Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.team-gigabyte.com
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
két kérdésem lenne:
1.Ilyen modot honnan lehet szerezni?
2.Hogyan tudom megcsinálni hogy a redeemer-be ne csak egy töltet férjen?
Nalam is ugyan ez van 1-2 napja. Viszont azokra mind fel tudok menni ami a favoritokba van. Probald meg open ip-vel.
pár éve játszottam UT-t , és most megint +jött hozzá a kedvem <#vigyor>#vigyor> , még két barátom is elkezdené .
Régen sem volt meg az eredeti játék és már totál ememléxem hogy oldottam meg a dolgot <#buck>#buck> .... szval most épp töltöm a játékot le ,de kódom az nincs hozzá .
légyszí segítsetek . <#help>#help>
X-bow Apollo
Speed adrenaline- When your adrenaline reaches 100 and it starts to flash, quickly tap forward (W) four times for a speed power-up
Self-heal adrenaline- When your adrenaline reaches 100 and it starts to flash, quickly tap back (S) four times to get a self-heal power-up
Invisibility adrenaline - When your adrenaline reaches 100 and it starts to flash, quickly tap left strafe (D) two times then right strafe (A) two times to get invisibility
Berserk adrenaline- When your adrenaline reaches 100 and it starts to flash, quickly tap forward (W) two times and back (S) two times
(a tied a D-D-A-A, gyorsan egymás után)
A múltkor amikor játszottam egy szemtõl szembent az ellenfelem láthatatlan lett. Valaki meg tudja mondani, hogy én hogyan lehetek láthatatlan?
nekem is beütött pár napja ez a késlekedõs, meg beragadós irányítás.
Megoldást talált valaki rá azóta?
(nem telepítettem semmi új programot/drivert, nem tweak-eltem semmin, elvileg vírusom sincs, egyik napról a másikra csak úgy elõjött a hiba)
Élvezhetetlenné tesz egy nagyon jó játékot, Lécci segítsetek!!!!
...vágod?
de nem csak a UT2k4-né, hanem a CS-nél is (Source és 1.6-nál is).
...vágod?
Most kezdtem el játszani, az érdekelne, hogy mi a legfrissebb patch sorozatszáma? köszi!
...vágod?
Egyébként ha a bevágtad a 3DS bonyolult rendszerét, az UEdit logikáját is el fogod tudni sajátítani.
[merlinw.org]
Az lenne a krédésem, hogy van valami script vagy plugin 3d Studio Max-hoz? Mert nem igazán tudom kezelni a pálya szerkesztõ programot. És 3dsmax ban szeretnék pályát készíteni!
Igazából nem az UT-hez hanem a XIII-hoz, de mivel ugyan az a program a szereksztõ lényegében, ezért itt teszem fel a kérdést!
Sziasztok!
Valaki segítsen már, hogy hogyan kell belõni a hangátvitelt a gammában, ugyanis 2 napja próbálkozunk haverral, de sehogyan sem megy. Már váltogattuk a csatornákat, mikor nyomom az F-et akkor írja is, hogy csapatrádión megy, meg ugrál a hangszínjelzõ is, de nem megy át a hang. Valaki regélje el, please!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
c115
felkerült és onnan már nem volt gond vele
tényleg nem tom melyik volt...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Lécci ha tudjátok mondjátok el miért van ez, már mindent probáltam még a format c-t és a windows ujrarakást is...
Elõre is kösz.
Es ezek a szerverkeresoprogramok eleg szarul frissitenek ezert ad ki hamis adatokat a bent tartozkodo jatekosokrol.
Bermuda szerverekkel kapcsolatos forum van itt: http://www.unrealgames.hu/
Ezen belul a forum resz.
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
elég értelmes. Tehát akkor most 4 magyar szerver van :-/ Régen jóval több volt azért, így eltûntek?
Nem tom mikor játszok, mert több játékkal is játszok ez mellett, de megbeszélhetnénk vmi idõpontot. Vagy vegyél fel msn-en, és akkor megbeszéljük. /[email protected]/
köszönöm
ui.:bocs hogy evvel cseztetlek titeket.
Én azon nyomtam, de volt vele szívás így is a vége felé.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
~
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
köszönöm!
~
Én X-fire -vel csatlakoznék, és ott igen érdekes dolgokat mutat. Van 5 ugyan olyan DM szerver (Bermuda...), ugyan azokkal a játékoskkal, stb., itt kijelzi a játékosokat is.
Van 3 CTF, 4/12 -t mutat, de játékost nem mutat benne, egyikben sem.
Nézem más ország szervereit, de sehol nem látok olyat, hogy 5x kiírná ugyanazt a szervert egymás alá :S
3 héttel ezelõtt próbáltam játszani, és 1 valaki volt csak bent, azt mondta a többi player az csak bot.
/pedig nálam ugyan úgy voltak pingjeik, stb.../
Én már abszout nem értem, valaki magyarázza el pls!
ui: nagyon régen, kb. 2 és fél évvel ezelõtt nagyon sokat játszottam a játékkal, de nem emlékszem ilyenekre... :|
~
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led