1645
The Matrix Online
-
ceas #485 Söt volt olyan mission ahol csatlakozik NPC és egész hatékonyan harcol:) -
ceas #484 Jah igen, MxO Archive.Itt minden fennt van ami lényeges, talán még sok is:), legalábbis aki maga szeretné felfedezni a világot, az inkább csak óvatosan nézegesse:) -
ceas #483 Meddig tart még vajon a leállás? -
Rasti #482 ohhh jee az jó :)
akkor azt hiszem kicsit gyorsabban kéne haladnom a szintlépésekkel és a karate tudásom fejleszteni. -
Ja igen rasti. Tegnap este még kipróbáltam a karate tudást.. van falon futás:D
Csávóm nekifutott a falnak onnan ugrott egyet és úgy verte össze az egyik merovingi katonát:) -
Van több szerver de egyszerre csak egy karaktered lehet.
Ja és nem szerverenként hanem sösszesen egy karakter..
Két európai szerver van aminek csak az időzónája európai, hogy ne maradjon le senki az eventekről.
Aránylag sokan játszanak, számokat nem nagyon tudok de pl ahol játszunk a a szerver mindig mediumon van.
Van egy pár npc:) no meg a város tele van bandákkal. -
na elvileg elküldtem mindenkinek a vendorok listáját (na nem teljes de pici segítség). -
hogy működik a dolog? több szerverre is lehet csatlakozni? vagy van egy szuper-szerver és azon nyomul mindenki? sokan vannak már benn egyébként? vannak NPC-k? -
Rasti #477 Nem valami aktiv ma a társaság :)
Bogyee sikerül a TS estére ? -
Rasti #476 22h-kor mi is léptünk -
Rasti #475 Bogyee nékem is kéne majd,e-mail cimemet is tudod :) -
Since #474 bocsi a tegnapiért de felbosszantott hogy annyira lagzott a játék...meddig nyomtátok? -
Since #473 bogyee nekem küldheted...emailemet tudod nem? -
Hali kedves crew tagok:)
van pár érdekes információm (különböző extra vendorok listája)
ha kell küldjetek egy email-t vagy privit:) gondolom kell de azért megkérdezem:) -
Rasti #471 hali.
Ha csak cd key-t rendelsz neten akkor 11000 ft-t,ha a dobozos veziot rendeled akkor 13000-20000 között szálitással.
Hangulat tényleg jó,bár örülnék ha lehetne a falon futni :)
-
Fairlight #470 15 dollár a havidíj, tehát kb. annyi mint a WOW. A hangulata meg nagyon jó, nekem legalábbis bejön . -
Szewa! Bocs a kérdésért de egy kis infóra lenne szükségem! Mennyibe kerül a játék? Van havi díj v. egyéb ? Jó a hangulata(nekem csak az számít)? -
Rasti #468 :D -
nekem egykutya:D
most jöttem haza, hulla vagyok. Mosaxok írok majd aim-on amikor megyek játékba. -
Since #466 Nem lila színű képesség hanem piros :D -
Since nem nagyon akarlak elkeseríteni de új vga-nál kell windows renistall!:)
Még Ati>Ati cserénélis.
Ki lehet próbálni csak driver telepítéssel de nem fogja a kártya a maximális teljesítményt adni.
Azt a lila színű képességet megnézem ma neked újra. Ha lehet kapni veszek egyet. -
Rasti #464 NP -
Thx az infót! -
Rasti #462 olyan 13000 -20000 között szálitással.
bár pontos árat nem tudok,mivel én csak cd key-t rendeltem
-
Hm értem. A dobozos verzió mennyibe kerűl? -
Rasti #460 Sajna nem.
Csak a netröl tudod megrendelni,vagy a cd key-t és akkor a többit le kell tölteni vagy megrendeled a dobozos verziot de arra kb. 1 hete kell várni. -
Ezt itthon meg lehet valahól vásárólni? -
Rasti #458 Akinek megvan eredetibe a játék tud estleg segitene rajtun akinek csak cd key-e van?
Sajna az átmásolásos dolog nem jó ,windows reinstal után újra le kell huzni a majd 5 gb-t a netröl.
Viszont az eredeti cd-ket simán át lehet irni,és esetlegesen ezt kéne valahogy megoldani ha lenne aki tud segiteni :) -
Rasti #457 VGA kártya cserénél nem kell windowst instalálni !
Kiprobáltam a kliens áthuzását másik gépre,sajna nem mükszik :(
Valami modult keres állandóan.De ha megvan a 22MB -s file azt újra fel kell telepiteni és újra letölti az egészet a netröl :)
Ugyhogy ezek szerint valakitöl majd átt kell irni a 3 cd-t!
-
Fairlight #456 Ha videokártyát cserélsz nem kell újra húzni a rendszert szerintem. -
Since #455 Reggelt...Lennének újra kérdéseim. A processor lag ability amit Bogyee vett nekem tegnapelőt nincs meg, pedig feltöltöttem. Megnéztem a loading-ban és ott se találom...Elemtnem Tabor Parkba találtam is hacker vendort, de ő nem árulta ezt a skillt. Valaki nemtud elküldeni nekem egy olyan listát ahol felvannak tüntetve koordinátánként a vendorok? Mert nagyon nehez megtalálni.Egyébként nemtudok teleportálni a parkba, pedig alig vannak fennt. Ez is érdekes.
Másik...Valaki kiprbálta ezt a másolgatós dolgot? Mert ha meglesz az új videókártyám nem szeretném újra letölteni a gamet, csak feleslegesen nemakarom kiírni dvd-re ezért szeretném ha valaki kipróbálná hogy mükszik e a másolgatós dolog. No várom a válaszokat minél előbb :-) Köszönöm -
Rasti #454 elment a privi -
privátba küld el megint emailed mert nem írtam fel aztán küldöm a várostérképet megint -
Szerintem én mondtam neked a térképet de el is küldtem -
Rasti #451 mindenki játszik tuti én meg dolgozhatok :( -
Rasti #450 Valaki igért nekem tegnap egy e-mailt,csak már nem emlékszem ,hogy ki volt :))
Valami leirásokat vagy miket igért :DDDDD -
Email ment az access nodes-ról -
Most keltem, picit később leírom:)
-
Rasti #447 Mindenki ennyire dolgozik ? :)))) -
Rasti #446 Jó reggelt mindenkinek :)