Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!

Egy 700-as procin geforce 1-es 64MB-s kareszon 256 SDRammal meg se próbáljam futtatni a játékot(1024*768)? Leírás szerint nem kell bika gép hozzá.
bigapó
Hali.

Nyomtam egy pár órát tegnap, végigvittem a zászlós pályákat meg a domination-t. Mondhatom izzasztó volt😊
Lehet, hogy lámer dolog, de benyomtam az auto aim.ot, mert nagyon idegesített egy-két pálya.

The Matrix has you...

Dzsega
sok sok gyakorlás...
sokat jáccál butább botokkal és csak késöbb jácc a turnamentben. elõször nézd csak végig a pályát és nézd meg mi hol van.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

bigapó
Köszi!

Elég fárasztó pálya. Jóformán mindent nekem kell csinálni, mert a botok túl hülyék hozzá. A legfrankóbb, hogy fegyvert alig találok, a gépnek persze csúcsstukkerjai vannak. Ami még jobb, hogy nem tudok olyan gyorsan futni, hogy odaérjek még idõben, ha esetleg elfoglalta mindkettõt...

The Matrix has you...

RelakS
Én kiküdtem õket, hogy elfoglalni az egyik pontot, és magamat mondjuk egy kisérõvel bebetonoztam a másik pontra. Ha sokat szaroztak a botok, mindenkit visszahívtam, majd lerohantam a másik pontot.
Ha jól emléxem a parancsok addig maradnak, míg mást nem mondasz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bigapó
Hali!

Ti milyen taktikát alkalmaztok a Domination pályákon?
Van egy rohadt idegesíõ pálya, amit egyenlõre nem tudok megcsinálni. Hegyes-völgyes, havas pálya. Sokat kell futkározni mire megtalálom a pontokat.

U.i.: Ha beállítom, hogy mondjuk kettõ védje "A"-t, akkor miután Én elhalálozom vagy Õk akkor is életben maradnak a parancsok?

The Matrix has you...

RelakSfromhome
Nah, elmentem megnézni, micsináltam, majd gyövök.
Ugye szerintetek sem nagy baj, ha az óceán felszíne hagyományos (nem látszik át, nem hullámzik)?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
A rámpák, lépcsõk, stb az én kreálmányaim. 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dzsega
jah. bocs arra már nem volt idõm hogy a bellításokat is megnézzem. ha van olyan is akkor bocs. egyébként klafa. a rámpákat te csin vagy van alapból is benne?

RelakSfromhome
"egy íven vannak"
Még mindig nem jöttem rá, hogy mi van egy íven, hacsak nem az node-ok összekötésérõl van szó. Mellesleg ha nem tetszik, vagy hozzá akarsz tenni, nyisd meg a NodeBuildert, csinálj egyet, és küld el az ONS-try.ini file-t, ott lesz a System könyvtárban

RelakSfromhome
Hmmf?
Ha megnézted, két beállítás van: Egy egyutas, meg egy minden mindennel.
Mindenesetre most fordul egy bázis-majdnem-kész verzió a nagyobb pályáról. Kirakjam?

Dzsega
azok a rámpák nagyon klafák.
Egyébként meg jó lenne a pálya csak az a gáz hogy egy íven vannak. úgy kéne hogy mind a 3 csatlakozna a bázisokhoz!
szerintem akkor izgisebb lenne. vagy a közésõ csatizna mind2höz.

RelakSfromhome
Mellesleg az ott látott rámpákról fognak indulni a verdák.

RelakSfromhome
Dolgozom rajta, de a hó le lesz cserélve fûre, amint kész a hegyek sziluettje...

Dzsega
nem rossz de a havasat csináld má meg!!!

lwb
nem mindenkinek dobja a hibát, de lejjebb olvastam, hogy azért itt is volt pár ember, akinek igen.

RelakSfromhome
Villódzás???
Nekem ilyen nics, pedig nocd-s a cucc...

lwb
Nem tudom volt-e már róla szó, de itt a megoldás az ATI-s texture villódzásra (hol megjelennek, hol nem):

egyszerûen semmilyen cracket/nocd patchet ne tegyetek fel!!! szimplán csak felinstallálás, aztán rá a gyári peccs és megy, mintha muszáj lenne. a rohadt törés okozta a gondot, nem a catalystokkal van gáz.

mégeccer bocs, ha valaki már elõttem leírta volna.

PsychoStarfish
Az a lényege, hogy a nézet kicsit a karakter felett és mögött van. Ha nem mozogsz akkor free camera módban körbe tudsz nézni, de ha lõsz mész akkor rendesen irányítod a karaktered. Meg ha mondjuk a hátad mögé nézel és elindulsz akkor a karakter odafordul amerre nézel. Lényegében ennyi.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

RelakSfromhome
Ehhbazmeg!!
Van valami Pure Dream nevû szerver. Fel akartam rá menni: eddig kb 18 fájlt töltöttem le róla, amibõl csak 2 a pálya, 65 megányi már a kessem (mondjuk ebben más is van), és még mindig van töltenivaló...

Dzsega
jáccotam a splitecellel csak má nem emléxem milen is volt a nézete. azt tom hogy 3rd nézet volt de pontosan milen azt nem.
jah amúgy hali mindenkinek!

Igy tippeltem en is :o)

IMYke2.0.0.0
Én nem olvastam a HSZ-odat, ugyanis elkészítettem a shotot, Photoshopoztam, feltöltöttem netre, megírtam a HSz-omat, beírtam ide, elküldtem, s csak ezek után láttam meg azt, amit írtál ...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Az egy dolog, hogy a letolto forras rosszul hivja"

Amint latod par perccel a shotod elott en is eszrevettem, hogy fent mashogy irtak ki vlmiert. 😊

Viszont sajna tesztelve az Alien Swarmos modot, meg ezzel a patchel se indul el Coop LANban. 😞

hm...

IMYke2.0.0.0
PEdig van. Az egy dolog, hogy a letöltõ forrás rosszul hívja, de nem csak itt van fenn.
De mivel látom, te is "azt" használod, tessék:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megvan !

http://www.ad724.com/download.php?UT2004%203204%20Dedicated%20Server%20Patch!rar

Nah kozben vegigprobalgatva a Pivate win patch = 3204 Dedicated Server Patch, szal csak letezik, csak persze nem ugy irtak. :p

Kiprobalom de ha ez se muxik torlom a genyoba az UT2004et a MODjaival 1utt 😊

(Amig ki nem jon a SAS, Strike Force, Junglewarfare, Frag Ops) Azaz Kb 3 napig. 😊

www.strike-force.com
www.junglewarfare.jolt.co.uk
www.sas.jolt.co.uk
www.frag-ops.com

Kicsit korbeneztem :o)

Ez a legdurvabb > ftp://unreal.hcgamer.hu/pub3/sf2004_ingame_footage_clip1.wmv.zip

CS szeru mod, yo kis fizikaval :o)

Ts@ll

Namost ez vagy az ? ...

Unreal Tournament 2004 v3204 PRIVATE WINDOWS SERVER PATCH
Unreal Tournament 2004 DEDICATED SERVER PATCH

Mert ilyen pontosan amit irsz, hogy "UT2004 3204 Dedicated Server Patch", tudtommal nincs. :o)

http://spacetarget.com/games/pc_unreal_tournament_2004.shtml#Unreal%20Tournament%202004%20DEDICATED%20SERVER%20PATCH

Irj pls LINKet ha netan megis lenne. 😊

Nalunk most az Alien Swarm, a Remote Strike es az Unwheel se muxik LAN-ban, mindig ucso csatlakozasi pillanatban torenik vlmi (ill semmi) 😊 , szal nagyon vidamak vagyunk sok szenvedes, es modprobalgatas utan. :o)

IMYke2.0.0.0
1. UT 2004 (5.5 G😎
2. 3204 Patch feltétele (erõsen ajánlott!)
3. UT2004 3204 Dedicated Server Patch feltétele, mert ez egyben Online Enabler is a patchhez! Ha ez fenn van, akkor Te is nyugodtan csatlakozhatsz tört szerverekre (látod a Server Browser-ben õket!) és magad is létrehozhatsz ilyet, azaz csatlakozni tudnak rád LAN / Online az emberek!

nem szedtem le semmilyen patchet.

havernak futott ugy hogy feltette az online enablert, meg a sima UT-t ...

ez a dedicated patch nekem meg csak egy Connecter, amibe be kell irnom az IP-t és csatlakozik, pontosabban nem csatlakozik 😛

na most valaki mondja el egy szegény lamanak, hogy mit kell tennem, onnantól hogy felteszem az UT-t...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

RelakSfromhome
Nah, akkor asszem kerítenem kell egyet, hogy szerezni tudjak MÉÉÉÉÉG ONS pályákat (monjuk sikerült letöltenem így is olyan gagyikat 😄 ha gondoljátok, megosztom 😊 )

IMYke2.0.0.0
Másként nem is írtam volna...

RelakSfromhome
Ha ezt felrakom, fogom látni a szerverlistát a peccselt ut-vel is?

IMYke2.0.0.0
Az nem fog mûködni a 3204-es patchel!
Szedd le ezt: UT2004 3204 Dedicated Server Patch

Ugyanaz, mint az 1.0-s (egyszerûbben a 3186-os, vagyis alapverzióhoz) Omline Enabler.

Keresd a népszerû NoCD oldalakon!

leszedtem a peccset = leszedtem az Online Play Enablert

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

sziasztok!

van ez a magyar szerver ami GameDox névre hallgat.
nos, én akartam játszani a nem eredeti UT-mmel, leszdtem a peccset.

ASE-ben duplalikk a szerverre. várok. semmi
duplaklikk.
várok...
semmi.

má kattintgatok mint 1 õrült, semmi.
nem akarom, hogy egy ilyen kis faszság miatt ne tudjak a haverokkal játszani, akik szintén másolt UT-vel játszanak 😛.

ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék.
elõre is köszönöm.

maggi
koszi
RelakSfromhome
Kicsit vacakoltam ONS pályához 😊
Meg kipróbáltam a verdákhoz a rámpákat 😊

Egy mutator, nyomd meg az F5ot es latni is fogod hogy mit csinal pontosan.

https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!

RelakSfromhome
Mi is ez?

A Bermuda DM es F2F portra felkerult az UTComp13. Aki meg nem patchelte a gamet az tegye meg mert patch nelkul nem garantalt hogy normalisan menni fog. Patch letoltheto innen: ut2004-winpatch3204.exe

https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!

PsychoStarfish
Na igen. 😊 Szóval ezt tuti nem láttad még. Max a Splinter Cell-ben 😊

RelakSfromhome
Meg az F4 megnyomása után sajna csak vízszintesen tudsz lõni 😞

PsychoStarfish
Nem rontottad el a kedvem. De az amire te gondolsz az nem ez a nézet. Az sima hátulnézet. Ha játszottál Splinter Cellel akkor emléxel milyen a nézet. Szóval nem rontottad el a kedvem 😉

Dzsega
nem akarom elcseszni a akedved de ez alapból is benne van. kamerenézeteknél. F3 ha minden igaz. nem töltöttem le csak a leírást olvastam. de ilyen van alapból 3rd nézet.

PsychoStarfish
Üdv mindenkinek!

No. Aki nézegeti a fórumot az ut2004.hu-n az már tud errõl a kis saját mutatorrol. Gondoltam azért itt is érdekelhet pár embert szóval ime mirõl is van szó. Egy olyan mutator amelyik játék közben Splinter Cell féle camera nézetet ad a játékosnak. Akit érdekel élesben milyen az kattanjon IDE

Starfish

bigapó
és ezt hol lehet? parancssornál?

The Matrix has you...

Dzsega
naná!!! ha netközelben leszek akkor majd leszedem. nem tom ostanában mikor lesz ilyen mivel egyenlõre gépem sincs.

Ts@ll

maggi - modokat ezzel kicsomagolhatod > http://fichiers.unreal.fr/unrealengine/utilitaires/UModBrowser_Setup.exe

bigapó - lehet a sebesseget - mutator - speed - ezt negedelyezed es ennek a tulajdonsagainal

Amugy most kezd durvan sok MOD + MUTATOR + MAP kijonni vegre az alapgamehoz (Alien Swarm, Red Orchrestra + par probalkozas), a regi CS + az uj FAR CRY mellett ennek a legjobb a netkodja, remelem irnak ra sok yo (realmod) cuccost.

Csak az a kurva alap 6 GIGAja huz fel mindig. :p :o)

nincs de egy adsles simán elviszi azt a 4 mebert szerintem... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Magyar szerver???
Van???