1645
The Matrix Online
-
Rasti #325 Minek az instal verzió ???
Ha felpatcheli akkor az egész Matrix könyvtárat kiirod és ennyi,nem kell instalálni csak visszamásolni.
De reméljük jön valami illetékes és leirja a megoldást :) -
ceas #324 Mondjuk én is erre gondoltam, de nekem volna még egy problémám:), letöltöm a cuccot és utánna azt lehet valahogy archiválni valamilyen installálható formában? -
Rasti #323 Szerintem a béta kliens is jó ,mert ha elinditod ugy is felpatcheli,bár ez nem 100%.
Ugyhogy ha valaki tudja akkor irja már meg. -
Rasti #322 ok és a klienst honnan sikerült beszerezni ? -
Since #321 Hát éntúl sokat nemtudok hozzáfűzni, mivel nekem az egyik barátom rendelte meg mert nincs kártyám :-) -
ceas #320 na ezaz, ez a closed beta dolog azért zavar. Ehh, megrendelem én a dobozost, nem is a doboz miatt, de jobb szeretem, ha megvan lemezen is, vagy valami installálható verzióban -
#319 én nem tudom de since ill. fairlight-is innen szerezte meg, gondolom ők is azt töltötték le:)
-
Rasti #318 Nem nehéz,végül is csak az lenne kérdés ,hogy amit case irt,hogy a letölthető kliens a closet béták az jó e ???
-
#317 Kérdezzétek majd meg Since kollégát ő el tudja mondani szerintem gamersloot-os dolgot, csak nem olyan nehéz:)
-
Rasti #316 Csinálsz 1 accountot az oldalon,azzal belépsz és ott választasz 1db megrendelést.
Utána már értelem szerüen fognal jönni a köv. lépések -
ceas #315 most próbálkozom, csak nincs zsé a számlámon, ugyhogy ebböl csak holnap lesz valami, legalábbis remélem, hogy ezért nem akarja elfogadni a kártyámat. Viszont valaki leírná, aki már megrendelte, hogy mik a lépések, nem akarom elcseszni -
Rasti #314 ceas te már megrendelted ? -
ceas #313 Az az install, viszont néztem a readme-jét, hogy ez a closed beta verzió, ez nem baj? -
Rasti #312 Valaki aki rendelt már a gamersloot-rol mi ez a 22 mb-s exe file ??? -
#311 Készülget a magyar csapat:) Először csak Crew aztán ha többen leszünk akkor lehet Faction-t csinálni. -
Rasti #310 Ahol rendelni lehet a cd key-t ott van valamo MxO.exe file ( 22mb ) amit le lehet tölteni,az végül is micsoda ??? -
Rasti #309 Na ha igy szaporodik a létszám lassan lehet Magyar Guildon gondolkodni :) -
Rasti #308 Na voltam MediaMarkt-ba nincs nekik.
Akkor marad a netes rendelés :)
A netröl milyen formátumba lehet a klienset leszedni gondolok itt,hogy torent vagy ftp cimet adnak ?
case megrendelted ?
-
#307 Szerintem igen:)
Ez a játék + harminc napos lehetőség a játékra. -
ceas #306 a gamersloot-on erre kell nyomni?:
Matrix Online €42 with 30 days free play and software download! -
#305 Ja és aki feljön szerverre ne lepődjön meg a 140 vagy akár a 160-as latencyn ,teljesen jó. A nagyobbnár már lagos a játék. -
Fairlight #304 Na csak szaporodjunk, az a lényeg!! Egy fontos dolog- A szerverválasztás: Input- output ezek az európaiaknak szánt szerverek. Az Input PVP az Output PVE szerver. Ez utóbbin csak akkor van pvp ha te is akarod. Mi az Outputon vagyunk, úgyhogy ide gyertek. A szerverek nem európában vannak, tehát ne tévedjetek meg, ennek annyi a jelentősége, hogy a Live Event-ek itt kb. 16 órával az amerikai szerverek után játszódnak le. -
#303 Nem én rendeltem én is csak úgy vettem egy sráctól de ő az importmadness.com -ról rendelte. -
Rasti #302 Elméletileg akkor most náluk még full munkaidő van :)
Azért proba képpen mindjárt elszaladok a Polusba a MediaMarkt-ba hátha ott van dobozos :)
Ha nem akkor valszeg netröl rendelem be -
Fairlight #301 Mondjuk nekem se igazán hiányzik a doboz, kárpótolt, hogy Szombat!reggel megrendeltem a játékot, és este már játszottam. Tegyük hozzá,hogy azért, mert a gamersloot kaliforniában van és ez -8 óra a javunkra. Ezt ti is számoljátok rá, ha rendeltek, mert 8 órán belül ígérik a Cd-kulcsot, de MUNKAIDŐBEN! -
ceas #300 Honnan rendelted? -
#299 Egy hét mire kijön ill. 5-7nap.
Én mondjuk kiraktam a dobozt, jól mutat nem az a silány dvd tok amit nálunk sóznak rá emberre jópénzért:) -
Rasti #298 Viszont arra várni kell,és szerintem max 2x-er nézed meg a dobozt utána ugy is elteszed :)
Netröl rendelve pedig hipp - hopp megvan a cd key és a letöltés se vészes ha van jó net. -
#297 Mindenképp telefonon érdeklődj. Én írtam email-t nekik. Egy hét múlva jött meg az igazolás, hogy elolvasták. Azóta is jön a válasz:)
Komoly cég mondhatom.
-
Rasti #296 Sajna nem volt időm felhivni ma az Ecobit kft-t ,hogy van e raktáron nekik,bár csak 1000 ft-al lenne olcsobb viszont ott lenne a doboz is.
Viszont ha nincs nekik akkor meg simán be lehetne rendelni a netröl. -
#295 Átszámoltam, elvileg olyan 13000ft külföldről rendelve (postaköltésggel együtt)
Azért az csak más, doboz, kézikönyv meg hasonlók:) -
Rasti #294 jaja nem rossza doboz a polcon :)
semmi extra kitöltöd a lépéseket a végén megadod kártyaszámot és 10 perc vagy pár órán belül küldik e-mail-ba a cd key-t és a linket ahonnan a klienst tudod letölteni.
már jó pár mmorpg-t vettem meg igy neten keresztül.
mondjuk azt el kell dönteni,hogy szükséged van e a dogozra ? -
ceas #293 jaja, néztem, csak egy dobozosnak jobban örülnék. Egyéblént, hogy megy pontosan ez a cd key rendelés? -
Rasti #292 internetes cd key rendelés és utána már töltheted is a klienst -
ceas #291 Jönnék én is, de éppen a játék beszerzésével küszködök -
Rasti #290 Ájjj-Ájjj megnéztem 1-2 videot,most eléggé gondolkodoba estem :) -
Fairlight #289 Itt egy jobb és részletesebb manual kezdőknek:
http://mxovault.ign.com/View.php?view=GuidesArchive.Detail&id=34&category_select_id=4 -
Since #288 hát nemigazán :) -
#287 Online nem jó?:)
-
Since #286 manualt...