4236
  • tommyg
    látom elkészült :\
  • mczolly
    1. Hát igazából arra vártam, a "magyarítás" címszó után, hogy magyarul tudok majd játszani a játékkal. kb. 2 nap után le is töröltem
    2. Nem a játék végigvitelével volt baj, inkább a gyönyörű lírai szöveg béna félrefordításával
    3. Az a problémám, hogy csak az ő béna fordításaik kapnak publicitást
    4. Én nem csak fikázok, az összes GTA-hoz elkészítettem a saját magyarításomat, és a Max Payne-eket is elkezdtem fordítani...

• BiG G
    még a választ se érdemli meg az ilyen mocsok...
  • Maxtreme
    1. Valaki pisztolyt fogott a fejedhez, és kényszerített hogy tedd fel a honosítást?
    2. Érdekes anno én a honosítással toltam végig, semmiféle problémába nem ütköztem..fura.. Lehet nem is a magyarításban van a hiba?
    3. Talán nem így kéne megköszönni az önzetlen munkájukat, amit a honosításokba fektetenek...

..és igen..az ilyen embereket kéne kitiltani az országból mint amilyen te vagy..
    Fikázni könnyű, meg várni a sültgalambot..
  • mczolly
    A magyarítás egy nagy szar, elcseszi az egész játékot, jobban jár, ha az ember megtanul angolul... A GameHunter teamet kitiltanám az országból...
  • Tomsteel
    bocsi...rossz helyre ment...elnézést !
  • Tomsteel
    antivirus
  • torzancs
    Hello Srácok! Segítséget kérnék! Egész jól haladtam, de egyetlen résznél folyton lefagy!!!
    2. Rész - 1. fejezet... Amikor a Rendőrség börtönéből elrabolják Moná-t, fegyvert szerzek és a garázsban kinyírom a teherautóból kipattanó legényeket. És ahogy szaladnék ki a garázskapuhoz az utcára ott minden alkalommal lefagy!
    Szeretnék nagyjából arra részre Savegame kimentés kérni!!! De ha van pár mentésetek az sem ártana, mert ki tudja, hogy még hol fagy le!
    Előre is köszi! [email protected]
  • torzancs
    Hello! Max Payne 2! Éljen!
    Nekem sokszor, lefagy... 2 éve már játszottam vele. De az első rész 6. fejezetig jutott és mindig kilépett az XP-be töltéskor.
    Aztán megszereztem újra egy olyan veziót amit nem kell telepíteni, rar-ban volt. Most kb. ugyanitt tartok vele. és többször lefagy, de más helyeken ahogy szaladgálok. De, 800 Mhz-en fut... Közbe egérke hangon beszél benne a hang ami talán az SB Live EAX control-nak köszönhető? Most a 1.Rész 6. fejezet van....
  • Rage47
    szépen átmegy mindenki a 3. rész topikjába :))
  • Fido4life
    én mindig itt leszek :)
  • Zuppermenn
    kihal ez a fórumtéma?
  • Fido4life
    nincsmit, jó szórakozást
  • Zuppermenn
    Kösz az ötletet, megfogadom. :)
  • Fido4life
    hát szerintem megéri leszedni, ha nem annyira vágod az angolt.. sok poént hagynál ki
  • Zuppermenn
    Csak hát... a magyarítás majd 100Mbájt... :( kicsit sok, nem?
  • Fido4life
    2 főleg azért mert modolgattam is, de maga a hangulata jobban tetszett az elsőnél. elsőt egyszer végigvittem azóta rá se néztem a második részt viszont vagy ötször lejátszottam. magyaritás tényleg jó, főleg a rendőrségen lévő kihallgatáson derültem sokat, de elvétve is voltak ilyen poénos jelenetek.
  • titike
    Még egy ötlet a köszönömért ha netán nincs meg a játék cheat-ja nézd a gyártót és probáld az általa készített és meglévő csalások közt összefüggést keresni ez is be szokott jönni. mivel a készítöknek is van egy sémájuk és azt szokták alkalmazni a külömböző játékoknál EZ CSAK EGY ÖTLET.
  • nfs world
    szerintem te ne szidjál senkit azér mert nem segít CSALNI.Szerintem csalás nélkül végig lehet vinni,ha meg béna vagy old meg.de látom sajnos megoldottad.
  • Zuppermenn
    Nah?
  • Zuppermenn
    És érdekelne az is, hogy kinek mit adott a magyarosítás, ill. mennyivel segített a jobb játékélményben.
  • Zuppermenn
    Max Payne. Na most kinek meik tetszik inkább? 1 vagy 2. Indokoljátok meg. Köszi.
  • Ben007
    végre sikerült megcsinálni MAGAMNAK kösz a K...A nagy semmit THX
  • Ben007
    mindent megcsináltam hogy működjön a cheat de a K...a anyjért nem jö elő a konzol
  • Ben007
    plíííííííz Működő trainer kéne
  • Ben007
    köszz titike de nekem nem engedi a developer paraméterrel indítani mert akkor megváltozik az exe fálj és nem indul
  • titike
    MAX PAYNE 2
    Indítsd a játékot a -developer paraméterrel. Így: maxpayne2.exe -developer
    Utána játék közben nyomd meg a ~ -t és írd be a kódokat:
    clear - konzol képernyő kiürítése
    clr - konzol képernyő kiürítése
    coder - sérthetetlenség, összes fegyver, max. egészség, végtelen lőszer
    god - sérthetetlenség
    mortal - sérthetetlenség kikapcsolása
    getallweapons - összes fegyver
    quit - kilépés a játékból
    showfps - frame rate kiíratása a képernyőre
    showextendedfps - bővített frame rate kiíratása
    getberetta - Beretta + 1000 lőszer
    getbullettime - bullet time
    getcoltcommando - Coltcommando +1000 lőszer
    getdeserteagle - Desert Eagle +1000 lőszer
    getdragunov - Dragunov +1000 lőszer
    gethealth - 1000 egészség
    getingram - Ingram +1000 lőszer
    getkalashnikov - Kalashnikov +1000 lőszer
    getmolotov - Molotov koktél +1000 lőszer
    getmp5 - MP5 +1000 lőszer
    getpainkillers - 1000 painkillers
    getpumpshotgun - Pumpshotgun +1000 lőszer
    getsawedshotgun - Sawed-off shotgun +1000 lőszer
    getsniper - Sniper +1000 lőszer
    getstriker - Striker gun +1000 lőszer
    jump10 - ugrás
    jump20 - nagy ugrás
    jump30 - nagyon nagy ugrás
    getgraphicsnovelpart1 - story 1
    getgraphicsnovelpart2 - story 2
    getgraphicsnovelpart3 - story3
    showhud - HUD kikapcsolása
    help - debug parancsok

• Ben007
    plíííz help kéne egy működő trainer amibe van örök élet mindenhol kerestem plííííz
  • pazar
    Megtaláltammmm!!!! :-))))
  • pazar
    Szia valaki!

Ha a /maxpayne2 hun i2k/ magyaritást elindítom, kér valami nevet,sorozatszámot,kódot. ok, ok, de hol van ez leírva???

Tudsz segíteni? Köszi! :-)
    Itt ritkán vagyok, légyszi a [email protected] címre válaszolj, ha tudod a megfejtést!
  • John Cena

tessék remélem jó lessz hozzá(és segítettem)
    Max Payne 2 Magyarosítás (96,47 MB) TELJES!!!
  • Zoli007
    Van valakinek kulcsa, hogy fel tudjam tenni a magyaritast?
  • vixo
    sikerült megcsinálni ^^
    Azt nem tudjátok,h mikor jönk a vampire slayer v2.0???
  • vixo
    hy all!

A max payne 2-höz letöltöttem a vampire slayer mod-ot,de nem tudom,h hogyan kellene feltelepítenem.Van egy olyan fájl,h Slayer.MP2M
    Valaki tudna segíteni,h hogyan lehetne feltelepíteni?
    Előre is THX!
  • koschwarz
    még az első része is eredetibb és jobb mint ez a stranglehold
  • BiG G
    még hogy a max payne-t überelné a stranglehold... hah!
  • Skyline
    Stranglehold..Még übereli is ha van hozzá géped..:)
  • Fido4life
    Nem tudtok valami (hangulathoz) kísértetiesen hasonló játékot ?
  • marcio mela
    A 2.ban rendben vannak de az első részben kik voltak a szereplők modelljei?Például Mona Saxot kiről mintázták?Ő ott olyan mint egy gimnazista kislány.
  • Ry0K3N
    Állati ez a mod, azt hiszem idelye előkotornom a Max Payne 2-t a fiókból és kijátszani hetedszerre is de ezúttal ezzel a moddal.