4236
  • hykao #3835
    Panjabi Mc:
    Tanuld meg használni a különböző keresőket! Pl.: Google.
    Beírod: Max Payne 2 Matrix Mod, vagy Max Payne 2 Mod, és amiket kidob, rákattintgatsz sorra, amig meg nem találod!

Mc Bigmate:
    A fejléc-kép alatti link a magyarításra mutat, mint ahogy olvasható, tehát Te is hová nézel?
  • Panjabi Mc
    Valakit kérnék hogy mondjon ár egy címet ahonnan le lehet tölteni a Matrix-os Mod-ot!!!!!!!!!!
  • IMYke2.0.0.0

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • MIMACSKA
    :-)))))))))))))))))
    És igen müxik.
  • IMYke2.0.0.0
    Te, engem soha sem fogsz magadra haragítani...
    Én voltam béna, mert a Max Payne 1 traineréhez adtam neked korábban linket...
    A most adott már műxik.

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• MIMACSKA
    Jaj de jó, bár még nem próbáltam ki de úgy tűnik így müxni fog.
    Már azt hittem magamra foglak haragítani a bénaságommal
  • IMYke2.0.0.0
    De, ezen fájl esetében azonban ajánlott nem a Játék gyökerébe kitömöríteni a cuccot, mert ez már tartalmaz egy SAVEGAME-et is... Tehát, egy semleges könyvtár, onnan a "pztrain.exe" Max Payne 2 gyökerébe, a többit már írtam...

• IMYke2.0.0.0
    Így már jó a link...

• IMYke2.0.0.0
    Én vagyok béna. Én ugyanis a pizzadox-féle trainerrről írtam neked, miközben a ByteBuszta-féle német csaló eszközre adtam linket...
    URL=http://www.cheaters.dk/download.php?site=35&file=pz-maxp2trn5.zip]Itt a Pizzadox-féle trainer, amihez a lentebbi leírást összerittyentettem neked...

Bocs a félretájékoztatásért!

• MIMACSKA
    read mi=read me
  • MIMACSKA
    Hidd el, hogy már utálom magam de miután kitömörítem két fájl lesz. Egy read mi ez ugyebár értelemszerűen nem exe fájl, és egy IC_mptrnplus5. Ha erre klikkelek megjelenik egy kis ablak ahol olvasható, hogy mire használhatjuk a kódokat. Semmiféle run game

Ja de béna vagyok
  • IMYke2.0.0.0
    Max Payne 2 1.01 Trainer
    ------------------------
    1. kitömörít Max Payne 2 gyökerébe;
    2. elindít "pztrain.exe";
    3. a megjelenő ablak bal sarkában "RUN GAME" - klikk rá.
    4. elindul a mi Max Payne 2 Hun-unk;
    5. a játék folyamán, ha úgy gondoljuk jól jön egy kis "isteni segítség", megnyomjuk a következő gombokat, melyek a következőket adják nekünk (letíltásukhoz újra meg kell nyomni az adott gombot!):

F2 ----> Végtelen életerő (esésre még meghalunk!)
    F3 ----> Végtelen lőszer
    F4 ----> Végtelen Bullet Time
    F6 ----> Láthatatlanság (azaz: az ellenfelek nem lőnek rád, állnak, néznek, mint borjú az új kapura...)
    F7 ----> First Person nézet

6. Mivel ez egy javított (1.01) Max Payne 2, valószínűleg működni is fognak ezek a kódok...

Én úgy játszottam végig 3x a game-t, hogy soha, egyetlen egyszer sem kellett a trainer. Negyedik, tesztelős játékban már kipróbáltam az F2-őt és az F6-ot...

• MIMACSKA
    IMYke ne haragudj de mit csináljak ezzel a trainerrel? Ha megnyitom megjelenik egy panel amin olvasható, hogy mire lehet használni. De nem tudok továbbiakban vele semmit sem kezdeni.
    Mi lenne veled ha nem lennénk?
  • zaki
    ahh, thx
  • MIMACSKA
    Mindketten kaptok és nem is csaltam. A prologtól újra játszottam
  • IMYke2.0.0.0
    Zavarba hozol ...

• zaki
    én is segítettem, én nem kapok puszi(ka)t?
  • MIMACSKA
    Cuppppp cuppp
    Remélem hallod milyen nagy puszik
  • IMYke2.0.0.0
    Tudsz csalni: Max Payne 2 1.01 Trainer
    Ezzel örök életed lesz - leesés azért még mindig halál.
    Így a halálod megúszod, utána mentesz valahol, kinyomod a trainert és nem kell újra eljátszanod ideáig...

• MIMACSKA
    Köszönöm a segítséget bár továbbra sincs kedvem mégegyszer végigküzdeni magam az építkezésen. De mindegy mert ki tudja miért úgysem tudok csalni
  • zaki
    ugyanezt mondtam én is, na mind1 :)
  • IMYke2.0.0.0
    ELSŐ FEJEZET: Túl makacs a halálhoz ...

• IMYke2.0.0.0
    Chapter One: Too Stubbed to Die
    Fegyver híján nem tehetünk mást, mint futunk. Lökjük fel az ajtónál található kommandóst és a balra található nagy piros ajtón, fussunk be, majd 2 emelettel feljebb ki és balra kanyarodjunk el, majd a folyosó vége elott is balra, aztán pedig jobbra. Itt balra találjuk a Recoveryt oda, menjünk be és bújjunk el balra az elso fal mellé a sarokba, így a kommandós nem fog észrevenni. Amikor pedig lelövik a security arcot, vegyük fel tole a fegyvert és irtsuk le galád barátainkat. Arra menjünk tovább amerrol jött a biztonsági or. Balra menjünk be, és az asztalon találunk egy kis muníciót meg fájdalomcsillapítót. Majd irány tovább és adjunk a kommandósoknak, jobbra menjünk ki a folyosóra, ahol balra egyenesen tovább. Itt szembe lesz majd egy ajtó, ott menjünk át és balra ki, majd kövessük az exit feliratot - Az ajtó után elég sokan lesznek. Kinn annyi dolgunk maradt, hogy megöljük azt a pár embert, aki van és elindulunk kifele.

• zaki
    ok, te tudod...
  • MIMACSKA
    Nem sok kedvem van még1szer keresztülverekedni magam Monával a takarítóknál
  • MIMACSKA
    Jó csak mivel egyedül játszom az utolsó bizti save-t kb az építkezés elején csináltam.
  • zaki
    ne csaljál... akkó nincs értelme... na mind1, te tudod
  • MIMACSKA
    Ráadásul és lökött visszatöltés helyett elmentettem a halálom előtti utsó pillanatot. Erre gondoltam csalok magamnak egy kis életet beállítottam az exe-t - developer parancsra el is indul a játék de semmivel nem jön elő a konzol :-((((((((
    brühühüűűűű
  • zaki
    felmész az emeletre, ott majd az irodába el kell jutnod, elbújsz, majd bejönnek utánad a rosszfiúk, akkó majd jön egy fegyveres őr akit lelőnek. na és neked fel kell venni a csúzliját, megölöd a gonosz rosszbácsikat, és onnan már 1értelmű :)
  • MIMACSKA
    Na most help me!!!!!!
    Hogyan jutok fegyverhez a kórházban???? Kijöttem a hullaházból de hiába rohangálok össze vissza előbb utóbb kinyiffantanak.
  • MerlinW
  • MIMACSKA
    NEM!!!!! nem bántam meg
  • MerlinW
    Megbántad büneidet, ugye?
  • IMYke2.0.0.0

• MIMACSKA
    Ott csaltam néha
    De most nem fogok. De azért megnyugtat a tudat, hogy van.
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen. Ez a MOD nem módosít mást csak azon összetevőket, amik magyarrá varázsolják a Játékot. A Játék enginjéhez, belső kódjaihoz és így a csaló (cheat) kódokhoz sem nyúl.

De drágám, csalás nélkül is simán tudod nyomni. Mert bizony, amellett, hogy majdnem lineráris a Játék, még egyszerű is. Egy NOLF 1 után ez bébipapi.

• MIMACSKA
    IMYke!
    Működik a MÓDodban csalás?
  • IMYke2.0.0.0
    Chapter Four: No ’Us’ in This
    (MAGYAR MOD-ban: NEGYEDIK FEJEZET: Nincs mindketten):
    ------------------------------------------------------
    Menjünk ki a lakásunkból majd a folyosó végén újból balra. Menjünk be a kedves öreg néni lakásába és az elso barna szekrényben, találhatunk egy fájdalomcsillapítót. Ugorjunk ki a párkányra, majd a szökkenjünk át a másik oldalra innen gyorsan vissza és aztán másszunk be az ablakon, innen könnyuszerrel el lehet intézni a furgonos fickókat. Ha az öregurat fel akarjuk ébreszteni, kapcsoljuk ki a tévét egy jól irányzott golyóval. Megint jöhet egy rövid párkányjelenet és máris a folyosón, találjuk magunkat. Pár rosszakarónkat leirtva menjünk oda egy öreg nénéhez, aki amúgy balra található a folyosó leágazásának végén. O kedvesen betessékel minket, másszunk ki az ablakán. Ha már kinn vagyunk, könnyítsük meg a dolgunkat annyival, hogy átugrunk az állványzatra, és itt felmegyünk a szobába. Menjünk ki a csávesz lakásából és öljünk le mindenkit, majd egyenesen tovább és menjünk fel a csigalépcson, amíg csak lehet, majd szálljunk be a liftbe. A csigalépcso alján mentsük meg a csövest, majd tovább a folyosón, mindig amerre a nyíl mutatja. Amikor bemegyünk az ajtón, menjünk le és megtudjuk a takarítótól a 7. emeleti ajtó kódját. Irányuljunk is vissza a lifthez, amivel felmehetünk a 7. emeletre. Ha már ott vagyunk, nézzünk be balra. A forradalmár takarítókat legyilkolva menjünk be oda, ahonnan jöttek. Ott, pedig jobbra, és villámgyors mozdulattal pusztítsuk el a benn sétafikáló ort. Most már kimehetünk a megint a párkányra. Itt menjünk végig majd, ha elfogy az út, lágyan ugorjunk le, ha megfordulunk és lenézünk, akkor onnan lo ránk egy csávesz, ot kapjuk ki az ablakból, majd még egy szinttel ugorjunk lejjebb és be a lakásba.

kész.

• zsotesz
    kazaa-val kerestem és meg is találtam. Az előadó Poets Of The Fall
  • Smokk
    ja az a zene vloban k*rvajo, de eloado nelkul keves ra az esely h lelehessen tolteni...