158
Mátrix 2-t honnan szerezzem be??
-
Így van:D
Ezt fogom tenni:D -
Nem lett érthetően memondva, hogy ne pofázzon el senki részleteket a filmből?Kurva nehéz ezt felfogni te agyhalott barom? -
Na menj már te a halál faszára bazzeg!
-
3 more days:D -
Nekem is az kéne... -
te meg kiskuyta vagy... -
100.
-
Szedj le egy isokezelő progit, pl. winiso, és ki tudod másolni. -
vazz nekem isoba van meg, cd-íróm nincs, daemon tools meg nem telpitodik mert kel neki instmsiA, de annak az oldalat meg nem talalja arghhh -
valakinek nincsen angol, vagy magyar feliratozasa a filmhez? Aquli -
milyen neted van? -
Krézi kamerás? -
SVCD de szerintem nem olyan rossz minőség láttam ennél sokkal szarabbakat is meg olyan hangulata van a filmnek, hogy nem azzal törödsz. -
milyen formátumban van meg?
azt már + sem kérdezem milyen minőségű... gondolom moziból vették fel -
Melyik hubon vagy?
Nem a film kell, csak beszélni akarok veled.
-
Aki akarja tőllem holnap szedheti a Dc++-on. -
Ki az a faszi aki a végén a másik asztalon fekszik???? -
LOL -
Kétszer írtá .com-ot! -
Nekem is megvan a jegy :)
22.-e 18.00 14 soros teremben a 8. sor közepe -
Talált már hozzá vki feliratot amúgy? -
LOL:) -
jo ténleg nem de azért jo volt mondani :) -
persze:) -
amikor én nézem a moziban és egy gyerek szörcsög és beszólógat isten bizony ugy orrba baszom hogy az egész filmet átalussza
-
Lehet, hogy elértünk oda, hogy a szövegszerkesztőben van kurzor, és nem kéri minden kics szar a jelszót?
Egyes filmeknél (most idézni nem tudok) betegre röhögöm magam, hogy mennyire bambának nézik az embert a számítógéppel kapcsolatban. Kb, mint egy anyuka meglátása: "Itt a számítógép, és akkor hú, bele vagyunk bolondulva" -
Zuza :) -
http://www.prog.hu/news.php?qnid=1522&ri=prohardver -
Beszart tegnap a Banana Explorerem!
Nem tudtok hozzá valam i peccset?
AZt írja, hogy nem tud csatlakozni a magyar warez ftp siteokhoz és nem tudja a letöltést befejezni!
HELP PLÍÍÍÍZ!
MÉG MA LÁTNI AKAROM!!!!!
-
Én nem különösebben szeretek moziban filmet nézni, mert ha beül a közeledbe valami agyilag hirtelenszőke hülyegyerek akkor a film végéig halgathatod az idióta megjegyzéseit, meg azt aahogy szívószállal szörcsögi a kólát... -
Jaja! Terem kellős közepe a
-
amugy mert a hatso sort szereti mindenki? ott fos a hang a hattersugarzok legjobb esetben is a fuled mellett vannak nem mogotted, szarabb esetben pont a szeked felett duna plaza 9 es terem hatso sor pl ilyen idiota ismerosok meg mindig oda foglalnak helyet... amugysem szeretem ha kiszakad a dobhartyam ugy uvolt a film, de itt meg fokozottan ilyen. -
23-án 00:01 másdoperctől nézem Nyíregyházán..:) -
holnap este 8kor nézem a filmet. Már megvan a jegy ;) -
az esoteric ratyi?? -
az maga lesz a paradicsom, azt olvastam, hogy lesz hozzá egy mobiltelcsi plugin külön a letöltésvezérléshez
szal akkor is le tudod szedni a Matrix 3-at, ha épp Haitin nyaralsz -
2....Matrix 2
-
Még egyszer megnéztem...nincs matrix reloaded DVD rip... -

-
Bocs, nem tok figyelni, mer nézem!