1645
The Matrix Online
-
Fairlight #765 Hali! Időhiány miatt eladnám én is a CD -kulcsomat. Irányár: 5000 HUF. Ha érdekel, dobj egy privit ! -
Since #764 Enoch szerintem éppen vizsgázik :-) -
#763 Enoch ha nézed a fórumot plz írj egy mail-t, hogy mi van veled:) -
#762 Kultúra kiütközik rajtad:P
Olvas vissza pár oldalt, van pár kedvcsináló kép ill szöveg is. -
Dns5000 #761 qurva jol elmagyarazzarok hogy hogy kell megvenni de a jatekrol mar egy qurva szot sem tudtok mondani, koszi -
#760 Először is szerintem érdemes lenne tisztázni:
Letöltés alatt ugye mindenki azt érti, hogy gamersloot-ról töltené le vagy a trial verziót ami ugye lejár pár nap múlva (vasárnap).
Sajnos az emberek (vagy inkább mondom, gyerekek) nem olvasnak vissza, hogy nincs belőle warez verzió mint pl wow-ból. Itt meg kell venni a játékot és pengetni kell havonta azt az egetrengető kb 3000 ft-ot.
érdemes lenne a témeindítónak (Vagy nem tudom itt, hogyan megy) beírni a fórum elejére, hogy nincs belőle warez ne kérdezzen rá mindenki.
Másik: ha valakit mégis érdekelne a dolog akkor pár lehetőség a vásárlásra
PCDOME bolt
CD GALAXIS
ECOBIT KFT. (kiadó)
Ecobitnál picit olcsóbb viszont nemt udom milyen maga a bolt.. nekem egy levelemre kb 2 hét alatt sikerült válaszolniuk...
Így hirtelen ennyi jutott eszembe.. -
Dns5000 #759 jaj hat szerzek kulcsot, csak nem tudom megeri e az utannanjaras
milyen mas mmorpghez viszonyitva? pl ao, wow -
Since #758 Töltsed ha tudod...Nemtudom honnan akarod letölteni és nemtudom hogy akasrz vele játszani...Ez egy MMORPG amiért havi díjat kell fizetned, magyarul online servereken tudsz vele játszani. -
Dns5000 #757 na milyen ez megeri letolteni? -
#756 Sajna kicsit elkerültük egymást:) utána meg rogannal volt találkám de sikerült bealudnom és csak 3fele keztünk játszani:)
Volt egy jó hosszú critical mission.
Videóban durván agyonlőtte Morphit az assasin..
Most is játszok picit később dolgom can de 5-6fele biztos megyek fel.
Most épp radio free zion party van:) -
Since #755 Mi az Outputon vagyunk akik "régebb" óta játszanak, itt található meg a PannonForce Faction is. Neked is megvan a játék? -
#754 Melyik szerveren játszotok? Hova érdemes menni? -
Since #753 Bogyee ahogy visszajöttél tegnap a kajálásból, rögtön akkor jackoutoltam :-) Amikor visszamentem géphez akkor láttam hogy írtál :-) Este leszel majd?
A hivatalos oldalra is kikerült hogy Morpheus halott, egy assasin végzett vele...Érdekes történet lesz. Bogyee volt Ghosttal találkozó? -
#752 Hűséges követőink:
-
#751 Tegnapi magánhadseregünk Rogannal:
-
Rasti #750 Igen ,nekem is jöttek trial kulcsok
-
#749 Olvasni luxus mondom én
Rasti ugye te is kaptál trial kulcsokat(?).
Trialosok.. én eddig egy valakivel találkoztam.
Nagy érdeklődés, aztán....
-
Rasti #748 pár hete igen
-
#747 [parazs=RED]Már megjelent a játék???? -
Rasti #746 Sziasztok.
Hogy tetszik a játék a trialosoknak ???
Ha valakinek bejön és akar továbra is játszani akkor van 1 eladő cd key-em. -
#745 és hogyan tudok vkit outputo kihivni egy csatara? :) -
mauzer #744 Én oda tudom adni a Trial jelszavamat akinek esetleg kellene. Mert nálam valamiért bugos a grafika (lásd #727) és nem tudtam tenni ellene semmit.
Privatba adj meg e-mailt és akkor elküldőm az első embernek.
Azt sem árt tudni a trialhoz, hogy előbb le kell töltened durván 1,9 gigát ami kitömörítés után 5,6 gigára puffad fel a vinyódon. Szóval gyors internet és nagy vinyó kell hozzá! -
#743 Hm....
Most direkt nem mondok semmi rosszat ne gondolja mindenki, hogy csak beszólni tudok:P
Szóval kérsz valaitől egy trial kulcsot azzal regisztrálsz egy hozzáférést, kapsz egy download linket, letöltöd a játékot és már játszhatsz is pár napig:)
-
#742 Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy mi modon lehetne kiprobálni a trialt a Matrix Online-bol! Elörre is köszönöm! -
Fairlight #741 Az output nem pvp szerver, ezért nem tudsz automatikusan harcolni a többi játékossal. CSak akkor ha mind a két fél beleegyezik. Viszont csinálhatsz karit pvp szerveren, ott van mészárlás rendesen. -
#740 az egesz game lenyeget nem ertem a tobbi jatekossal mert nem tudok harcolni??
mert csak ilyen botokkal vagy mik aazok:?? -
#739 márpedig így van... Catalyst Atihoz, Detonator + ForceWare pedig Nvidiahoz...
De csak neked, ATI oldalálról egy link , klikk a neked tetsző op rendszerre, majd kártya tipusra és nini. Catalyst -
#738 Látom pezseg az élet itt:P -
Fairlight #737 Egy hülyeség, mindegy :_)) -
#736 Detonator, Forceware az meg mihez is? -
Rasti #735 hehe itt valami tévedés van :)
ATI kártyához = Catalyst driver kell
Nvidia kártyához = detonátor driver kell -
#734 Akarod mondani Atihoz van... -
Fairlight #733 Anyám! Ha catalyst drivert teszel fel egy ATI kártyához, az nem semmi :_)) A Catalyst Nvidia kártyákhoz van. -
#732 Anyutól...
Baszus nem ez az első topic hogy megkérnek hogy olvass vissza... TÉNYLEG ENNYIRE NEHÉZ? -
Rolesz #731 Kitől kaptatok trialt? -
#730 7.94-es?
az milyen szamozas?
nem az 5.5 catalyst a legujabb eppen? -
Fairlight #729 Én is ugyanezzel a kártyával tolom, és semmi baja. Nézd meg a screenshotokat, amiket korábban beszúrtam. Valszeg tényleg a driver lehet. Megnéztem, nekem a 7.94-es ATI driver van fennt. -
Rasti #728 Probáltál már másik VGA kártya drivert ???
Régebit vagy frissebbet esetleg -
mauzer #727 Trialozok, teccik is a játék, csak van egy kis gondom. Lásd a képet! ATI Radeon 9600-om van és ilyen a képe, és nem értem az okát. Pedig még az ATI logo is kinn a játék elején. Csak nekem ilyen vagy másnak is?
-
#726 #710