158
Mátrix 2-t honnan szerezzem be??
-
#110 Így van:D
Ezt fogom tenni:D -
#108 Nem lett érthetően memondva, hogy ne pofázzon el senki részleteket a filmből?Kurva nehéz ezt felfogni te agyhalott barom? -
#107 Na menj már te a halál faszára bazzeg! -
#105 3 more days:D -
#103 Nekem is az kéne... -
#102 te meg kiskuyta vagy... -
#100 100. -
#99 Szedj le egy isokezelő progit, pl. winiso, és ki tudod másolni. -
#98 vazz nekem isoba van meg, cd-íróm nincs, daemon tools meg nem telpitodik mert kel neki instmsiA, de annak az oldalat meg nem talalja arghhh -
#97 valakinek nincsen angol, vagy magyar feliratozasa a filmhez? Aquli -
#96 milyen neted van? -
#95 Krézi kamerás? -
#94 SVCD de szerintem nem olyan rossz minőség láttam ennél sokkal szarabbakat is meg olyan hangulata van a filmnek, hogy nem azzal törödsz. -
#93 milyen formátumban van meg?
azt már + sem kérdezem milyen minőségű... gondolom moziból vették fel -
#92 Melyik hubon vagy?
Nem a film kell, csak beszélni akarok veled.
-
#91 Aki akarja tőllem holnap szedheti a Dc++-on. -
#90 Ki az a faszi aki a végén a másik asztalon fekszik???? -
#88 LOL -
#87 Kétszer írtá .com-ot! -
#83 Nekem is megvan a jegy :)
22.-e 18.00 14 soros teremben a 8. sor közepe -
#82 Talált már hozzá vki feliratot amúgy? -
#81 LOL:) -
#80 jo ténleg nem de azért jo volt mondani :) -
#79 persze:) -
#78 amikor én nézem a moziban és egy gyerek szörcsög és beszólógat isten bizony ugy orrba baszom hogy az egész filmet átalussza -
#77 Lehet, hogy elértünk oda, hogy a szövegszerkesztőben van kurzor, és nem kéri minden kics szar a jelszót?
Egyes filmeknél (most idézni nem tudok) betegre röhögöm magam, hogy mennyire bambának nézik az embert a számítógéppel kapcsolatban. Kb, mint egy anyuka meglátása: "Itt a számítógép, és akkor hú, bele vagyunk bolondulva" -
#76 Zuza :) -
#75 http://www.prog.hu/news.php?qnid=1522&ri=prohardver -
#74 Beszart tegnap a Banana Explorerem!
Nem tudtok hozzá valam i peccset?
AZt írja, hogy nem tud csatlakozni a magyar warez ftp siteokhoz és nem tudja a letöltést befejezni!
HELP PLÍÍÍÍZ!
MÉG MA LÁTNI AKAROM!!!!! -
#73 Én nem különösebben szeretek moziban filmet nézni, mert ha beül a közeledbe valami agyilag hirtelenszőke hülyegyerek akkor a film végéig halgathatod az idióta megjegyzéseit, meg azt aahogy szívószállal szörcsögi a kólát... -
#72 Jaja! Terem kellős közepe a -
#71 amugy mert a hatso sort szereti mindenki? ott fos a hang a hattersugarzok legjobb esetben is a fuled mellett vannak nem mogotted, szarabb esetben pont a szeked felett duna plaza 9 es terem hatso sor pl ilyen idiota ismerosok meg mindig oda foglalnak helyet... amugysem szeretem ha kiszakad a dobhartyam ugy uvolt a film, de itt meg fokozottan ilyen. -
#70 23-án 00:01 másdoperctől nézem Nyíregyházán..:) -
#68 holnap este 8kor nézem a filmet. Már megvan a jegy ;) -
#67 az esoteric ratyi?? -
#65 az maga lesz a paradicsom, azt olvastam, hogy lesz hozzá egy mobiltelcsi plugin külön a letöltésvezérléshez
szal akkor is le tudod szedni a Matrix 3-at, ha épp Haitin nyaralsz -
#64 2....Matrix 2 -
#63 Még egyszer megnéztem...nincs matrix reloaded DVD rip... -
#62 -
#59 Bocs, nem tok figyelni, mer nézem!