Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
mondjuk az azért nem lett szar, hogy egész szépen le lehet amortizálni a pályát

értsd:5 perces bullettime hent után
Kipróbáltam a reloadedes pályát, elég jó, bár a szobrok még az enterthematzrixban is jobban néztek ki+ kicsi a pálya de ez nem a készítõk hibája, de én nagyon hamar meguntam
Na csak a deadmanwalkingban van fps mod legalábbis nálam, ha még nem játszottad ki, akkor javaslom a kódolást
SZIASZTOK. RENGETEG JÁTÉKOT TUDOK (CSAK A LEGJOBBAKAT) NAGYON OLCSÓN. Köztük a Fifa 2004 is. Ha érdekel valakit akkor írjon egy e-mailt és megbeszéljük meg küldök egy elég hosszú játéklistát. [email protected] Sziasztok
hykao
Elkészítettek a gémhez egy MATRIX-os mod pályát, zenével, hanggal!!!

Innen lehet tölteni.
Én emule-al szedem, bár csak kb. 15 kilóval jön, de végülis ráérek

Cracker-kölyök
Nekem megvan a magyar végigjátszás! Lehet már írtátok!

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

Semmi köze az XP-nek ahhoz, hogy nálad nem megy, ezért kár telepiteni. Máshol keresd a hibát!

hykao
Nekem azután lett aktív az FPS mód, hogy újrakezdtem a játékot.
Lehet, hogy van más megoldás is, de nem foglalkoztam vele, mert még csak az elsõ pályán voltam.
GSXR
Letöltöttem az FPS modot innen:http://www.paynereactor.com/modifications-mp2-tweaks.htm és a játék indítása elõtt az ablakban át is tettem fps mod-ra de mégsem fut abban a játék.
Van még vmi amit tudnom kellene hogy menjen a dolog?

zaki
a HDC-ról letöltheted. ha egy 200 forintos sms miatt inkább nem játszol a game-val, akkor megérdemled

tier
Hát ingyenes warezt már rendesen megzúzták.Talánhlc.warez.hu, de onnan csak 10k-val jön és csak akkor, ha van elég credit. Próbálkozz még itt a fórumon a programok beszerzése fórumon.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

zaki
mondom hogy a Direct Connect-rõl le lehet szedni bármit

Juteszembe: Nem tudtok még mindig MP1 lelõhelyet?
Lécciléccilécci!
Ja, folyton ezt csinálják, õk meg folyton azt írják a szerverre, hogy egy-két hét, de már vagy egy hónapja nem mûködik.

Live your life like it\'s your last day...

Igen, mert a zExtra megtörölte õket rendesen...
tier
7wrz.warez.hu

akadályozd meg

Carlos
Hehe... 😊
Amúgy nem a legkúlabb, de nagyon jó!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Gator889
Jaja az nagyon cccoooollll.ez a legtutkobb jatek!!!!!

Carlos
Szóval, van kétszer négy tartó.
Elõször van amiket kilõsz és ráesik a tetõre.
Utánna a legtetején vannak még, ami majd erre esik rá!!!
Azokba egyoldalról (!!!) 2-3 kell belelõni, hogy kiessenek!
Ugyanis, ha meglövöd a másik oldalról akkor visszacsúszik a heléyre nagyon logikusan!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Legyél gyorsabb... 😊
AMúgy nemtom melyikre gondolsz, de ha arra, amikor az ablakból kifele lövöldözöl a kummandós elvtársakra, akkor ott énis meghaltam párszor. Menj ki az ablakon az uccára és lõdd szarrá mindet!!!
Aztán zúzzál vissza a csókához, mert megy tovább!

Þór vígi þessi rúnar

Megint megakadtam a tetõn!Na ott kilöttem a tartókat de nem értem hová kell ugrani,mert vissza az ajton már nem lehet menni,ez meg dobál mint a hülye!középre megint nem lehet,akkor hová..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Carlos
No, ezt most nemteljesen értem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Hixer
Hogy apicsába lehet megcsinálni azt a pályát amikor vinnie egy bohócnak van öltözve. Ott amikor oda bújik, hogy egy raktárházban egy kis szobába, amibe 2 bejárat van. 4 katona jön és mindig kinyírják...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

tudom hogy nem idevaló téma, és bocs érte de ez elég népszerû téma ezért itt kérdezem meg: nem tud valaki középiskolás diákmatricát szerezni?
ATS: Peelova
hmm invitelnél hamacs az adsl?
hát jah. asszem kb annyit mondanak, hogy van két túlélõnk és annyi... van limit jah 😊 demijafsazér én okoskodom itt amikor csak normálon toltam ki😊sztem limitálttal sem lehet túl nehéz, ha jól sáfárkocc a painkilákkal, nekem normálon az elsõ és uccsó partban is végig 6-8 volt "raktáron" a másodikban 2-4. és mindig arra vártam, hogy " húú bazz minnyá jönnek az isszonyat durva részek és még ennyi painkila sem lesz elég", és akkor jött a csalódás hogy nem is nagyon nehezedik a vége felé sem. de azér istenkirály gáma volt ofkóz 😊
Carlos
Köszi!!!
Bár szerintem annyit nem ér, ha egy képben tér el a vége... 😞
Mind1.
Limitálva van a QuickSave nehezebb fokozatokon???

Þór vígi þessi rúnar

McSpain õsze hmmm loller...
nah kipróbáltam az fps modot, hááááát... nem. sztem nem jobb így a játékélmény....
ki kell nyomni a gémet a másik két nehézségi fokozaton is, és a harmadik fokozaton már nem hal meg
Carlos
Mit kell csinálni, hogy Mona túlélje a mókát???
(az uccsó 3 oldalt végigolvastam, de ott nem volt...)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Uramisten!!!!!
Már elnézést kolléga, de túlságosan nagy arcod volt, amikor fordítottuk a 18 WoS: AA-t és most meg ilyeneket kérdezel???
Ehhhhhhh.............

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezen már énis gondolkoztam... 😊))))))))))))

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
NAGYON KIRÁLY JÁTÉK!
Tetszett! Várom a következõ részt!!!

Þór vígi þessi rúnar

na fps mod
na itt megtaláljátok az fps modot páran kérdezték hogy lehet
egyébként nagyon jó, sokkal tovább lehet életben maradni vele mint tps nézetben, legalábbis nekem ez bejött
tier
#2836 komment.

Hmuda
Márcsak azért mondom, mert mi értelme lenne annak, hogy Max Payne Õsze?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

HI!
Ha valaki még van írja már meg hogy mit kell csinálni amikor Monát megölik és amikor a fehér ruhás faszit üldözöm a végén fölmászik a zöld valamire ,szétlövöm a rudakat az leesik de utána meg csak dobál bombával és nem tudok semmit csinálni.
Ez a nagyproblémám, várom a megoldást!
IMYke2.0.0.0
Ha minden rendben halad - Methos-nak ugye sulija van, nekem diploma munka, meg asszony - , és kellõképpen sok idõm lesz rá, akkor kb. 1 hónap és magyar lesz minden benne.
Kivéve a mapok (pályák) textúrái - itt gondoljatok a táblákra, feliratokra az ajtókon stb. - de azok tényleg elhanyagolhatók. Arról nem is beszélve, ha azokat is megcsinálnám, akkor több, mint 400 MB-nyi anyagot kellene letöltenetek...!

Szóval, kb. 1 hónap. De még meglátjuk.

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fiúk, mikorra várható a magyarosítás?

\"Hard to see, the dark side is.\"

zaki
jaja

zaki
nincs mit

zaki
zaki
zaki
DHC = HDC

zaki
warezcenter, DHC, stb...

zaki
különben mit tippelsz, mennyi idõ szükséges a játék lefordításához, kb 1 hónap?