Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xelag
megy is,de az a gyökér egér,megyek,és megy szépen meg minden,és amikor mondjuk egyszer fordulok,akkor megy egy kicsit folyamatosan,és egyszercsak beakad ,és pl 120 fokkal arréb megy.
ForRedGlory
Ennek is símán kell menni "csutkán"...

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

xelag
így lehetetlen játszani,mert nem találom el az ellenséget.

gépigényem:

atiradeon9600xt
512ram
amd2500+ (3200)

A 2003 normálisan ment csutkán
xelag
sziasztok,egy igen fontos,de még is kis gondom lenne a játékkal,ne haragudjatok meg ha már feltették ezt a kérdést,na szóvalmegy normálisan a game,de amikor mozgatom a célkeresztet,vagyis amikor fordulok,akkor néha beakad,és egy nagyot ugrik arrébb,légyszives segítsetek.Ha patch ,vagy valami kel akkor írjatok
Blekk Síp
Igen, gondoltam, hogy a dx8-at használja, de a remény hal meg utoljára :]

Köszi, majd átszerkesztgetem az .ini fájlt.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

RelakSfromhome
dx8-ban fut, mert csak azt használja 😄

Elsõ körben ezeket kéne átfésülni:

WindowedViewportX=1200
WindowedViewportY=679
FullscreenViewportX=1024
FullscreenViewportY=768
MenuViewportX=640
MenuViewportY=480
Brightness=0.600000
Contrast=0.390000
Gamma=1.080000
UseJoystick=False
CaptureMouse=True
StartupFullscreen=True
ScreenFlashes=True
NoLighting=False
MinDesiredFrameRate=35.000000
AnimMeshDynamicLOD=0.000000
Decals=True
Coronas=True
DecoLayers=True
Projectors=True
NoDynamicLights=False
ReportDynamicUploads=False
TextureDetailInterface=UltraHigh
TextureDetailTerrain=UltraHigh
TextureDetailWeaponSkin=Normal
TextureDetailPlayerSkin=Normal
TextureDetailWorld=UltraHigh
TextureDetailRenderMap=UltraHigh
TextureDetailLightmap=UltraHigh
NoFractalAnim=False
ScaleHUDX=0.000000
MouseXMultiplier=1.000000
MouseYMultiplier=1.000000
UseSpeechRecognition=True
WeatherEffects=True
DrawDistanceLOD=1.000000

DetailTextures=True
HighDetailActors=True
SuperHighDetailActors=True
UsePrecaching=True
UseTrilinear=True
AdapterNumber=-1
ReduceMouseLag=True
UseTripleBuffering=True
UseHardwareTL=True
UseHardwareVS=True
UseCubemaps=True
DesiredRefreshRate=60
UseCompressedLightmaps=True
UseStencil=True
Use16bit=False
Use16bitTextures=False
MaxPixelShaderVersion=255
UseVSync=False
LevelOfAnisotropy=1
DetailTexMipBias=0.000000
DefaultTexMipBias=-0.500000
UseNPatches=True
TesselationFactor=2.000000
CheckForOverflow=False
AvoidHitches=False
OverrideDesktopRefreshRate=False
ReportUnusedTextures=False
DecompressTextures=False
TerrainLOD=0
SkyboxHack=False
LowQualityTerrain=False

DetailTextures=True
HighDetailActors=True
SuperHighDetailActors=True
UsePrecaching=True
UseTrilinear=True
AdapterNumber=-1
ReduceMouseLag=True
UseTripleBuffering=False
UseHardwareTL=True
UseHardwareVS=True
UseCubemaps=True
DesiredRefreshRate=60
UseCompressedLightmaps=True
UseStencil=False
Use16bit=False
Use16bitTextures=False
MaxPixelShaderVersion=255
UseVSync=False
LevelOfAnisotropy=1
DetailTexMipBias=0.0
DefaultTexMipBias=-0.5
UseNPatches=False
TesselationFactor=1.0
CheckForOverflow=False
OverrideDesktopRefreshRate=False

Ezek a gépemen lévõ beállítások, nálad nem biztos, hogy müxik

Egyébként fura, hogy egy nvidiára optimalizált gém pont nv-án nem megy <#hehe>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Blekk Síp
Vagy azt nem lehet megoldani, hogy a game directx 8-ban fusson?
Bár ez lehet h hülyeség...
Legalább tudnám, hogy mi a hiba, mi nem tetszik neki...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
És mit kellene keresnem? Vagy ezt most így pontosan te sem tudod?
(Lécci tudjad mán <#vigyor3> )

RelakSfromhome
szerintem elõ kell szedni az ut2004.ini-t, és abban a direkt3d részt sorról-sorra átnézni

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Blekk Síp
Viszont arra már rájöttem, hogyha a beállításokban a grafikánál a d3d-rõl átteszem szoftveresre az izét 😄, akkor elindul a game!
Csakhát nem szeretném szavakba önteni, hogy milyen a graf, és hogy mennyire szaggat. Így sajna játszhatatlan :/

RelakSfromhome
akkor a dx-be sem tudok belekötni :/

Blekk Síp
Jah, az sp2-es magyar xp van fent.

RelakSfromhome
sp2-es winxp-t raktál fel?

Blekk Síp
Igen, újra felinstalláltam az UT-t. Az volt az elsõ dolog, hogy az nvidia oldaláról leszedtem a legfrissebb drivert (77.72) Elõször ezzel néztem meg az UT-t, nem ment. Utána megnéztem a Doom 3-at, a HL2-t, azok mentek faxául.
Az után uninstalláltam a drivert, és feltettem azt amelyik a vidkártya cd-jén volt.
És így sem jó 😞 Kimondottan az általam legkedveltebb gamere allergiás...
Egyszerûen nemtom elképzelni, hogy mi lehet a hiba...

RelakSfromhome
Az ut-t is újrahúztad? Esetleg az nv-hoz a cd-jérõl tetted fel a drivert? Ha igen, próbáld meg a neten lévõ legfrisebbet

Lacc
Drájvör?
Blekk Síp
Hali! Légyszi segítsen vki!
Eddig egy Ati 9200-as videókártyán ment az UT2004, most be lett újítva egy 6600GT-re és lefagy az intronál, amint bejön az Nvidia logo. Ha kikapcsolom az introt, akkor bejön a menu, de akkor meg a pálya betöltésénél fagy le.
Minden más játék megy! Ha van vmi ötletetek, hogy mi lehet a baj, légyszi szóljatok!
Elõre is köszi! (ja és az Ati kártya után zsír új rendszert telepítettem, és a 6600-as drivere is fent van)

RelakSfromhome
Én meg laggolnék, ugyanis letöltés megy a háttérben, sazl 1-1 😊

ivjoe
De nem ma. :C 200 éve nem jászottam. Még a servert se próbáltam, dolgozgatok PS-ben.
RelakSfromhome
f2f-hez mit szólnál?

RelakSfromhome
Elvileg most a bermudára fel kéne, hogy engedjen. Azt meg ne vedd figyelembe, hogy a master serverhez nem enged hozzáférni.
Bemész a favorits-ba, ott jobb gomb, add ip, beírod a megfelelõt, és csatlakozol

ivjoe
JA, csak nem akar felengedni a CD key miatt. Mondjuk még nem írtam át, mert Ps-olok, de ami késik nem múlik.
RelakSfromhome
bermuda.ut2004.hu

ezeken, ami itt van

www.ut2004.hu-n még találni egyéb szervereket is

ivjoe
Húdenyagyonköszi! Hátéikszvéem.
Melyik szerveren szoktatok nyomulni?
koosadam
sziasztok!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

RelakSfromhome
Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Unreal Technology\Installed Apps\UT2004\CDKey

RelakSfromhome
pill...

ivjoe
MElyik registry bejegyzésnél lehet átírni a CD keyt?
Sziasztok! Vki tudna vmi érdemleges infot mondani a strikeforce mod uj, 3.01-es verziójáról, mert a v2 az nem lett vmi jo. Elõre is kösz.
arty
csak ASE bõl nézegettem, pár napja 😞 na, nem mintha játszottam volna, mert épp tanulás, de nem birtam ki h ne csekkoljak rá a szerverekre, meg bf2, meg bf1942-re ... 😄 és akkor sem látszott 1 ONS sem 😞

Forza.

RelakSfromhome
Tegnap este szûnt meg.

Állítólag az ASE látta, maga az ut meg nem csak állítólag

arty
szakdolgozatirás ezerrel. jah, és bf2 😞 én amugy multkor nem láttam ons szervert 😞 (2 napja)

Forza.

RelakSfromhome
Panaszkodtatok, hogy nincs magyar ons szerver. Nem jöttetek, ezért az egyetlen is meg fog szûnni 😞

Zsolo007
Büszke lehetsz magadra! <#banplz><#banplz>

Honnan veszed hogy behalt a topic? 😊

Látom hozzáállásodat honorálták is már 😄DDD <#taps><#taps><#taps><#wilting><#wilting>

ezt csak azért írom, hogy én legyek az utolsó, aki a témához hozzászólt

Hogyan lehet demot 30-nál több fps-el felvenni?

RelakS
Annyit tehetsz, hogy butítod a textúrák felbontását. Amit ott említettem, hogy a kocsin rengeteg a réteg, az a jármû szinének kialakításában fontos szerepet játszik pl, ezért nem likvidálható.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

3120-3121
te is válaszoltál rá nekem akkor. 😊)

RelakS
He?! Mibõl gondolod, hogy több cuccot számol?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

milyen értékeket vagy sorokat kell módosítani ahhoz az .ini fájlban vagy vhol hogy ne számoljon olyan effekteket amik nem voltak az ut2003-ban? mert nekem arra semmi szükségem ,annak is már tökéletes volt a grafikája, nem kell többszörös színmélység meg tükrözõdés a jármûveken, mert csak jól belassítja

RelakSfromhome
Bemész Instant Action-be, 0 ot, és keresgélsz 😊

arty
ha eccer megtalálom, bizisten memorizálom 😄

Forza.

RelakSfromhome
Valahova le van rakva, mint bármely más fegyver. Meg kell keresni, és memorizálni kell a helyét 😊

arty
nade, ez ott parkol minden félnek valamelyik nodejánál ? mert én eddig nem láttam ... ??

Forza.

RelakSfromhome
Az a buzinagy repülõgép az az, amit alább a "lézerfegyver, ami nem sebez" címen érdeklõdtek. Meg kell szerezni, célzol vele, mint az ionpainter-rel, és jön a repcsi 😊 A bombáit meg ki lehet lõdözni

RelakSfromhome
FIGYELEM!!!

Készülõben van a DM-1on1-Brutality]|[, de a megrendelõ (SySERR 😊 ) belekötött, hogy esetleg nagyobb kéne.

Itt van a készülõ map, és benne az eredeti map, amihez UT kell(!).

Namármost, arról lenne szó, hogy a méretek kb 2x szélesebb, hosszabb, 1.5x magasabb lenne.

Kinek mi a véleménye?

szavazási lehetõség a fórumomon, a Komolyan szekció alatt 😊 (csak hogy össze lehessen számolni.

Egy hetetek van!

arty
ez kellemes volt 😊

relaks ird már le lécc, mi a bánat az a buzinagy erõdgép, ami letalpal és utána vége számunkra a körnek 😄DD szinte kilõhetetlen ...

ja, és nekünk mért nem volt olyanunk ? 😄

Forza.

RelakSfromhome
MEGÁLLSZ! Elkezdesz lõni. Ha Ion Cannon, akkor ionsugár jön pár sec múlva. Ha a másik, akkor bejön egy repülõ, és szõnyegbombáz

Zsolo007
MIre jó az a fegyver ami egy lézernyalábot bocsájt ki, de nem sebez senkit????Nem bírtam rájönni....

arty
végre látszik a két ONS ASE-ben, ahogy lesz idõm csekkolom 😊

köszönet a bermuda teamnak a lehetõségért!

Forza.