Max Payne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Játék újrainstall!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Burger Kingben már 1:53 mp-ig életben tudtam maradni DeadManWalkingban. 😉
SZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZAR
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Egyébként a Remedy helyében raknék bele egy action replay opciót, ahol a látványosabb jeleneteket vissza lehetne nézni. Ezzel a játékidõ is nõne picit.

Tényleg röhej,hogy 10 kommentenként felteszik ugyanazt a kérdést......
Bármibe lefogadom,hogy 10 kommenten belül lesz egy kérdés,ami a köv. lehet:
-megakad a letöltés partz1 chapter 7-nél
-a rendõrösrsön hogy kell továbbmenni/mit kell csinálni
-uccsó pályán dobál gránátot a gecó,s meghalok,mit kell csinálni
Hát nagyjából ezek leszenk,tuti!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A végére meg egy idevágó idézet: Ha van agyunk, akkor miért nem használjuk?
Ez a fiatalabbakat sem menti fel, mert mondjuk õk nem akarnak bibelõdni vacak megoldásokkal, csak lõni..... Arra ott a konzol kérem, és kérem kapcsolja ki😊
na mindegy

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Live your life like it\'s your last day...
Mert ha csak 4+ sub és neked 5.1 re van álitva a karyd akkor a centerböl kellene a beszédeknek lennie..és minden másnak..))de mivel nincs igy nem hallod..vagy csak foszlányokat(Nézd meg a hangkaryd mire van álitva..tedd 4.1 re..))
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Akkor várok türelemmel. Annyit már láttam, hogy a GameHunter oldalon elkezdék a magyarítást és a szavazók közül is ezt kérik a legtöbben. Bízok benne hamarosan elkészül.
Tegnap este feltettem a game-t, hogy milyen, hogyan fut a gépemen, stb. stb.
Nekem elsõ ránézésre olyan mint az 1 (bár azzal nem játszottam, csak láttam), de gondolom szebb lehet a grafikája.
A lényeg, hogy minden full-on és tökéletesen fut.
Viszont a hang-al van némi problémám.
A lövéseimnek nem hallom a hangját?!
(SBLive van a gépemben + hun xp + fix-ek)
Zene szól, videó bejátszásoknál is minden OK, de pl. a dumák ögen halkan szólnak (pl. telefon üzenetrögzítõje, amikor párbeszéd van a raktárban lévõ tagokkal, ...) Mintha v.mi nem lenne rendjén.
Nálatok mi a helyzet ezekkel?
(rendesen van hangja a lövéseknek, ...?)
Mi lehet a bibi nálam?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
És mindig ugyanazok a kérdések......
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Olvasgasd a Játékmagyarításról tudtok-e? topic-ot!
Most kaptam meg a Max Payne 2 játékot.
Érdeklõdnék mi van hozzá?
* magyarítás?
* végigjátszás?
* patch?
* van-e magyar oldal ami a game-el foglalkozik, stb. stb.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10