Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A Max Payne 2-höz? Nincs[/bg.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hen-tes
van kungfu mod ??????????????

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Pupcika
most elõször és az elsõvel is csak 1 délután nyomtam de most elõveszem 😄

IMYke2.0.0.0
Én egy dálután alatt végignyomtam... igaz, már a 2. után mindent tudtam (s közben ugye fordítottam is). A tesztjátékokkal együtt négyszer nyomtam végig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pupcika
N végre végig vittem.
Nagyon zsííííííííííííros kis gáma csak rövidecske (3 nap).

hen-tes
ja tudom
ki is próbáltam
királyos lett 😊
megyek is vissza, géééém 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

IMYke2.0.0.0
OK. Az oldalamon megtalálod a szükséges infókat hozzá!

hen-tes
semmi 😊
csak viccelek
most telepítem ám
csak kér vmit, de minnyá utána nézek.

IMYke2.0.0.0
Mi szar bazzer...?!

hen-tes
jóvan néztem már azt is csak faszése találtam meg rajta mer szár 😛
egyépként meg van
thx

zaki
fent van a link a banner alatt bazz

hen-tes
király 😊

hen-tes
hmmm
honnan lehet húzni a magyarítást ???

zaki
tényleg fasza... 😊

hykao
Hehe, jó mi??? ...mármint a Mona-t alakító modell...nyam-nyam...
IMYke2.0.0.0
Ez eszméletlen!

Le is mentettem a html-t...

hykao
Ezt kukkoljátok: KATT IDE!!!
Dutch Flander
Miest XP-m lesz 2000 helyett, jelentkezem!

Elõre is köszi!

Ja, meg kéne a Max Payne 1 is, mert a CD-m, amin volt beszart...

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik a Max Payne 1-el játszanak Windows XP alatt és kifagyást tapasztalnak a Zagashék-féle magyarítással, van egy jó hírem (míg Zagashéknak egy rossz): a magyarításban van 3 db hibás - Zagash által teljesen feleslegesen módosított - script fájl. Ez okozza a kifagyást az elsõ pálya betöltése közben és után...
Aki ért a RAS Makerhez könnyedén segíthet magán...

Ha valakit érdekel, ill. érint, meg tudom mondani, hogy mely fájlokat kell elfelejteni a magyarításból ahhoz, hogy tutira menjen Windows XP alatt!

IMYke2.0.0.0
Elõször azt hittem R.E.M. anniyra jó a hangja a faszinak...

zaki
ja, nekem is bejön ez a hegedûs, vagy nem tudom milyen zene, olyan a "hideg kiráz" típus 😊

zaki
nincs

off: a számítógépes játékok zenéje...egyik nagy slágere (1986-tól vagyok képben)-....a credit music...üt!

Sziasztok ! Lenne egy kérdésem.Van Max Payne 2-höz vagy 1-hez multiplayer mod? Vagy lesz?

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

BaLeeX
Közben visszaolvastam és látom, hogy 3. fokozaton is végig kellene vinni, ehhez viszont már nincs sok humorom.
Valaki esetleg megdobna egy vége elõtti mentéssel?
Mert amit találtam linket visszaolvasna már nem él.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Sziasztok ! Lenne egy kérdésem.Van Max Payne 2-höz vagy 1-hez multiplayer mod? Vagy lesz?

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

BaLeeX
Nekiálltam másodszor végignyomni az MP2-t imyke istencsászár magyarításával természetesen és azt írták a játékról, hogy 2. végigjátszásnál más lesz a történet vége.

Na, én elõször angolul játszottam végig és most magyarul is de nem tûnt fel semmi a történet befejezésénél, hogy máshogy alakult volna.
Valamit nem jól csináltam?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Devids Pro
Mész tovább!
dehogy! küldetéseket kell kivinni a homerral,bart-tal,marge-al, apu-val, lisával!!!

VKI SEGÍTSEN ! EMBEREK VKI SEGÍTSEN !!! (#3852)

\"Cuccolta már szét az ánuszodat egy hájfej nagykabátban ?\" - Jay és NémaBob visszavág

jah sima kis kocsiverseny ?

\"Cuccolta már szét az ánuszodat egy hájfej nagykabátban ?\" - Jay és NémaBob visszavág

nézd meg itt a fórumot:Simpson Hit & Run Fórum

mi az a Simpson ? milyen játék ?

amikor üldözöm az oroszt a kastélyba ( az öregé ). És az öreg bemenekül a Pánikszobába. És meg kéne keresnem . A fejemre zúdítanak egy plafont.
na felmegyek az emeletre ahonnan lezdították ( robbanttták ). Oda ér Mona is . Én elordítom magam :
Az öreg kecske a pánikszobában van. Mona elrohan és ennyi...
Onnan hova tovább ???

de. csak má nagyin rég nem max-eztem, inkább simpsonozok vagy vice city-zek

nem érted ?

?????????

Tévedtem. Máshol akadtam el 😊
a vége felé amikor visszamegyünk a kastélyba ( nem tudom kié ). Ott a fejemre zúdítják a mennyezetet. nah én ott állok ahol felrobbantották és átordítom Mona-nak hogy az öreg span a Pánikszobába van. Mona elrohan és én mit tegyek ?

Tud vki segíteni a Max Payne 2-õben. Ott akadtam el hogy azt a Vinnie srácot átvágja az orosz és beöltözteti abba a Baseball man-es cuccba és ha leveszi a ,,fejét,, felrobban. Na ott megvédtem a srácot. eljutottunk a garázsba, ahol bezárja az ajtót. és ennyi. onnan hova kell mennem ? mit kell csinálnom ?

IMYke2.0.0.0
Hátha valakinek gondja lesz még...

IMYke2.0.0.0
Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítést segítõ video - saját!

Ombika
Sorry en voltam balfasz!! 😊

Ombika
Hmm Game felrak,aztan hunositas felrak,majd c:\maxpayne2 konyvtarbol elindit 1.01- patch majd crack bemasol c:\rockstar...-ba es jatek indit menubol de alul nem kinalja fel mod valasztasat!!!! 😞

IMYke2.0.0.0
1. Max Payne 2 telepítése
2. ------ nem másolsz be semmiféle CD cracket a könyvtárába! ------
3. Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítése - szabályosan megadod azt az elérési útvonalat, ahová a Játékot telepítetted. Példánkban legyen ez most: D:\Max Payne 2.
Akkor a Telepítõnek ("aki" kiegészíti majd a beírt elérési útvonalat a Max Payne 2 Hun project névvel - ezt nyugodtan töröld ki) is ezt az elérési útvonalat add meg: D:\Max Payne 2
4. Ha így tettél, akkor a Max Payne 2 könyvtárában találsz majd egy "1.01 Patch + NoCD" könyvtárat.
5. Az "1.01 Patch + NoCD" könyvtárban lévõ "Max Payne 2 1.01 Patch-et indítsd el. Ezzel a Játékot feljavítod 1.01-re.
6. MOST KELL A CRACK - amit megtalálsz az "1.01 Patch + NoCD" könyvtár "1.01 NoCD" alkönyvtárában! Fogod az ott lévõ exe-t és bemásolod a Játék fõkönyvtárába, és amikor rákérdez, te megerõsíted a felülírását (Yes / Igen)
7. Most így állunk:
- Játék feltelepítve
- Magyarítás feltelepítve
- 1.01 Patch és törés felrakva

8. Most jön a Játék magyarul való megszólaltatása. Bár minden le van írva (képekkel illusztrálva) a feltelepített "OlvassEl" könyvtárban lévõ html-dokumentumban, azért pár szóban itt is elmondom mit kell tenned.
9. Elindítod, szokásos módon a Játékot. Ha nem állítottad át, hogy másképp tegyen, akkor elsõként nem a Játék, hanem egy indító felület indul el - ami MÁR MAGYAR lesz.
10. Az indítófelületen lévõ "Opciók..." gomb segítségével állítsd be a géped teljesítményének megfelelõen a Játékot - ez menni fog.
11. A beállítások után menj vissza (és vissza is jutsz) az indítómenü fõoldalára, ahol látsz majd egy szövegdobozt, az alsó részén.
"Testreszabott játék kiválasztása (MOD):" a neve
Na, klikkelj rá, vagy a mellette lévõ kis fülecskére, és láthatod ott ezt:
"MAGYARITAS"
Jelöld ki, és utána klikkelj erre: "A Játék indítása"

12. Ha mindent így csinálsz, a Játék a módosított Bevezetõ filmmel és a teljesen magyar nyelvû történettel (szövegek, képek, és képregények) hálálja meg.

Remélem, segítettem.

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Ombika
Max Payne 2 fol ,aztan 1.01 fol crack nelkul+magyarositas majd ra az 1.01-es crack es mar mehet is?

Dutch Flander
Már 3-szor végignyomtam. Láttam az alternate ending-et is. A Dead Man Walking pályákon rekordokat állítottam föl (mind 5 perc fölött). Ezekután mit lehet kezdeni a játékkal???

Tényleg nem akarunk egy Best Of DMW összeállítást csinálni?
Amire "büszke" vagyok az az East Upper Side pályán felállított rekordom: 16 perc fölött! Ez jónak számít?

zaki
tedd azt 😊 de azért néha-néha meksz péjnezzél is egy kicsit

Dutch Flander
OFP-zek ezerrel!!!

zaki
UP! te jó isten, több, mint 1 hete nem érkezett üzenet... mi van veletek? 😊

MIMACSKA
Mi ez a matrix mod?
Sajnos kivégeztem és nagyon király volt. Bár ezeket a robbanós részeket már az elsõ részben sem szerettem.

www.extragyongy.hu