Ha jól emléxem a parancsok addig maradnak, míg mást nem mondasz
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ti milyen taktikát alkalmaztok a Domination pályákon?
Van egy rohadt idegesíõ pálya, amit egyenlõre nem tudok megcsinálni. Hegyes-völgyes, havas pálya. Sokat kell futkározni mire megtalálom a pontokat.
U.i.: Ha beállítom, hogy mondjuk kettõ védje "A"-t, akkor miután Én elhalálozom vagy Õk akkor is életben maradnak a parancsok?
The Matrix has you...
Ugye szerintetek sem nagy baj, ha az óceán felszíne hagyományos (nem látszik át, nem hullámzik)?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Még mindig nem jöttem rá, hogy mi van egy íven, hacsak nem az node-ok összekötésérõl van szó. Mellesleg ha nem tetszik, vagy hozzá akarsz tenni, nyisd meg a NodeBuildert, csinálj egyet, és küld el az ONS-try.ini file-t, ott lesz a System könyvtárban
Ha megnézted, két beállítás van: Egy egyutas, meg egy minden mindennel.
Mindenesetre most fordul egy bázis-majdnem-kész verzió a nagyobb pályáról. Kirakjam?
Egyébként meg jó lenne a pálya csak az a gáz hogy egy íven vannak. úgy kéne hogy mind a 3 csatlakozna a bázisokhoz!
szerintem akkor izgisebb lenne. vagy a közésõ csatizna mind2höz.
Nekem ilyen nics, pedig nocd-s a cucc...
egyszerûen semmilyen cracket/nocd patchet ne tegyetek fel!!! szimplán csak felinstallálás, aztán rá a gyári peccs és megy, mintha muszáj lenne. a rohadt törés okozta a gondot, nem a catalystokkal van gáz.
mégeccer bocs, ha valaki már elõttem leírta volna.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Van valami Pure Dream nevû szerver. Fel akartam rá menni: eddig kb 18 fájlt töltöttem le róla, amibõl csak 2 a pálya, 65 megányi már a kessem (mondjuk ebben más is van), és még mindig van töltenivaló...
jah amúgy hali mindenkinek!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amint latod par perccel a shotod elott en is eszrevettem, hogy fent mashogy irtak ki vlmiert. 😊
Viszont sajna tesztelve az Alien Swarmos modot, meg ezzel a patchel se indul el Coop LANban. 😞
hm...
De mivel látom, te is "azt" használod, tessék:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.ad724.com/download.php?UT2004%203204%20Dedicated%20Server%20Patch!rar
Nah kozben vegigprobalgatva a Pivate win patch = 3204 Dedicated Server Patch, szal csak letezik, csak persze nem ugy irtak. :p
Kiprobalom de ha ez se muxik torlom a genyoba az UT2004et a MODjaival 1utt 😊
(Amig ki nem jon a SAS, Strike Force, Junglewarfare, Frag Ops) Azaz Kb 3 napig. 😊
www.strike-force.com
www.junglewarfare.jolt.co.uk
www.sas.jolt.co.uk
www.frag-ops.com
Kicsit korbeneztem :o)
Ez a legdurvabb > ftp://unreal.hcgamer.hu/pub3/sf2004_ingame_footage_clip1.wmv.zip
CS szeru mod, yo kis fizikaval :o)
Namost ez vagy az ? ...
Unreal Tournament 2004 v3204 PRIVATE WINDOWS SERVER PATCH
Unreal Tournament 2004 DEDICATED SERVER PATCH
Mert ilyen pontosan amit irsz, hogy "UT2004 3204 Dedicated Server Patch", tudtommal nincs. :o)
http://spacetarget.com/games/pc_unreal_tournament_2004.shtml#Unreal%20Tournament%202004%20DEDICATED%20SERVER%20PATCH
Irj pls LINKet ha netan megis lenne. 😊
Nalunk most az Alien Swarm, a Remote Strike es az Unwheel se muxik LAN-ban, mindig ucso csatlakozasi pillanatban torenik vlmi (ill semmi) 😊 , szal nagyon vidamak vagyunk sok szenvedes, es modprobalgatas utan. :o)
2. 3204 Patch feltétele (erõsen ajánlott!)
3. UT2004 3204 Dedicated Server Patch feltétele, mert ez egyben Online Enabler is a patchhez! Ha ez fenn van, akkor Te is nyugodtan csatlakozhatsz tört szerverekre (látod a Server Browser-ben õket!) és magad is létrehozhatsz ilyet, azaz csatlakozni tudnak rád LAN / Online az emberek!
havernak futott ugy hogy feltette az online enablert, meg a sima UT-t ...
ez a dedicated patch nekem meg csak egy Connecter, amibe be kell irnom az IP-t és csatlakozik, pontosabban nem csatlakozik 😛
na most valaki mondja el egy szegény lamanak, hogy mit kell tennem, onnantól hogy felteszem az UT-t...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Szedd le ezt: UT2004 3204 Dedicated Server Patch
Ugyanaz, mint az 1.0-s (egyszerûbben a 3186-os, vagyis alapverzióhoz) Omline Enabler.
Keresd a népszerû NoCD oldalakon!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
van ez a magyar szerver ami GameDox névre hallgat.
nos, én akartam játszani a nem eredeti UT-mmel, leszdtem a peccset.
ASE-ben duplalikk a szerverre. várok. semmi
duplaklikk.
várok...
semmi.
má kattintgatok mint 1 õrült, semmi.
nem akarom, hogy egy ilyen kis faszság miatt ne tudjak a haverokkal játszani, akik szintén másolt UT-vel játszanak 😛.
ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék.
elõre is köszönöm.
Meg kipróbáltam a verdákhoz a rámpákat 😊
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
No. Aki nézegeti a fórumot az ut2004.hu-n az már tud errõl a kis saját mutatorrol. Gondoltam azért itt is érdekelhet pár embert szóval ime mirõl is van szó. Egy olyan mutator amelyik játék közben Splinter Cell féle camera nézetet ad a játékosnak. Akit érdekel élesben milyen az kattanjon IDE
Starfish
maggi - modokat ezzel kicsomagolhatod > http://fichiers.unreal.fr/unrealengine/utilitaires/UModBrowser_Setup.exe
bigapó - lehet a sebesseget - mutator - speed - ezt negedelyezed es ennek a tulajdonsagainal
Amugy most kezd durvan sok MOD + MUTATOR + MAP kijonni vegre az alapgamehoz (Alien Swarm, Red Orchrestra + par probalkozas), a regi CS + az uj FAR CRY mellett ennek a legjobb a netkodja, remelem irnak ra sok yo (realmod) cuccost.
Csak az a kurva alap 6 GIGAja huz fel mindig. :p :o)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Van???