Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Printszkrin surun, majd sztori vegen pause, alttab, acdsee+szotar =)

Bercy
Nem tud vki magyarosítást a MP2-höz. Nem nagyon vágom az angolt és így nem értem a story-t. Plííz help.
Ott a peccs, segiteni fog. Krekk lentebb.

Fradiboy
OP Rendszer: Win '98 SE
Driver: 44.03-as

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

Fradiboy
OP Rendszer: Win '98 SE
Driver: 44.03-as

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

Kandurex
Ne nekem köszöngesd, ToMpEr volt az elkövetõ 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Hmm..inkább nézétek meg ezt 😊

Kandurex
Van crack...kell valakinek?

zaki
1-2 nap, és jönni fog

zaki
hiába rakja fel, kell hozzá crack

zaki
de ezt már tízezerszer leírtuk, kemény 23 db hozzászólásnyit kellett volna csak visszaolvasnodm hogy választ kapj a kérdésedre

zoli80
BUJJ EL AZ IRODÁBAN FENT ÉS VÁRJ,JÖN EGY BIZTONSÁGI LELÖVIK SZEREZD MEG A PISZTOLYÁT ÉS.....

Helló!

Egy kis segítségre lenne szükségem. A 3. fejezetben, amikor a kórházban be vagy zárva a szobába és nincs fegyvered, az ajtó elõtt meg egy faszi van, akkor mi a teendõ? Ha kirontok és fellököm, akkor egy darabig el tudok futni, de elõbb-utóbb elkap. Mit csináljak?
kösz
Kandurex
lol 😊

zaki
elmész a picsába a fasz hirdetéseiddel te segglyuk, és legalább helyesen tudnál írni te szerencsétlen: Elsõbséget Élvez... lol, szánalmas vagy te kis segg

GyaxyBoy
http://prioritas.fw.hu
Fradiboy
Hy all !!!

Nagy nehezen megszereztem a gamet. Felerõszakoltam a gépemre, átmásoltam, amit át kell. Ügynéz ki, mint amit elindul, és mikor eltünik a Rockstar Logó és bejön a nagy kép, akkor kilép, és kiírja, hogy "A program szabálytalan müveletet hajtott végre és kilép"
Mi lehet a baj...?
A configom
Alaplap:ASUS A7V266-E
CPU:Amd Athlon XP 1600+
Video:InnoVision GeForce III. Ti 200 128Mb
Hangk.:Sound Blaster Sb 128

Plíííííz HELPMÍÍÍÍ !!!

zaki
ok 😊

Kandurex
jah, jah csak képletesen írtam

zaki
azért a 2h kicsit dúvva... mondjuk 5-6 óra egy kicsit reálisabb

Kandurex
Há, ja. Újabban az 1-2h s játék a trend..😞 (aztán meg csodálkoznak, hogy mindenki warezzel...tényleg assziszik egyesek, hogy 12000,- HUF -ot kiadok 2h ért???)

Patesz
Azé kicsit több pályát is rakhattak volna bele. Nem???

Patesz
Tök király ma végignyomtam a game -t!!!!!

MerlinW
Köszi turbóboj, király vagy😊

[merlinw.org]

pluhi
Hi All!
Kis vélemény:
-rövid
-a graf szép, de az animáció néhol vérgáz
-marha könnyû
-még mindig felsõfokú angol kell hozzá, hogy 100%-osan vedd a storyt.
zaki
sztem meg jó lett 😊

zaki
biztos nagyon nehéz visszaolvasni kb 1-2 oldalt

ez a smiley kicsit erõs lett, nem ezt akartam

nem 5x, csak én írtam le annyiszor, legalább 50x. Vonatkozik ez a Part3 Chapter 7-8 ra is

zaki
erre gondolt, csak azt nem értem minek kell újra megkérdezni, már vagy 5X le van írva mi a teendõ, csak vissza kellene olvasnia, ez a rohadt nagy baj

Gator889
Hi all!Megakdtam a jatek vegenel,mikor korbe korbe kell rohangalni aza feher buker meg dobal engem tnt-vel.Mar leesett a kosarbol,de meg vmit kell csoinalni,csak nem tudom h mit!?
SEGITSETEK!
KOSZI

Jockey
szalads felfele a lépcsõn, jobrol jön még 1 tisztogató, oitt balra bemész egy szobába, ahol sõtét van.
akor utánad jöna 2 fickó, ott kcsit vársz, és bekön egy õr, akitle ismészárol akét takarító, az õ fegyvere sztem tökéletes kezdésnek😊
remélem erre gondoltál..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

toMpEr
aha, ez az uj...jobbklikk properties>version-nel is meg lehet nezni az 1.1-es verzioszamot.

Shaman
Ez pojén akart lenni.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Csacsi
LOL 😄 MEGA LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ruffi
ezt nem vágom bementél a boltba..megvetted a játékot 12-ért és akko mér kell neked honlap cim??

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

toMpEr
ha az eredeti cracket masolod ra, akkor olyan, mint ha nem is patcheltel volna...

Csacsi
Most egy kicsit bajban vagyok, mert bementem egy boltba, kifizettem 12000 Ft-ot, és kaptam egy honlap címet, ahol fent volt két nagy file "bin" kiterjesztéssel, és kicsi "cue" kiterjesztéssel. Nyugtassatok meg, hogy ez az eredeti....

Mert ha nem ez, akkor viszamegeyek, és....

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ha a peccs után nem jó a CD, akkor vedd meg újra a játékot!
(Mint én) Vagy...használd a krekket. A peccs áldásos hatása megmarad.

Csacsi
Én nem mondtam, hogy nekem nem eredeti van, csak Õ kérdezet valamiit, én meg válaszoltam neki.

Nekem nem kell Crack, mert szerencsére az eredetire rámegy a patch, és mûködik is.

Shaman
???
csak nem azt akarjátok mondani,hogy itt nem mindenki eredeti gamét nyomja,azaz megvette a boltban??
Szégyelljétek magatokat!!!
BSA is on his way!

Csacsi
Bár még nem próbáltam, de szerintem új crack kell hozzá, hiszen a patch változtat az exe-n is.

Még nincsen hozzá crack, de szerintem pár napon beéüé biztos lesz a gamecopyworld-ön.

[Walaki]D`Lair
Na...holnap lesz meg....by AMS...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

zaki

Shaman
Topic up!

Jó a peccs! Igaz, utána újra szükség van egy "már jól ismert" .exe fájlra

Csudri
Nem tud valaki egy walkthrough-t? Ugyanis képtelen vagyok megcsinálni a 3/8-at! Fiatal csóka, megöli az öreg csókát (azért nem írok neveket, hogy ne legyen már spoiler), lezúgok a padlón át. Utánna elindulok és valahogy mindig felrobbannak azok a kurva hordók! Próbáltam cheat-et (úristen, mire vetemedtem!) így legalább túléltem a robbanást, de nem lehet csinálni semmit. Csak keringek azon pár négyzetméteren de semmi. Ha lezúgok az "aknába", akkor még valaki fentrõl rámhajít egy hordót, de utánna semmi. Valaki mondta, hogy le kellene lõni valami tartó bizbaszokat, de azokat meg nem találom. Hol vannak ezek?

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!