1645
The Matrix Online
-
#845 Na ezt mondom :S
mégha SOE nemis kezdö banda akkoris inkább maradjon egy kezdö bandánál a game mint ezeknél :S -
Since #844 Asszem akkor én most hagytam abba a játékot ... SOE egy rakás fostalicska -
#843 SOE neme kezdö banda? :D
SWG be egy csomó bugot belehalmoznak és egy patchet nemtudnak megcsinálni rendesen. Nah mindegy majd meglátjuk milessz. -
#842 http://mxoboards.warnerbros.com/forums1/ann.jspa?annID=68
Ajánlatos elolvasni -
#841 Úgy néz ki az MxO átkerül a SOE (Sony) kezei közé illetve ha lehet hinni a szövegeknek akkor már átkerült(ünk).
Sokan paráznak, az telán csak jót tesz az egésznek SOE kezei alatt azért nem egy kezdő banda dolgozik.
-
#840 Máris felveszlek msn-re. Bocsi csak dolgoztam és nem néztem ide fel.
Sorry! -
#839 Bogyee ittvagy? ha igen vegyél fel msnre: [email protected]
kéne akkont aktiválásba segitteni. kér valami 3 számjegyü kódot a kártyámról beis irom neki de valamiért akkorse aktiválja accontott :( -
#838 aham thx az infót. msn mindenképen jólenne mer én csak azt használlok :) -
#837 Ajánlom az aim letöltését, úgy is lesz mxo-s account ami aim-os (lehet ugye játékból is beszélgetni ami hasznos).
Ha vmi kéneprivátba mondom msn-t. De csk ilyen dolgokat akartam mondani, hogy pl melyik szerveren játszunk:)
Szóval: Output
Ezt európai embereknek tartják fent igaz csak az időzóna eu-s a szerver helyileg usában van így a latency(ping) néha magas de elviselhető. -
#836 kicsit mazsoláztam a fórumon. irták hogy nem egy szerver vagyn Bogyee ti meiken vagytok? -
#835 aimot nemhasznállok csak msn-t -
#834 Helyes! Keress fel privátban ha meg van a játék. Itt fórumon vagy email-be (adataimnál) vagy esetleg aim ([email protected])!! -
#833 na tervezettnél hamarabb azaz már a héten meglessz a game :P -
#832 hehe :) na akkor jólesszez :) -
#831 Ua
Itt még a 200-as is egész jó. Nem pixelvadászat, hogy ha már van egy kis lag akor nem találsz el valakit:) -
#830 latency? nem ping? nekem swg egyik angol szerverén 120 az átlag pingem ami még elég jó -
#829 Akkor jó:)
Mondjuk nekem 3megabittel 90 és 200 között változik a latency.
Reméljük nálad sem lesz gond. -
#828 ahham. külföldi szervereken szoktam jáccani online gamet és nemszokott gond lenni :) -
#827 Érdemes lenne cserélned, 128kbit az karcsú főleg, hogy a játék külföldi szerverekre kapcsolódik.
Ha megszakad a letöltés onnan folytatja ahol abbamaradt. -
#826 naja de SWG nél direkt felrakják egybe a patchet modemeseknek mer onnan ök könnyeben ledudják szedni. nekem az ijen letöltö progi mint SWG vagy más game frissitöje mindig rohadt lassan tölt :( SWG nél sem exe formátumú hanem *.tre kiterjesztésü fájlok aztkell a játék mappájába pakolni gondolom ittis hasonló. szal ha nincs ftp-re felkészitve modemeseknek akkor lehet-e folytatni a patchelést ha netánn megszakad a letöltés vagy nincs idöm egybe lekapni?
jah amúgy nem modemem van hanem mikrohullámu net. 128as de elég lassú(vacak a szolgáltató:()
majd lehet nemsoká cseréllek netet olyanra ami gyorsabb. -
#825 Szeretem Szlovákiát.. ha nem is az emberek miatt (na nem a Magyarokra értem) hanem a finom olcsó..hmm.. szóval amiatt:)
Ha majd tudsz játszani mindenképp keress fel (akár itt fórum privátban vagy email-ben vagy ugye a játékban /t Bogyee).
Elég sok patch jött ki a játékhoz. Pár száz megabyte de a frissítő elég gyorsan dolgozik ,1-2 kivételtől eltekíntve. Nem lesz gond a letöltéssel. FTP-n meg nincs fent sehol a patch mert nem külön exe formájában jön ki hanem a játék saját launcher programja frissíti.
Ez szerintem több okból is jó, egyik pl, hogy tuti nem vmi trójai/vírusos dolgot teszel fel vagy csak nem lopja el a jelszavad/neve és utána a kártyaszámod egy ismeretlen programocska:)
-
#824 hát neméppen hazai vagyok mer Szlovákiában lakok bár csak lakok mer amúgy Magyar vagyok :)
PannonForce-ba mindenképpen megyek mer ott legalább magyarok közt leszek :D
hát nem nagy Fansite de hát csak nemrég indult nem? azé kellene ide fel egy kis reklám aztán egy idö utánn be indulna. én screeneket tuti fogok küldeni :) megmajd majd a kari adataim :)
Ja még egy kérdés: ha meglessz a game akkor mekkora patchra számitsak amit lekell szednem? és ha nagy akkor le lehet szedni valami ftp röl? jobb lenne fpt röl mer pl SWG beépitett frissitöje is marha lassan tölti a dolgokat holott a hivatalos FTP röl egykettö lejönnek a cuccok. -
#823 csináltunk egy PannonForce frakciót, próbljuk ebbe gyűjteni a hazai játékosokat, több-kevesebb sikerrel. -
#822 Ok, ezt tudom csak az nem értem miért lenne ez egy nagy fansite? (bocsi Slider)
Kb semmi nincs az oldalon egy inaktív játékos adatai kivételével és pár olyan képen kívül ami itt is megtalálható a fórumon vagy a hivaralos oldalon.
-
#821 Bogyee te mejik frakcióba vagy a gameben? mega többiek? :) -
#820 sok játék fórum fejlécébe kivan téve a fansite link.
meg igy mindenki látja és nemkell visszalapozgatni a linkért. -
#819 minek? -
#818 ja valaki kitehetné ide a fansite linkjét a fórum tetejére mielött még elpörgetik :) -
#817 ahham mint az SWG nél. visánál kérdeztem tudoke fizetni külföldre és aszondták igen. namajd kiderül hogy SWG lee tudja venni a lóvét. -
#816 Nem tudom, hogy slider csinál-e magyart de nekem már készülget az oldal leírásokkal, sok segítséggel.
Visa dombornyomottal vigyázz nem mindenkinek müxik vele a fizetés..
Első hónap ingyenes utána havonta $15 -
#815 jaés magyar fansiteval kapcsolatba mégegy kérdés: várható magyar manual?
mondjuk angolt én megértem nagyából de sztem sokan vannak akik nemnagyon -
#814 Dombor nyomtatott visa kártyám van. az sztem jó.
ja kérdés: van ingyen idöszak? szal pl elsö hónap vagy nemtom :D -
#813 Mielőtt megvennéd nézz utána tudsz-e külföldre fizetni bakkártyáddal nehogy szopás legyen vele. -
#812 Jaja jó az oldal, csak kár, hogy semmi nncs rajta:D -
#811 Hi. Kb egy hónap mulva énis beszerzem a gamet :)
Megnéztem a magyar fansitet és sztem tök jó -
#810 Since kár, hogy nem játszottál sokat a hétvégén. Most nem volt unalmas. Egész jó fejtörőt adtak a készítők. -
#809 :((((((((( kár .... -
#808 Röviden: nincs
Free trial nemrég volt. Lemaradtál -
#807 Hali! bocsika mindenkitöl elhajthatok de van valami free vagy tört vagy valamien szervere a MO- nak mert nekem megvan egy nem törten de ahoz nincs kulcs .. :o :((( -
#806 újra megcsniáltam a hajót a frakció miatt + ugye nem játszottál
de ha szólsz ill feljössz játszani rámüzensz akkor visszaveszlek