Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Lehet, hogy van más megoldás is, de nem foglalkoztam vele, mert még csak az elsõ pályán voltam.
Van még vmi amit tudnom kellene hogy menjen a dolog?
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Lécciléccilécci!
Live your life like it\'s your last day...
Elõször van amiket kilõsz és ráesik a tetõre.
Utánna a legtetején vannak még, ami majd erre esik rá!!!
Azokba egyoldalról (!!!) 2-3 kell belelõni, hogy kiessenek!
Ugyanis, ha meglövöd a másik oldalról akkor visszacsúszik a heléyre nagyon logikusan!
Þór vígi þessi rúnar
AMúgy nemtom melyikre gondolsz, de ha arra, amikor az ablakból kifele lövöldözöl a kummandós elvtársakra, akkor ott énis meghaltam párszor. Menj ki az ablakon az uccára és lõdd szarrá mindet!!!
Aztán zúzzál vissza a csókához, mert megy tovább!
Þór vígi þessi rúnar
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Mail to: [email protected]
Bár szerintem annyit nem ér, ha egy képben tér el a vége... 😞
Mind1.
Limitálva van a QuickSave nehezebb fokozatokon???
Þór vígi þessi rúnar
(az uccsó 3 oldalt végigolvastam, de ott nem volt...)
Þór vígi þessi rúnar
Már elnézést kolléga, de túlságosan nagy arcod volt, amikor fordítottuk a 18 WoS: AA-t és most meg ilyeneket kérdezel???
Ehhhhhhh.............
Þór vígi þessi rúnar
na fps mod
na itt megtaláljátok az fps modot páran kérdezték hogy lehet
egyébként nagyon jó, sokkal tovább lehet életben maradni vele mint tps nézetben, legalábbis nekem ez bejött
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha valaki még van írja már meg hogy mit kell csinálni amikor Monát megölik és amikor a fehér ruhás faszit üldözöm a végén fölmászik a zöld valamire ,szétlövöm a rudakat az leesik de utána meg csak dobál bombával és nem tudok semmit csinálni.
Ez a nagyproblémám, várom a megoldást!
Kivéve a mapok (pályák) textúrái - itt gondoljatok a táblákra, feliratokra az ajtókon stb. - de azok tényleg elhanyagolhatók. Arról nem is beszélve, ha azokat is megcsinálnám, akkor több, mint 400 MB-nyi anyagot kellene letöltenetek...!
Szóval, kb. 1 hónap. De még meglátjuk.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Hard to see, the dark side is.\"