3761
-
RED BULL F #3721 még azt szeretném kérdezni, hogy unrealED-ben lecseréltem pár hangot, elmentettem de a játékban mégsem ugy szólal meg. mitől lehet ez? -
RED BULL F #3720 ööö értem. kössz -
#3719 Nem állítható... igen durva csalás lenne, ha valaki normál flak sebességgel rohangálna, más meg mint a gépfegyver, úgy osztaná a szilánkot -
RED BULL F #3718 hali. A fegyverek lövésének sebességét hol tudom beállítani? azt szeretném, hogy a snipernél ne kelljen olyan sokat várni 2 letöltés között -
#3717 Ha jól tudom, frag moveik-nál simán f4-et nyomnak, ez vált elvileg a Behindview 1 és Behindview 0 között
És persze velveszik az egész meccset, majd a felvételt visszajátszva veszik fel magát a mozit. Fraps tökéletes erre, majd jöhetnek az egyéb effektezések.
Viszont régebben mintha olvastam volna valami okosat, hogy az ilyen felvett meccsekhez be lehet állítani egy programban, hogy honnan szeretnéd látni, és a végeredmény egy tonna bmp lesz -
#3716 Van vmilyen mod, hogy külső kameranézeteket lehessen kezelni?
Vagy hogy oldják ezt meg frag moviek-nál? Tuti nem fraps, mert attól jóval profibb dolgokat hoznak össze. -
infracore #3715 Nagyon szépen köszönöm.Sikerült. -
#3714 Mindegyikkel lehet, és mindegyiknek két hangja is van.
[ut2004 könyvtár]/System/User.ini
A
[Engine.Input]
részben megkeresitek a kívánt billentyűt, és ilyet írtok be:
B=playvehiclehorn 0
C=playvehiclehorn 1
Értelemszerűen a 0 az alap duda, az 1 pedig a másodlagos kürt -
#3713 A mantával lehet egyáltalán? Nem a scorpióval? Asszem hogy H betű amúgy. -
infracore #3712 Sziasztok.
Segítség kéne.Hogyan lehet dudálni (dallamkürthang)a mantával.
Köszönöm. -
#3711 oan modell ???
oat küdök -
#3710 Sziasztok! Kis segítség kellene, oat keresek aki tud modelleket csinálni a játékhoz, mert neten hiába keresek szinte minden modell van de oan nincs amit keresek! Ha vki tud segíteni vhogy naon megköszönném! Csáó -
#3709 Hogy mitől van azt nem tudom. Nekem is volt ilyen, először csak az UT-nél, aztán más játéknál is. Végső megoldásként Windózzét újra telepítettem, az megoldotta a gondot. -
#3708 sziasztok, olyan problémám van, hogy be-beakad a játék irányítása néha (tehát tovább megyek előre mint akarnék, tovább lő, ilyenek), ezt mi okozhatja? -
#3707 valaki lenne szíves és leírná nekem, hogy hogyan kell Linuxra telepíte az UT2004-t? -
#3706 cs
két kérdésem lenne:
1.Ilyen modot honnan lehet szerezni?
2.Hogyan tudom megcsinálni hogy a redeemer-be ne csak egy töltet férjen? -
#3705 Van egy kis gondom a játékkal,nem tudom feltelepíteni a játékot, mert nincsen meg a kódja hozzá, és kéne.
-
Manus manum l #3704 Hi
Nalam is ugyan ez van 1-2 napja. Viszont azokra mind fel tudok menni ami a favoritokba van. Probald meg open ip-vel. -
spider9 #3703 üdv! most telepítettem újra a játékot, v3369 patch el és server menüben nem latok egy servert sem, elég rég jatszottam mar és nem emlékszem kellett e valamin allitanom /connection timed out/ al lesz üres a server lista, ha esetleg valakinek lenne ötlete megköszönném. -
#3702 gugli a barátod :)) -
#3701 sziasztok .
pár éve játszottam UT-t , és most megint +jött hozzá a kedvem , még két barátom is elkezdené .
Régen sem volt meg az eredeti játék és már totál ememléxem hogy oldottam meg a dolgot .... szval most épp töltöm a játékot le ,de kódom az nincs hozzá .
légyszí segítsetek . -
#3700 Thx -
#3699 Az egy "Andrenalin kombó". Ha az adrenalin eléri a 100-at, akkor tudod valamelyiket végrehajtani:
Speed adrenaline- When your adrenaline reaches 100 and it starts to flash, quickly tap forward (W) four times for a speed power-up
Self-heal adrenaline- When your adrenaline reaches 100 and it starts to flash, quickly tap back (S) four times to get a self-heal power-up
Invisibility adrenaline - When your adrenaline reaches 100 and it starts to flash, quickly tap left strafe (D) two times then right strafe (A) two times to get invisibility
Berserk adrenaline- When your adrenaline reaches 100 and it starts to flash, quickly tap forward (W) two times and back (S) two times
(a tied a D-D-A-A, gyorsan egymás után) -
#3698 Hello!
A múltkor amikor játszottam egy szemtől szembent az ellenfelem láthatatlan lett. Valaki meg tudja mondani, hogy én hogyan lehetek láthatatlan? -
#3697 Halló,
nekem is beütött pár napja ez a késlekedős, meg beragadós irányítás.
Megoldást talált valaki rá azóta?
(nem telepítettem semmi új programot/drivert, nem tweak-eltem semmin, elvileg vírusom sincs, egyik napról a másikra csak úgy előjött a hiba) -
#3696 Nekem az a nagy bajom most perpill (valami mindig van ezzel a rohadttal), hogy késéssel reagál a játék, és az irányítás, illetve a beragadás is jelen van! Újratelepítettem a játékot most (Deviance rls), és az alap patchektől kezdtem a feljavítást, asszem vagy 6 patchet toltam fel egymás után. És még mindig nem jó...
Élvezhetetlenné tesz egy nagyon jó játékot, Lécci segítsetek!!!! -
#3695 nekem is ugyanez a bjom előjött...
de nem csak a UT2k4-né, hanem a CS-nél is (Source és 1.6-nál is). -
#3694 Hello!
Most kezdtem el játszani, az érdekelne, hogy mi a legfrissebb patch sorozatszáma? köszi! -
#3693 Valaki tud valamit az Out of Hell modról mikor fog kijönni? -
#3692 PlanetHamachi -
#3691 Nézd meg az editorban, tud-e importálni 3DS állományokat, illetve guglizz, de kötve hiszem hogy lenne/bele tudnál nyúlni 3ds-el - max textura/objektum szinten.
Egyébként ha a bevágtad a 3DS bonyolult rendszerét, az UEdit logikáját is el fogod tudni sajátítani.
-
#3690 halle all. valaki pls segítsen már.Hamachi-val hogy kell csinálni a lan-party-t?? mert hiába ütök be ip.t semmi nincs kiék kell beütni hova?? pls help!!! -
Szmájli #3689 Sziasztok!
Az lenne a krédésem, hogy van valami script vagy plugin 3d Studio Max-hoz? Mert nem igazán tudom kezelni a pálya szerkesztő programot. És 3dsmax ban szeretnék pályát készíteni!
Igazából nem az UT-hez hanem a XIII-hoz, de mivel ugyan az a program a szereksztő lényegében, ezért itt teszem fel a kérdést!
Sziasztok! -
#3688 Hali mindenki!
Valaki segítsen már, hogy hogyan kell belőni a hangátvitelt a gammában, ugyanis 2 napja próbálkozunk haverral, de sehogyan sem megy. Már váltogattuk a csatornákat, mikor nyomom az F-et akkor írja is, hogy csapatrádión megy, meg ugrál a hangszínjelző is, de nem megy át a hang. Valaki regélje el, please! -
c115 #3687 Szasztok.Hogyan lehet modellt csinálni???azaz új szkin/scin-nt???Honnan lehet leszedni az Unreal Editor-t?????? -
#3686 nagyon régen nem játszottam már vele de nekem annó valami régi patch miatt csinálta. hiába volt fent a friss valamelyik hiányzott neki ezért néha beragadtam itt ott.
felkerült és onnan már nem volt gond vele
tényleg nem tom melyik volt... -
#3685 az öreg alatt a vezetékest értem. Szal nem wirelesses.
-
#3684 nekem a jó "öreg" billentyűzetem és egerem van, és semmilyen logitech progi nincs felrakva. -
Inquisitor #3683 Nekem régen a Logitech saját progija amit adnak keyboardokhoz csinálta ezt, most nem jut eszembe a neve (iTouch?), miután leírtottam a gépről okés volt. Ha jól tudom némelyik tweaker progira is allergiás az UT, de már nem tudom meliykre. -
#3682 Nekem régebben a vezetéknélküli billentyűzetem csinálta ezt.