158
Mátrix 2-t honnan szerezzem be??
-
#158 Sandrix az egyetlen! -
#157 Na mindenkit tájékoztatok hogy holnap megyek Székesfehérvárra 11:30kor Matrixot nezni! Lehet kijönni éljenezni az Alba PLaza elé. Osztok autogrammot is -
#156 Mammut -
#155 a Duma Plazmába feliratos és nem szinkronos én is ott láttam, próba cseresznye... :) -
#154 hol nem szinkronizált?? -
#153 ineterneten köbenézve mintha nem lenne, csak szinkronizált, még a hmultiplex oldalán is a listában feliartos, a film leírásakor már szinkronizált -
#152 JÓL LÁTOM, HOGY NEM ADJÁK FELIRATOSAN??? -
#151 Ma fölhivom az Alba Plazat és rendelek jegyet ha nem lesz akkor is! remélem nem fogok csalodni benne, bár amennyire várom ugyis az lesz. -
-
#148 Hát abban semmi....de hát ki ismeri a ti piszkos módszereiteket? :DD -
#147 http://www.origo.hu/szorakozas/mozi/20030521tank.html -
#146 nem lehet beszélni róla majd ha én megnéztem, akkor utána szabad kezet adok :) -
#145 Ez a hír honnan van???? -
#144 Tank beperelte a MATRIX készítőit.....A 35 éves színész ezenfelül rágalmazással vádolja a film producereit, akik állítása szerint "azt terjesztették róla, hogy terrorista". LOL -
#143 mivel mar jatszak moziban lehet beszelni a tortenetrol :D
nekem kulonosen a vege tetszett: folytatasa kovetkezik... LOL mintha egy startrek epizod lenne -
#142 Ő az ő takarója alatt én az én takaróm alatt. Mi ebben a buziság? :PPPP -
#141 Buzik
:-DDDDDDDDDDDDDDDD -
#140 Én már takaró alatt vagyok, mondhatom? -
#139 na akkor mond mi a vége és elmondnom hogy azt olvastam-e OK?
Várj ez igy nem jo! Elöbb bujjunk takaro alá hogy senki se lássa mit irsz. Igen ez lesz a megoldás -
#138 Itt vagyok he.
Majdnem ez a vége. Nem csak kenyérért megy a boltba, spermaölős óvszert is vesz. -
#137 most itt lennék (bocs hogy nem voltam de elhuztam morrowindezni azt elment az idő)
De gondolom te nem vagy itt nem baj
Szal a vége az hogy a mami elmegy a boltba kenyérér
Azthittétek mi? -
#136 Milyen figyelmesek vagytok srácok!
Jópont!
:-)) -
#135 Fel tudsz jönni IRC-re valahova? Nem itt kéne megbeszélni amit olvastál, mert lehet tényleg spoileres. -
#134 Már látom, illetve nem, mert kitörölték :P -
#133 nyugtass meg hogy rosszat olvastam -
#132 A Matrix film bevételei közül valameik -
#131 ???
Melyik hír kommentjei között írták le? -
#130 véletlenül elolvastam a HW-n a végét (ha jót olvastam bár sztem igen) És RPHADTUL IDEGES VAGYOK!!! Ütni tudnék bárkit mérgemben...
Ugyhogy ova intek mindenkit a Matrix hirek hozzászolásaitol ;) -
#129 Ha elmondanám lelőném a második rész végén lévő "poént", majd meglátod :) -
#128 You! Yes, me...me, me, me....me to
-
#127 Igen?
És mégis mitől tuti?
Mit tudsz róla?? -
#125 Igazat adok a cikkírónak meg nem is.
Ez a rész valóban inkább eksön film. Nem kapunk benne választ az első rész végén felmerült kérdéseinkre, sőt, a végére mégtöbb lesz a fejünkben :)
De azzal nem értek egyet, hogy ezt a részt nem lehet többször megnézni, az első rész hangulata végig meg van benne.
Az igazi nagydurranás viszont a harmadik rész lesz, ez már tuti. -
#124 én is most olvastam a kritikát, de én úgy vagyok vele, hogy leszarom mit mondanak róla mások, tuti +nézem a moziban 2-3X -
#123 http://www.mozinet.hu/display.php?tablename=mozifilm&film_id=1261
hát...... -
#122 Feliratok. hun fenn van a magyarosítás. -
#120 Épp msot néztem meg angol nyelven, de mivel nem vágom annyira ezért nem értettem az egészet az őszhajú pasas után. Nem tudtok a neten valami sitoto ahol ez magyarul részletezve van picit? :) -
#119 lol -
#116 hát igen ... nem ám inkognítóba maradunk :)) -
#113 "Szmájli beszúrás" a "Mehet", illetve "Törlés" gombok alatt -
#111 Poént se érted.....