Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Driver: 44.03-as
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Driver: 44.03-as
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy kis segítségre lenne szükségem. A 3. fejezetben, amikor a kórházban be vagy zárva a szobába és nincs fegyvered, az ajtó elõtt meg egy faszi van, akkor mi a teendõ? Ha kirontok és fellököm, akkor egy darabig el tudok futni, de elõbb-utóbb elkap. Mit csináljak?
kösz
Nagy nehezen megszereztem a gamet. Felerõszakoltam a gépemre, átmásoltam, amit át kell
. Ügynéz ki, mint amit elindul, és mikor eltünik a Rockstar Logó és bejön a nagy kép, akkor kilép, és kiírja, hogy "A program szabálytalan müveletet hajtott végre és kilép"
Mi lehet a baj...?
A configom
Alaplap:ASUS A7V266-E
CPU:Amd Athlon XP 1600+
Video:InnoVision GeForce III. Ti 200 128Mb
Hangk.:Sound Blaster Sb 128
Plíííííz HELPMÍÍÍÍ !!!
Kis vélemény:
-rövid
-a graf szép, de az animáció néhol vérgáz
-marha könnyû
-még mindig felsõfokú angol kell hozzá, hogy 100%-osan vedd a storyt.

SEGITSETEK!
KOSZI
akor utánad jöna 2 fickó, ott kcsit vársz, és bekön egy õr, akitle ismészárol akét takarító, az õ fegyvere sztem tökéletes kezdésnek😊
remélem erre gondoltál..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Mert ha nem ez, akkor viszamegeyek, és....

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(Mint én) Vagy...használd a krekket. A peccs áldásos hatása megmarad.
Nekem nem kell Crack, mert szerencsére az eredetire rámegy a patch, és mûködik is.

csak nem azt akarjátok mondani,hogy itt nem mindenki eredeti gamét nyomja,azaz megvette a boltban??
Szégyelljétek magatokat!!!
BSA is on his way!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Még nincsen hozzá crack, de szerintem pár napon beéüé biztos lesz a gamecopyworld-ön.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!