Max Payne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az a probléma megoldódott, pont a reinstallal, na de az FPS mód hogy jön be a Dead man s walkingban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Danecay
win98-t vagy xp-t használsz? Ha 98-at akkor töltsd le a patch-et, ezt orvosolja. Ha warezos verziód van nem tudom, hogy rá megy e a patch, ha nem, installáld újra a game-t ne crack-eld meg, rakd fel a patch-et és tölts le hozzá mondjuk a GameCopyWorld-rõl a patch-nek megfelelõ verziószámú crack-et. Ha xp-d van akkor passz, mondjuk én xp alatt játsottam végig de nem volt hasonló problémám, de lehet, hogy itt is segít az elõb leírt dolog. Remélem tudtam segíteni.

Danecay
Elõször a nagyobbik vacak pöckeit kell ellõni pl. távcsövessel, asztán az leesik és marad a kissebb vacak. Itt ki kell szintén lõni a 4 sárga pöcköt de úgy hogy kiessen a helyérõl (szintén távcsövessel ajánlott), igy a vacak felfüggeszése megszünik és ez is leesik. Remélem érthetõ voltam? 😊

seAke
Oprendszer?
Játék újrainstall!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Shep
Hogy jön be ez az FPS nézet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shaman
Óvass vissza. Maximum 2 oldalt csak!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Cracker-kölyök
honnét lehet letölteni a Payned aciton MOD ot?

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

Shep
A 3 ik epizód 2ik pályáján kilép egy hibaüzenettel, hogy vmi hospital.lib file nem stimmel, pedig a patch is fent van, mit lehet ezzel a dologgal kezdeni?

12346
ez az fps mod használhatóbb lett, mint az 1ben. ott mindig bevillant az emberünk feje a képbe😊

M@TriX
FPS: 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Jajajaja!! De a lényeg! Végülis szinte nem csináltak semmit Remedy-ék CSAK: beletették a Havok motort ami nagyon dobta a hangulatot. Dobozok, lövések dobják a testet, stb.... Meg ha az ajtó mögött áll valaki az orrbavered, stb. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hát igen a történettel én sem vagyok megelégedve, de inkább csak azért, mert baromi rövid. De szerencsére ki van adva már a MOD tools, szóval csurognak a cuccok. Én szedek is mindent. 😉
A Burger Kingben már 1:53 mp-ig életben tudtam maradni DeadManWalkingban. 😉

seAke
De alapból szar olyan egyhangú mint a Quake 3!
SZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZARSZAR

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Én pont azért nyomtam végig, mert rövid volt, ugyanis általában nem rajongok az ilyen TPS-szerû játékokért. Persze ez én vagyok.

Egyébként a Remedy helyében raknék bele egy action replay opciót, ahol a látványosabb jeleneteket vissza lehetne nézni. Ezzel a játékidõ is nõne picit.

seAke
Végigvittem...durván 4 óra alatt...és nem ezt vártam...fõleg a vége az van elbaszva!

Hát igen, nem kellett 10 hozzászólás

Shaman

PLackó
AZ UTOLSÓ PÁLYÁN VAGYOK.MÁR CSAK AZ A SZAR FEHÉR LÉTRA TARTJA AZT A KOMÁ DE AZ A LÉTRA MEG SEM MOZDU HIÁBA LÖVÖK BELE

Shaman
Igen,de még ha el is akad,s idejön kérdezni,legalább elötte 4-5 kommentnyit olvasson már vissza.
Tényleg röhej,hogy 10 kommentenként felteszik ugyanazt a kérdést......
Bármibe lefogadom,hogy 10 kommenten belül lesz egy kérdés,ami a köv. lehet:
-megakad a letöltés partz1 chapter 7-nél
-a rendõrösrsön hogy kell továbbmenni/mit kell csinálni
-uccsó pályán dobál gránátot a gecó,s meghalok,mit kell csinálni

Hát nagyjából ezek leszenk,tuti!

Max Payne 2-ben vagy ehhez hasonló típusú játékban elakadni olyan, mint egy nyílegyenes folyósón, melynek egyik végébõl a másikba kell elmenni eltévedni. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki elakad az láma és egyebek, csak azt, hogy kicsit próbálkozzon, abba még nem halt bele senki. Nem kell úgy rohanni, mert a másik három játék amit éppen szed a hálókártya megfog várni benneteket. Amúgy a játék 7 órás végigvitele nem is teszi igazán kérdésessé a rohanást.

A végére meg egy idevágó idézet: Ha van agyunk, akkor miért nem használjuk?

Ez a fiatalabbakat sem menti fel, mert mondjuk õk nem akarnak bibelõdni vacak megoldásokkal, csak lõni..... Arra ott a konzol kérem, és kérem kapcsolja ki😊
reaper4
nem baj, hogy leírtam ezt is Neked?????? #2925
na mindegy

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Nemcso
Nekem meg csak leesett a földszintre és konyec. Nem lõttem bele semennyit, csak rápottyantottam a tetõrõl az a fordított gúlát.

zaki

Nemcso
Egy fordított gúla még fennt van a mennyezeten. Ennek is lõdd ki az ékjeit. Persze gyorsan kell lõni, majd arrébb menni, mert Vlad mester igencsak szórja áldását.

Marcell
Nekem az rohadt konnyen ment. Belassitottam az idot, aztan odajott a szelere. Ekkor sorozatot adtam ra kalasnyikovval es kopni-nyelni nem tudott, megmurdált rogton. 😊)

zaki
utána meg már "csak" ki kell nyírni Vladot

zaki
van még asszem 2 rúd, vagy ék, vagy nem tudom mi, amit ki kell lõni

Please help! A legutolsó részben, ahol ki kell nyírni Vladot elakadtam. Lelövöm fönt a barna rudakat, aztán leesik és csak dobálja a bombákat, de nem tudom lelõni, mert nem látom. Mit kéne csinálni?

Live your life like it\'s your last day...

Védd meg, ennyi

PLackó
Köszi zaki!Most meg azt nem tudom megcsinálni(part3 és asszem a 4. pálya)itt vigyázni kell egy gyerekre aki fura ruhában van.Mindíg megölik.

Nekem is ilyen karym van és op rendszerem..))Ami a gond lehet hogy a karyhoz hányhangszoró van csatlakoztatva..?
Mert ha csak 4+ sub és neked 5.1 re van álitva a karyd akkor a centerböl kellene a beszédeknek lennie..és minden másnak..))de mivel nincs igy nem hallod..vagy csak foszlányokat(Nézd meg a hangkaryd mire van álitva..tedd 4.1 re..))

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

KranaZoli
Köszi a válaszokat.
Akkor várok türelemmel. Annyit már láttam, hogy a GameHunter oldalon elkezdék a magyarítást és a szavazók közül is ezt kérik a legtöbben. Bízok benne hamarosan elkészül.

Tegnap este feltettem a game-t, hogy milyen, hogyan fut a gépemen, stb. stb.

Nekem elsõ ránézésre olyan mint az 1 (bár azzal nem játszottam, csak láttam), de gondolom szebb lehet a grafikája.
A lényeg, hogy minden full-on és tökéletesen fut.

Viszont a hang-al van némi problémám.

A lövéseimnek nem hallom a hangját?!
(SBLive van a gépemben + hun xp + fix-ek)

Zene szól, videó bejátszásoknál is minden OK, de pl. a dumák ögen halkan szólnak (pl. telefon üzenetrögzítõje, amikor párbeszéd van a raktárban lévõ tagokkal, ...) Mintha v.mi nem lenne rendjén.

Nálatok mi a helyzet ezekkel?
(rendesen van hangja a lövéseknek, ...?)

Mi lehet a bibi nálam?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

reaper4
hát ja. mondjuk 37 oldalnál már én se biztos, hogy nekiállnék, de igazad van

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Shaman
Má megint nem olvas vissza senki......
És mindig ugyanazok a kérdések......

Thanks.

reaper4
amikor elkezdõdik az uccsó rész, ki kell lõni azokat az ékeket vagy micsodákat amik tartják azt a kosarat asszem 4 van.aztán miután lezuhant a pali, fent megint találsz 4 ilyen bizbazt azokat is ki kell lõni. a többi meg adja magát.

zaki
gáré = csaj 😊

Please segítsetek!

hykao
Magyarítás lesz, reméljük nem is olyan soká.

Olvasgasd a Játékmagyarításról tudtok-e? topic-ot!
Az uccsó részben mikor elkezdi robbantgatni a dolgokat azt túl élem, majd lesz egy nagy lyuk, ahol lent van egy pacák, azt lepuffantom, és oda leugrok, ezt nem kellene? Nem tudok tovább menni. Please help!

PLackó
Zaki!Nem a garázsra hanem arra gondolsz ahol zárva van az ajtó és ott van 1 csaj.akkor sem lehet kinyitni pedig odamentem a szám.géphez és jött 1 kisfilm.

#2832-es hsz
PLackó
Mi az a gáré???És a gárénál mit csináljak?

zaki
az irodában keresd meg a számítógépedet, utána meg menj le a gáréhoz a börtönbe

PLackó
CSá.A part2 elsõ pályályán vagyok a rendõrségen.Mit kell itt csinálni?Hogy tudok tovább jutni?

zaki
végigjátszás, patch is van, magyar oldalról én nem tudok

zaki
hogy lenne hozzá magyarítás? nemrég jött még csak ki... 😛

KranaZoli
Hi!

Most kaptam meg a Max Payne 2 játékot.
Érdeklõdnék mi van hozzá?

* magyarítás?
* végigjátszás?
* patch?
* van-e magyar oldal ami a game-el foglalkozik, stb. stb.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10