1645
The Matrix Online
-
#125 "Lesz" Ez már kb 4-5 hónapja van :)
Amugy az ingame videók alapján nem rossz. Egyébként hamar lesz hozzá free server... -
#124 Jó,vágom nem vagyok azért annyira gyökér:)
Csak nekem spec nem jött be eddig semmilyen mátrix-al kapcs. dolog az első film óta.. De majd meglátjuk,h ez milyen lesz,bár én 100%,h nem fogok vele jáccani,mer MMORPG,ami sok zs -
#123 nem teljesen ugyanaz... enter the matrix az inkább max payne feeling. Ez meg fejlődgetős -
sipi78 #122 álitolag van de én még nem látam meg nagyon warezen sincs fent -
#121 Húú de szupi,ez lehet,h még az Enter the Matrixot is übereli majd? -
#120 tört szerver nincs? -
sipi78 #119 na én játszotam a bétával nekem nagyon bejöt csakk kár hogy egeres megoldásal van csinálva
de egyébként vége a bétának mert már kapható a végleges változat a havi dija 3000 ft körüli
-
#118 ez netes game? -
#117 Tudtomal a béta teszt elöbb kezdődött mint a WoW-é(úgy emléxek)
Egyébként valaki tényleg jelenthetne már valamit. Megy még a Béta? -
Mr. Perfect #116 Megnéztem a hivatalos oldalt, és elég jól néz ki a játék. Persze ez nem minden. Ha valaki esetleg már élőben is kipróbálta akkor írhatna egy-két sort róla. -
Mr. Perfect #115 Megjelent ez már vagy mi van? Nagyon nagy itt a csönd. Egyáltalán tervezi valaki hogy benevez erre? Nekem nagyon úgy tűnik hogy ezt igen rosszkor adják ki. Szerintem várni kellett volna még legalább egy fél évet amíg a WoW körüli őrület lecsillapodik egy kicsit. Akkor talán lett volna esélye de így halálra van itélve. -
#114 Nem. Mindenki WoW-al játszik... -
ACE #113 Valaki játszik a Beta-val? -
ferenc00765 #112 Na mi a helyzet, engem is érdekel -
#111 na milyen a BÉTa?? -
#110 nincs valakinek egy felesleges acc-ja? -
#109 nem tudok varni 7.ig. van valaki aki szinten bekerult? -
#108 Bekrultem a betaba.... 7.en indul majd rakok be screenshotokat :) -
Since #107 Gamestopon sak előfizetőknek igen. Tehát felejtős. Eredetileg úgy volt hogy 2005. január 18.án fog jönni (legalábbis decemberben úgy volt). Most utánanéztem és később fog jönni...Ha játszol csinálhatnál egy két screenshotot és írhatnál némi infót kiváncsi vagyok :) -
z3d #106 Nos nem hinném hogy ebben a hónapban kidobják mert még nincs olyan állapotban :)
Bétateszternek meg lehet jelentkezni is, azok akik előrendelték automatikusan bekerülnek de van closed beta . Nekem egy fansiteon keresztül sikerült kulcsot kapnom :)
Meg a gamespoton is volt ilyen akció azt hiszem. -
Since #105 Tudtommal januárban fogják kidobni a gamet :-) És bétateszterek csak azok vannak benne, akik előrendelték a gamet :) Magyarországra meg nem lehet előrendelni sehonnan se... -
z3d #104 Van benn valaki a closed betában?
Amúgy nem csak bunyózni lehet :)
-
Bandy11 #103 fasza nekem nincs kártyám meg őszintén nem is biztos hogy tom fizetni a havidíjat -
Since #102 Hmuda most örülsz ? :-)
OFF
Mikor jön már a Movies??
ON -
Since #101 Eve Online-nál biztos hogy jobb lesz :-) Ha szereted a Mátrixot akkor biztos tetszeni fog :-) Lesznek non-combat skillek, de még nem árultak el róla semmit. Egyébként ez nemtudom mire jó. Azt kérik minden bétatesztelőtől hogy ne engedjen ki információkat a játékkal kapcsolatban. Hogy ez mire jó azt nemtudom...Gondolom a WarnerBros megmondta a frankót :-)
Szerintem kamerát biztos lehet benne váltani, de jó lesz majd benne a bullet time is (max payne2ből). Igaz ez randomizálva lesz. A karakterek csószkálásásra nem nagyon figyeltem oda megmondom őszintén, majd megnézem mégegyszer és mondok róla véleményt :-) Azért azt még hozzáteszem hogy nem is annyira a grafika a lényeg...Szerintem Eve Online meg sem közelíti grafikailag a játékot :-) -
#100 [center][b]100 -
GabiWong #99 Since: A Tekkent arra értettem, hogy csak ütés vágás volt :) (egyébként imádom a Tekkent), de ha nemcsak ezlesz benne, annak nagyon örülök, mi az hogy körökre osztott, nyugtass meg, hogy nem felválta lesz a bunyó (egyszer én ütök, egyszer te). Azsem tetszett hogy a kamera nem fixen a pali hátára "néz".
A karakterek mozgása nekem nemnagyon tetszett (nem léptek, hanem csúsztak a földön stb).
SWGvel nem játszottam, csak Eve Online -al, kiváncsi vagyok attól jobblesz-e. -
Since #98 Tekken? :) A Tekken nemhiszem hogy körökre osztott, de értem mire célzol...Az in-game videóban tulajdonképpen a harcot próbálják részletezni, nem csak harcról szól a játék...Nekem egy kicsit arcade-os a harc így első látásra de az még nema zt jelenti hogy rossz a game. Rengeteg dolgot lehet benne csinálni, pl. craftelni itemet, questelni, pvpzni stb. És mind ezek mellett nagyon fontos a háttértörténet is...
Ez egy új "stílusú" MMOG. Tudtam beszélni bétatesztelőkkel akik elméletileg nem beszélhetnek a játékról. sokan swgznek (swgztek), és 90%-a azt mondta hogy jobb lesz mint swg :-) -
GabiWong #97 Since: Megnéztem az ingame videót az oldaladon, elég lehangoló ...
Mi lesz ez Tekken Online, vagy valami tömeghepcó, remélem ettől többmindent és értelmes dolgokat lehet majd csinálni a játékben, mert ez nem hogy havi díjat, de még eredeti példányt sem ér meg. -
Since #96 Azért azt hozzáteszem hogy Magyarországra nem lehet előrendelni a játékot, nemtudom hogy miért. Elméletileg két online shop foglalkozik az előrendelésekkel, a GameStop és a EB Games. Mondjuk nekem szerencsém van mert vannak külföldön ismerősök így oda megtudom rendelni... -
Since #95 Mindenféleképpen master vagy visa kártya kell hozzá, eurocard nem jó. Ha most megrendeled már játszahtsz is a game-el ugyanis most megy a bétateszt...http://mxo.uw.hu -
GabiWong #94 Megveszed a játékot, utána meg fizeted havonta a havidíjat, esetleg előre egybe több hónapot ha úgy olcsóbb. -
Bandy11 #93 Hogy van ez az előfizetés dolog mer még sose volt ilyen játékom? -
Since #92 olvasd el hogy miről szól a topic utána írjál, ha már itt tartunk EVERQUEST SUXX MXO RULEZZ :-) -
Eltergo #91 Ne nevess te állat :) -
Since #90 hehehe :) -
Eltergo #89 Hoppá ezt rossz helyre irtam :DDDD -
Eltergo #88 Everquest 2 hivatalos honlapján az van irva már megjelent Amerikában.
Habár kitudja mit nem összeirnak a Forumon...de a honlapon is az van irva, hogy megjelent! http://everquest2.station.sony.com/#home nézd meg. -
Since #87 a játék maga nem lesz drága szerintem max 10 rongy, de havidíjjal kell számolni :) -
Since #86 az nehéz lesz mivel az elején nem lesz trial, max február március április környékén :)