21
-
#21 az xbox egy pc, csak más a doboza
érdekes modon a ps2 tud tölteni DVD-röl ugy hogy be se röcög a kép, mig a lameXbox még winyorol se tudja ezt produkálni
nemtom mi lenne ha dvd-röl töltene játék közben
lehet beállna mint a pöcém mikor beteszek egy cd-t
MEGALOL ez az egész x86-os architectura a windowsal együtt
-
#18 Mondjuk a mentéseknél nagy előny a több Gigabájtnyi adat...
Én mind2őt kirpobáltam, hááát a ps2 könyebb nem halsz bele ha "elviszed villamoson a haverhoz a város másik végébe" de a box télleg jobbnak tűnik technikai téren (graf,funciók,stb)
Az én véleményem...
-
An-Dee #13 Én játszottam is vele, az tény hogy most játékra jobb mint a ps2, de én pl elvből nem vennék.
A hardware-ek meg játékok igen is jók amiket az ms gyárt. egyébként látom mindenki voksok. szóval logitech a király :)) -
#7 na meg ha ilyen bányarémekkel reklámoztatja azikszbokszot akkor nem csodálkozom! -
#6 Nekem egy Genius EyE NEtScroll+ van és nagyon pöpec módon műxik! -
#4 egeret?? viccelsz ugye?
pont itt rohad mellettem egy m$ egér aminek 2 hét alatt eltörött a kábele, nagy nehezen sikerült ráforraztani egy másik kábelt
de alapbol fos az optikája mert a pointer ugrál össze vissza a képernyön
eddig a legjobb egér amit valaha láttam azt az AMIGA csinálta kibirt 10 évet szinte mindegyik
igaz ez nem optikai,
a másik egy sony optikai érdekes modon ez nem ugrál pontos mint az atomora
szal tölem a m$ gyárthat bármit én messze elkerülök mindent amit ez a lama cég csinál
-
#3 no azért ez nem teljesen igaz. billgeci gyártja a világ legjobb egereit. ezt szerintem el kell ismerni! -
#2 én láttam ,és pont elég volt az az 5 perc belöle egy életre
a suszter maradjon a kaptafánál ,
bár a m$ nem ért semmihez mert még jo cuccot soha nem adtak ki
bár lehet ezért olyan gazdag billgenyo