ISS Pro 3 PC-re

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ez konzolra jelent meg?
[Jakuza]
Meg szerencse hogy van mar ilyen topic nehannyal lejjebb.
Internation Superstar Soccer 3

De amugyis mar ott ki van vesezve mekkora szar ez az atirat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem fizikálisan magasan veri a FIFÁT. De csak fizikálisan.
Igen, ez várható volt, jó konverzió nem igazán létezik manapság 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

breki a játszhatóságra írta aztm hogy hülyeség.

vazz. látszik, hogy meleg van.😊

Davidus
Már megjelent. De a konverzió elég szar lett. Akit ez nem érdekell jókat fog játszani vele.

V9ykn8_TZL0

Mi a hülyeség? Megjelent 😊
Amúgy van nála jobb, a Pro evo soccer (japánban Winning eleven címen fut), de az iss sem rossz.
Amire lehet számítani: nyoma sem lesz a fifa sorozat pc-s rugalmasságának, nem lehet majd hozzátenni semmit (mezeket, csapatokat, stb.), cserébe viszont lesz pc-n is 5-6 év után játszható focis játék. Kiváncsi leszek rá.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Breki33
ez hülyeség....
Az ISS Pro 3 Evolution az egyik legjobb foci. Eddig csak konzolokon volt elerheto.
Nehany forumon olvastam, hogy megjelenik PC-re is. Majus masodik felere igerik.