4236
-
#4196 látom elkészült :\ -
mczolly #4195 1. Hát igazából arra vártam, a "magyarítás" címszó után, hogy magyarul tudok majd játszani a játékkal. kb. 2 nap után le is töröltem
2. Nem a játék végigvitelével volt baj, inkább a gyönyörű lírai szöveg béna félrefordításával
3. Az a problémám, hogy csak az ő béna fordításaik kapnak publicitást
4. Én nem csak fikázok, az összes GTA-hoz elkészítettem a saját magyarításomat, és a Max Payne-eket is elkezdtem fordítani...
-
#4194 még a választ se érdemli meg az ilyen mocsok... -
#4193 1. Valaki pisztolyt fogott a fejedhez, és kényszerített hogy tedd fel a honosítást?
2. Érdekes anno én a honosítással toltam végig, semmiféle problémába nem ütköztem..fura.. Lehet nem is a magyarításban van a hiba?
3. Talán nem így kéne megköszönni az önzetlen munkájukat, amit a honosításokba fektetenek...
..és igen..az ilyen embereket kéne kitiltani az országból mint amilyen te vagy..
Fikázni könnyű, meg várni a sültgalambot.. -
mczolly #4192 A magyarítás egy nagy szar, elcseszi az egész játékot, jobban jár, ha az ember megtanul angolul... A GameHunter teamet kitiltanám az országból... -
#4191 bocsi...rossz helyre ment...elnézést ! -
#4190 antivirus -
torzancs #4189 Hello Srácok! Segítséget kérnék! Egész jól haladtam, de egyetlen résznél folyton lefagy!!!
2. Rész - 1. fejezet... Amikor a Rendőrség börtönéből elrabolják Moná-t, fegyvert szerzek és a garázsban kinyírom a teherautóból kipattanó legényeket. És ahogy szaladnék ki a garázskapuhoz az utcára ott minden alkalommal lefagy!
Szeretnék nagyjából arra részre Savegame kimentés kérni!!! De ha van pár mentésetek az sem ártana, mert ki tudja, hogy még hol fagy le!
Előre is köszi! [email protected] -
torzancs #4188 Hello! Max Payne 2! Éljen!
Nekem sokszor, lefagy... 2 éve már játszottam vele. De az első rész 6. fejezetig jutott és mindig kilépett az XP-be töltéskor.
Aztán megszereztem újra egy olyan veziót amit nem kell telepíteni, rar-ban volt. Most kb. ugyanitt tartok vele. és többször lefagy, de más helyeken ahogy szaladgálok. De, 800 Mhz-en fut... Közbe egérke hangon beszél benne a hang ami talán az SB Live EAX control-nak köszönhető? Most a 1.Rész 6. fejezet van.... -
#4187 szépen átmegy mindenki a 3. rész topikjába :)) -
#4186 én mindig itt leszek :) -
Zuppermenn #4185 kihal ez a fórumtéma? -
#4184 nincsmit, jó szórakozást -
Zuppermenn #4183 Kösz az ötletet, megfogadom. :) -
#4182 hát szerintem megéri leszedni, ha nem annyira vágod az angolt.. sok poént hagynál ki -
Zuppermenn #4181 Csak hát... a magyarítás majd 100Mbájt... :( kicsit sok, nem? -
#4180 2 főleg azért mert modolgattam is, de maga a hangulata jobban tetszett az elsőnél. elsőt egyszer végigvittem azóta rá se néztem a második részt viszont vagy ötször lejátszottam. magyaritás tényleg jó, főleg a rendőrségen lévő kihallgatáson derültem sokat, de elvétve is voltak ilyen poénos jelenetek. -
titike #4179 Még egy ötlet a köszönömért ha netán nincs meg a játék cheat-ja nézd a gyártót és probáld az általa készített és meglévő csalások közt összefüggést keresni ez is be szokott jönni. mivel a készítöknek is van egy sémájuk és azt szokták alkalmazni a külömböző játékoknál EZ CSAK EGY ÖTLET. -
#4178 szerintem te ne szidjál senkit azér mert nem segít CSALNI.Szerintem csalás nélkül végig lehet vinni,ha meg béna vagy old meg.de látom sajnos megoldottad. -
Zuppermenn #4177 Nah? -
Zuppermenn #4176 És érdekelne az is, hogy kinek mit adott a magyarosítás, ill. mennyivel segített a jobb játékélményben. -
Zuppermenn #4175 Max Payne. Na most kinek meik tetszik inkább? 1 vagy 2. Indokoljátok meg. Köszi. -
#4174 végre sikerült megcsinálni MAGAMNAK kösz a K...A nagy semmit THX -
#4173 mindent megcsináltam hogy működjön a cheat de a K...a anyjért nem jö elő a konzol
-
#4172 plíííííííz Működő trainer kéne -
#4171 köszz titike de nekem nem engedi a developer paraméterrel indítani mert akkor megváltozik az exe fálj és nem indul -
titike #4170 MAX PAYNE 2
Indítsd a játékot a -developer paraméterrel. Így: maxpayne2.exe -developer
Utána játék közben nyomd meg a ~ -t és írd be a kódokat:
clear - konzol képernyő kiürítése
clr - konzol képernyő kiürítése
coder - sérthetetlenség, összes fegyver, max. egészség, végtelen lőszer
god - sérthetetlenség
mortal - sérthetetlenség kikapcsolása
getallweapons - összes fegyver
quit - kilépés a játékból
showfps - frame rate kiíratása a képernyőre
showextendedfps - bővített frame rate kiíratása
getberetta - Beretta + 1000 lőszer
getbullettime - bullet time
getcoltcommando - Coltcommando +1000 lőszer
getdeserteagle - Desert Eagle +1000 lőszer
getdragunov - Dragunov +1000 lőszer
gethealth - 1000 egészség
getingram - Ingram +1000 lőszer
getkalashnikov - Kalashnikov +1000 lőszer
getmolotov - Molotov koktél +1000 lőszer
getmp5 - MP5 +1000 lőszer
getpainkillers - 1000 painkillers
getpumpshotgun - Pumpshotgun +1000 lőszer
getsawedshotgun - Sawed-off shotgun +1000 lőszer
getsniper - Sniper +1000 lőszer
getstriker - Striker gun +1000 lőszer
jump10 - ugrás
jump20 - nagy ugrás
jump30 - nagyon nagy ugrás
getgraphicsnovelpart1 - story 1
getgraphicsnovelpart2 - story 2
getgraphicsnovelpart3 - story3
showhud - HUD kikapcsolása
help - debug parancsok
-
#4169 plíííz help kéne egy működő trainer amibe van örök élet mindenhol kerestem plííííz -
pazar #4168 Megtaláltammmm!!!! :-)))) -
pazar #4167 Szia valaki!
Ha a /maxpayne2 hun i2k/ magyaritást elindítom, kér valami nevet,sorozatszámot,kódot. ok, ok, de hol van ez leírva???
Tudsz segíteni? Köszi! :-)
Itt ritkán vagyok, légyszi a [email protected] címre válaszolj, ha tudod a megfejtést! -
tessék remélem jó lessz hozzá(és segítettem)
Max Payne 2 Magyarosítás (96,47 MB) TELJES!!! -
#4165 Van valakinek kulcsa, hogy fel tudjam tenni a magyaritast? -
#4164 sikerült megcsinálni ^^
Azt nem tudjátok,h mikor jönk a vampire slayer v2.0??? -
#4163 hy all!
A max payne 2-höz letöltöttem a vampire slayer mod-ot,de nem tudom,h hogyan kellene feltelepítenem.Van egy olyan fájl,h Slayer.MP2M
Valaki tudna segíteni,h hogyan lehetne feltelepíteni?
Előre is THX! -
#4162 még az első része is eredetibb és jobb mint ez a stranglehold -
#4161 még hogy a max payne-t überelné a stranglehold... hah! -
Skyline #4160 Stranglehold..Még übereli is ha van hozzá géped..:)
-
#4159 Nem tudtok valami (hangulathoz) kísértetiesen hasonló játékot ? -
marcio mela #4158 A 2.ban rendben vannak de az első részben kik voltak a szereplők modelljei?Például Mona Saxot kiről mintázták?Ő ott olyan mint egy gimnazista kislány. -
Ry0K3N #4157 Állati ez a mod, azt hiszem idelye előkotornom a Max Payne 2-t a fiókból és kijátszani hetedszerre is de ezúttal ezzel a moddal.