15
-
Hydro_man #15 Megnéztem az UT2003 beállításomat: a felbontás 1024x768 és az összes egyébb pedig magas -ra van állítva és 32Bit szinmélység! -
#14 Szerintem meg mikor megvetted a bikább gépet, akkor tettél fel NT alapú Windows-t. (Értsd 2k, XP) Ez hülyeség, hogy azért nem fagy, mert XY terméke. -
#11 Érdekes azaz igazság hogy én az Acorp alaplapokat kifejezetten szarnak tartottam de milyen érdekes a "szar" AMD procihoz még ők is tudtak állat lapot csinálni!! különös nem?? mégsem olyan szar az AMD?? na? nekem is AMD-m van egy AthlonXP, amit 1 MSI halyt és amióta AMD ketyeg a gépemben(függetlenül alaplaptól) azóta nem találkoztam kék halállal!!! -
#10 ouih
-
Poki #6 Basszameg! ehhe má hozzá kő szóni. tojok rá hogy befejezi e az AMD az athlonja gyártását vagy sem úccse veszem meg egyelőre aztat inkáb má 64 biteset de aztat is csak jövöre vagy mikó.
viszbű veszik ki a zokszigént -
#4 fasza vót :D
de a Barton azért nem gyenge! -
Hydro_man #3 Értdekes, hogy eggyesek úgy tekintenek az AMD-re mint a PC procik vadhajtására ami csak visszafogja a fejlődést és megtéveszti az embereket.
Én is biztos álomvilágban élek mikor az UT2003-mal 1024x768-ban nyomutolok fagyás és akadozás nélkül.
Az alaplapom Acorp 7KTAP KT133, 256SD 133, GF2MX400 64Mb, 80Gb HDD, Duron 1200 -
#2 no, akkor itt egy kora reggeli. :>
> Megjelent az utolsó Athlon XP processzor
ahh, kewl, végre. bezár a bazár.
> Az AMD a közeljövőben várhatóan már csak a hordozható számítógépek piacán fog Athlon architektúrájú új processzorokkal előrukkolni.
ohh, bassza meg, mégse. :(
ennyi. hogy teccet? :D -
#1 Milyen késővan!? És még nincs hozzászólás!?
Jó az AMD-nek! :)