1645
The Matrix Online
  • Fairlight
    Hali! Időhiány miatt eladnám én is a CD -kulcsomat. Irányár: 5000 HUF. Ha érdekel, dobj egy privit !
  • Since
    Enoch szerintem éppen vizsgázik :-)
  • Bogyee
    Enoch ha nézed a fórumot plz írj egy mail-t, hogy mi van veled:)
  • Bogyee
    Kultúra kiütközik rajtad:P
    Olvas vissza pár oldalt, van pár kedvcsináló kép ill szöveg is.
  • Dns5000
    qurva jol elmagyarazzarok hogy hogy kell megvenni de a jatekrol mar egy qurva szot sem tudtok mondani, koszi
  • Bogyee
    Először is szerintem érdemes lenne tisztázni:
    Letöltés alatt ugye mindenki azt érti, hogy gamersloot-ról töltené le vagy a trial verziót ami ugye lejár pár nap múlva (vasárnap).
    Sajnos az emberek (vagy inkább mondom, gyerekek) nem olvasnak vissza, hogy nincs belőle warez verzió mint pl wow-ból. Itt meg kell venni a játékot és pengetni kell havonta azt az egetrengető kb 3000 ft-ot.
    érdemes lenne a témeindítónak (Vagy nem tudom itt, hogyan megy) beírni a fórum elejére, hogy nincs belőle warez ne kérdezzen rá mindenki.
    Másik: ha valakit mégis érdekelne a dolog akkor pár lehetőség a vásárlásra

PCDOME bolt
    CD GALAXIS
    ECOBIT KFT. (kiadó)

Ecobitnál picit olcsóbb viszont nemt udom milyen maga a bolt.. nekem egy levelemre kb 2 hét alatt sikerült válaszolniuk...

Így hirtelen ennyi jutott eszembe..
  • Dns5000
    jaj hat szerzek kulcsot, csak nem tudom megeri e az utannanjaras
    milyen mas mmorpghez viszonyitva? pl ao, wow
  • Since
    Töltsed ha tudod...Nemtudom honnan akarod letölteni és nemtudom hogy akasrz vele játszani...Ez egy MMORPG amiért havi díjat kell fizetned, magyarul online servereken tudsz vele játszani.
  • Dns5000
    na milyen ez megeri letolteni?
  • Bogyee
    Sajna kicsit elkerültük egymást:) utána meg rogannal volt találkám de sikerült bealudnom és csak 3fele keztünk játszani:)
    Volt egy jó hosszú critical mission.
    Videóban durván agyonlőtte Morphit az assasin..
    Most is játszok picit később dolgom can de 5-6fele biztos megyek fel.
    Most épp radio free zion party van:)
  • Since
    Mi az Outputon vagyunk akik "régebb" óta játszanak, itt található meg a PannonForce Faction is. Neked is megvan a játék?
  • Smuge
    Melyik szerveren játszotok? Hova érdemes menni?
  • Since
    Bogyee ahogy visszajöttél tegnap a kajálásból, rögtön akkor jackoutoltam :-) Amikor visszamentem géphez akkor láttam hogy írtál :-) Este leszel majd?
    A hivatalos oldalra is kikerült hogy Morpheus halott, egy assasin végzett vele...Érdekes történet lesz. Bogyee volt Ghosttal találkozó?
  • Bogyee
    Hűséges követőink:
  • Bogyee
    Tegnapi magánhadseregünk Rogannal:
  • Rasti
    Igen ,nekem is jöttek trial kulcsok
  • Bogyee
    Olvasni luxus mondom én
    Rasti ugye te is kaptál trial kulcsokat(?).
    Trialosok.. én eddig egy valakivel találkoztam.
    Nagy érdeklődés, aztán....
  • Rasti
    pár hete igen
  • SNAKE01
    [parazs=RED]Már megjelent a játék????
  • Rasti
    Sziasztok.

Hogy tetszik a játék a trialosoknak ???
    Ha valakinek bejön és akar továbra is játszani akkor van 1 eladő cd key-em.
  • Hysteria
    és hogyan tudok vkit outputo kihivni egy csatara? :)
  • mauzer
    Én oda tudom adni a Trial jelszavamat akinek esetleg kellene. Mert nálam valamiért bugos a grafika (lásd #727) és nem tudtam tenni ellene semmit.
    Privatba adj meg e-mailt és akkor elküldőm az első embernek.
    Azt sem árt tudni a trialhoz, hogy előbb le kell töltened durván 1,9 gigát ami kitömörítés után 5,6 gigára puffad fel a vinyódon. Szóval gyors internet és nagy vinyó kell hozzá!
  • Bogyee
    Hm....
    Most direkt nem mondok semmi rosszat ne gondolja mindenki, hogy csak beszólni tudok:P

Szóval kérsz valaitől egy trial kulcsot azzal regisztrálsz egy hozzáférést, kapsz egy download linket, letöltöd a játékot és már játszhatsz is pár napig:)
  • Smuge
    Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy mi modon lehetne kiprobálni a trialt a Matrix Online-bol! Elörre is köszönöm!
  • Fairlight
    Az output nem pvp szerver, ezért nem tudsz automatikusan harcolni a többi játékossal. CSak akkor ha mind a két fél beleegyezik. Viszont csinálhatsz karit pvp szerveren, ott van mészárlás rendesen.
  • Hysteria
    az egesz game lenyeget nem ertem a tobbi jatekossal mert nem tudok harcolni??

mert csak ilyen botokkal vagy mik aazok:??
  • Tufa
    márpedig így van... Catalyst Atihoz, Detonator + ForceWare pedig Nvidiahoz...

De csak neked, ATI oldalálról egy link , klikk a neked tetsző op rendszerre, majd kártya tipusra és nini. Catalyst
  • Bogyee
    Látom pezseg az élet itt:P
  • Fairlight
    Egy hülyeség, mindegy :_))
  • AnuluWork #736
    Detonator, Forceware az meg mihez is?
  • Rasti
    hehe itt valami tévedés van :)

ATI kártyához = Catalyst driver kell
    Nvidia kártyához = detonátor driver kell
  • Tufa
    Akarod mondani Atihoz van...
  • Fairlight
    Anyám! Ha catalyst drivert teszel fel egy ATI kártyához, az nem semmi :_)) A Catalyst Nvidia kártyákhoz van.
  • Tufa
    Anyutól...
    Baszus nem ez az első topic hogy megkérnek hogy olvass vissza... TÉNYLEG ENNYIRE NEHÉZ?
  • Rolesz
    Kitől kaptatok trialt?
  • Mayday
    7.94-es?
    az milyen szamozas?
    nem az 5.5 catalyst a legujabb eppen?
  • Fairlight
    Én is ugyanezzel a kártyával tolom, és semmi baja. Nézd meg a screenshotokat, amiket korábban beszúrtam. Valszeg tényleg a driver lehet. Megnéztem, nekem a 7.94-es ATI driver van fennt.
  • Rasti
    Probáltál már másik VGA kártya drivert ???
    Régebit vagy frissebbet esetleg
  • mauzer
    Trialozok, teccik is a játék, csak van egy kis gondom. Lásd a képet! ATI Radeon 9600-om van és ilyen a képe, és nem értem az okát. Pedig még az ATI logo is kinn a játék elején. Csak nekem ilyen vagy másnak is?

• Tufa