4236
  • zaki
    fent van a link a banner alatt bazz
  • hen-tes
    király :)
  • hen-tes
    hmmm
    honnan lehet húzni a magyarítást ???
  • zaki
    tényleg fasza... :)
  • hykao #3871
    Hehe, jó mi??? ...mármint a Mona-t alakító modell...nyam-nyam...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez eszméletlen!

Le is mentettem a html-t...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • hykao #3869
    Ezt kukkoljátok: KATT IDE!!!
  • Dutch Flander
    Miest XP-m lesz 2000 helyett, jelentkezem!

Előre is köszi!

Ja, meg kéne a Max Payne 1 is, mert a CD-m, amin volt beszart...
  • IMYke2.0.0.0
    Azoknak, akik a Max Payne 1-el játszanak Windows XP alatt és kifagyást tapasztalnak a Zagashék-féle magyarítással, van egy jó hírem (míg Zagashéknak egy rossz): a magyarításban van 3 db hibás - Zagash által teljesen feleslegesen módosított - script fájl. Ez okozza a kifagyást az első pálya betöltése közben és után...
    Aki ért a RAS Makerhez könnyedén segíthet magán...

Ha valakit érdekel, ill. érint, meg tudom mondani, hogy mely fájlokat kell elfelejteni a magyarításból ahhoz, hogy tutira menjen Windows XP alatt!

• IMYke2.0.0.0
    Először azt hittem R.E.M. anniyra jó a hangja a faszinak...

• zaki
    ja, nekem is bejön ez a hegedűs, vagy nem tudom milyen zene, olyan a "hideg kiráz" típus :)
  • zaki
    nincs
  • M.A.D.
    off: a számítógépes játékok zenéje...egyik nagy slágere (1986-tól vagyok képben)-....a credit music...üt!
  • webinport
    Sziasztok ! Lenne egy kérdésem.Van Max Payne 2-höz vagy 1-hez multiplayer mod? Vagy lesz?
  • BaLeeX
    Közben visszaolvastam és látom, hogy 3. fokozaton is végig kellene vinni, ehhez viszont már nincs sok humorom.
    Valaki esetleg megdobna egy vége előtti mentéssel?
    Mert amit találtam linket visszaolvasna már nem él.
  • webinport
    Sziasztok ! Lenne egy kérdésem.Van Max Payne 2-höz vagy 1-hez multiplayer mod? Vagy lesz?
  • BaLeeX
    Nekiálltam másodszor végignyomni az MP2-t imyke istencsászár magyarításával természetesen és azt írták a játékról, hogy 2. végigjátszásnál más lesz a történet vége.

Na, én először angolul játszottam végig és most magyarul is de nem tűnt fel semmi a történet befejezésénél, hogy máshogy alakult volna.
    Valamit nem jól csináltam?
  • Devids Pro
    Mész tovább!
  • Darkboy
    dehogy! küldetéseket kell kivinni a homerral,bart-tal,marge-al, apu-val, lisával!!!
  • IcePeek
    VKI SEGÍTSEN ! EMBEREK VKI SEGÍTSEN !!! (#3852)
  • IcePeek
    jah sima kis kocsiverseny ?
  • Darkboy
    nézd meg itt a fórumot:Simpson Hit & Run Fórum
  • IcePeek
    mi az a Simpson ? milyen játék ?
  • IcePeek
    amikor üldözöm az oroszt a kastélyba ( az öregé ). És az öreg bemenekül a Pánikszobába. És meg kéne keresnem . A fejemre zúdítanak egy plafont.
    na felmegyek az emeletre ahonnan lezdították ( robbanttták ). Oda ér Mona is . Én elordítom magam :
    Az öreg kecske a pánikszobában van. Mona elrohan és ennyi...
    Onnan hova tovább ???
  • Darkboy
    de. csak má nagyin rég nem max-eztem, inkább simpsonozok vagy vice city-zek
  • IcePeek
    nem érted ?
  • Darkboy
    ?????????
  • IcePeek
    Tévedtem. Máshol akadtam el :)
    a vége felé amikor visszamegyünk a kastélyba ( nem tudom kié ). Ott a fejemre zúdítják a mennyezetet. nah én ott állok ahol felrobbantották és átordítom Mona-nak hogy az öreg span a Pánikszobába van. Mona elrohan és én mit tegyek ?
  • IcePeek
    Tud vki segíteni a Max Payne 2-őben. Ott akadtam el hogy azt a Vinnie srácot átvágja az orosz és beöltözteti abba a Baseball man-es cuccba és ha leveszi a ,,fejét,, felrobban. Na ott megvédtem a srácot. eljutottunk a garázsba, ahol bezárja az ajtót. és ennyi. onnan hova kell mennem ? mit kell csinálnom ?
  • IMYke2.0.0.0
    Hátha valakinek gondja lesz még...

• IMYke2.0.0.0
    Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítést segítő video - saját!

• Ombika
    Sorry en voltam balfasz!! :)
  • Ombika
    Hmm Game felrak,aztan hunositas felrak,majd c:\maxpayne2 konyvtarbol elindit 1.01- patch majd crack bemasol c:\rockstar...-ba es jatek indit menubol de alul nem kinalja fel mod valasztasat!!!! :(
  • IMYke2.0.0.0
    1. Max Payne 2 telepítése [kb. 10 perc]
    2. ------ nem másolsz be semmiféle CD cracket a könyvtárába! ------
    3. Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítése - szabályosan megadod azt az elérési útvonalat, ahová a Játékot telepítetted. Példánkban legyen ez most: D:\Max Payne 2.
    Akkor a Telepítőnek ("aki" kiegészíti majd a beírt elérési útvonalat a Max Payne 2 Hun project névvel - ezt nyugodtan töröld ki) is ezt az elérési útvonalat add meg: D:\Max Payne 2
    4. Ha így tettél, akkor a Max Payne 2 könyvtárában találsz majd egy "1.01 Patch + NoCD" könyvtárat.
    5. Az "1.01 Patch + NoCD" könyvtárban lévő "Max Payne 2 1.01 Patch-et indítsd el. Ezzel a Játékot feljavítod 1.01-re.
    6. MOST KELL A CRACK - amit megtalálsz az "1.01 Patch + NoCD" könyvtár "1.01 NoCD" alkönyvtárában! Fogod az ott lévő exe-t és bemásolod a Játék főkönyvtárába, és amikor rákérdez, te megerősíted a felülírását (Yes / Igen)
    7. Most így állunk:
    - Játék feltelepítve
    - Magyarítás feltelepítve
    - 1.01 Patch és törés felrakva

8. Most jön a Játék magyarul való megszólaltatása. Bár minden le van írva (képekkel illusztrálva) a feltelepített "OlvassEl" könyvtárban lévő html-dokumentumban, azért pár szóban itt is elmondom mit kell tenned.
    9. Elindítod, szokásos módon a Játékot. Ha nem állítottad át, hogy másképp tegyen, akkor elsőként nem a Játék, hanem egy indító felület indul el - ami MÁR MAGYAR lesz.
    10. Az indítófelületen lévő "Opciók..." gomb segítségével állítsd be a géped teljesítményének megfelelően a Játékot - ez menni fog.
    11. A beállítások után menj vissza (és vissza is jutsz) az indítómenü főoldalára, ahol látsz majd egy szövegdobozt, az alsó részén.
    "Testreszabott játék kiválasztása (MOD):" a neve
    Na, klikkelj rá, vagy a mellette lévő kis fülecskére, és láthatod ott ezt:
    "MAGYARITAS"
    Jelöld ki, és utána klikkelj erre: "A Játék indítása"

12. Ha mindent így csinálsz, a Játék a módosított Bevezető filmmel és a teljesen magyar nyelvű történettel (szövegek, képek, és képregények) hálálja meg.

Remélem, segítettem.

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
  • Ombika
    Max Payne 2 fol ,aztan 1.01 fol crack nelkul+magyarositas majd ra az 1.01-es crack es mar mehet is?
  • Dutch Flander
    Már 3-szor végignyomtam. Láttam az alternate ending-et is. A Dead Man Walking pályákon rekordokat állítottam föl (mind 5 perc fölött). Ezekután mit lehet kezdeni a játékkal???

Tényleg nem akarunk egy Best Of DMW összeállítást csinálni?
    Amire "büszke" vagyok az az East Upper Side pályán felállított rekordom: 16 perc fölött! Ez jónak számít?
  • zaki
    tedd azt :) de azért néha-néha meksz péjnezzél is egy kicsit
  • Dutch Flander
    OFP-zek ezerrel!!!
  • zaki
    UP! te jó isten, több, mint 1 hete nem érkezett üzenet... mi van veletek? :)
  • MIMACSKA
    Mi ez a matrix mod?
    Sajnos kivégeztem és nagyon király volt. Bár ezeket a robbanós részeket már az első részben sem szerettem.