67
\"Állásinterjú\" személyiség boncolgatással
-
#67 stop -
#66 Szegény! -
#65 Szegény Gothic! -
#64 Szegény Gothic még most is dolgozik! -
#63 Szegény Gothicot még 7végén is dolgoztatják! -
#62 Szegény Gothic annyit dolgozik, hogy már nem is tud ide írni. :( -
#61 emmegmi ? :)) -
#60 Basszus, nem jártam erre mostanában!
Gratulálok, remélem jó lesz az állás! :D -
#59 Szerencsére nem honlapkészítőnek vettek fel! :)
Szóval úgytűnik jól tudtam magam eladni az Assessment Centeren. Ha valaki ide kerül, most már én is tudok tanácsot adni! :)))
Ahogy ígértem Jano :
- Remélem nem sértek szerzői jogokat! :) - -
#58 -
#57 Na lehet, hogy az uw müxik, de hogy képet nem tudok róla beszúrni az biztos...
Na mindegy! Ugyanis egy integető maci akart lenni a képen! :))))))
F E L V E T T E K !!!!!!!!!
:))))))) -
#56 -
#55 -
#54 -
#53 -
#52 -
#51 Hö! Micsoda feladatok! Ez egy 'kicsit' más volt, mint nekem anno. Az tényleg mák, hogy nem voltak tesztek!
A második feladat kicsit érdekes.
A harmadik jó, én csíptem mindig a fantáziálós feladatokat. :)
Jó, hogy feloldódtál (naugyemegmondtam! :DDD), és jó hangulatban zajlott a dolog, remélem bejön neked! -
#50 A végeredményét még nem tudom! A héten mondják meg. 9 voltunk mi és 7-en a bizottság. Nem voltak tesztek. Csak szituációs "játékok".
Az első bemelegítő feladat: rajzolj egy állatot ami rád jellemző és mondd el miért választottad ezt.
Második: Mindenkinek bekötötték a szemét egy kendővel majd mondták a feladatot, hogy alakítsunk magunkból egy egyenlő oldalú háromszöget.
Harmadik: milyen jellemzői vannak egy sikeres vállalatnak 2010-ben, írd le 7 pontban. 15 perc. Mikor készen voltunk adtak 45 percet, hogy a csapat együtt válassza ki az 5 legfontosabbat.
Negyedik: ti egy iskola tanári kara vagytok. 1.3 milliot kaptatok egy alapítványtól osszátok el a pénzt egymásközt. 9-en voltunk mindenki valamilyen tanári szerepet kapott, különféle célokkal és kb 300 eFt-nyi összegért kellett kardoskodni. Szóval kb 2.7 millióból kellett 1.3-mat csinálni. (egy óra volt rá)
A negyedik feladat után mindenki egyenként elmondta a véleményét erről a feladatról, majd egyenként az egész napról.
Az elején ideges voltam, aztán feloldódtam, az utolsó feladatnál pedig már élveztem a dolgot. Jó buli volt. Próbáltam minél aktívabb lenni, voltak jó hozzászólásaim. A többiek is jók voltak, nem tudom melyikünket válasszák ki.
9-től du 3-ig tartott a dolog. Volt ebéd is. Annyira nem volt kimerítő, így tesztek nélkül.
-
#49 Már nincs! Köszi, hogy emlékszel rá! :)
Már nincs értelme http-s websiteon keresztül warezkedni, körülményes és nem elég hatékony. Ma már dc++ és egyéb fájlcserélő progiké a jövő. És akkor ott vannak a fizetős, és a free ftp-k ...
-
#48 lassan párhuzamot helet vonni a mátrix ember-elemei és a multik dolgozó-embergépei között!!!
Gothic: mi lett az oldaladdal??? Kár érte!
az egyik kedvencem volt... -
#47 Na, most akkor mi van/volt? -
#46 Továbbra is várok élménybeszámolót azoktól, akik Assessment Centeres interjún voltak valamelyik multinal. -
#45 OK! :D -
#44 Mármint úgy értem, hogyha sikerül az Assessment Centeres meghallgatás, akkor fogok a nikknevem mellé csinálni egy ilyen integető macit! :)) -
#43 Ha sikerül én is csinálok egy ilyen integető-macis nicket! :)))
Ok, Jano? :)))
-
#42 Fogyasztói társadalom! :DD (Bár ezen inkább sírni kéne...) -
#41 "csakhogy vannak olyan tanfolyamok, melyekkel direkt ezt okítják az emberekkel"
Mondjuk ez már tényleg igazságtalan azokkal szemben akik "szűzen" mennek egy ilyen összejövetelre. -
#39 Nekem se tetszik!
Sajnos ez van és egyre inkább ez lesz. Most már diplomásból is annyi van mint égen a csillag, ki kell valahogy szűrni, hogy papír mögött ki lakozik valójában. Hogy nem teljesen hiteles? Majd erről utánna nyilatkozom.
Csak gondolj bele, hogy egy gyakorlott interjúrajáró mennyi klisét mond el magáról amiből sokat nem lehet leszűrni, csak azt, hogy nem ez az első interjúja. Az önéletrajz pedig önmagában nem elegendő. Kell valami ami jobban képet ad a pályázóról.
Akár "kurv.lkodás" akár nem, sajnos fel kell vállalni.
Remélem jó prosti leszek! :)))
-
#38 Nekem is!
De sajnos ez a mai világ!
Viszont nem akarok éhen halni! -
#36 Rendben, helyes! ;) -
#35 Jövő héten, hétvégen majd beszámolok a fejleményekről!
Ok! Nem izgulok! :)
-
#34 Szívesen.
Minden jókat, és NE izgulj! -
#33 Köszi az infókat! -
#32 8-an voltunk.
Azt hiszem keddi napon volt az AC, és csak következő hétfőn telefonáltak.
Csak a szakmai tesztről nyilatkoztak, mert arra rákérdeztem. De semmi konkrétumot. Kritikát meg aztán végképp nem.
Csak görcsösen ne ragaszkodj hozzá! Valahogy muszáj túllépned ezen, mert rontja az esélyeket! -
#31 Hányan voltatok?
Még aznap megtudtátok az eredményt?
Elmondták miben voltál jó és miben szerepeltél gyengébben? - Azt olvastam ez a rész is fontos, mert figyelik hogyan reagálod le a kritikát.
Bocs, hogy ennyit kérdezek! :) Eléggé foglalkoztat a dolog, sajnos én nagyon szeretném ezt az állást és nehezen tudok elvonatkoztatni, de ha tudom, hogy mire számíthatok, akkor könnyebb lesz. -
#30 Jaja, így, ahogy mondod.
Harc nem volt, bár volt egy ilyen lehengerlő stílusú ember, aki próbált nagyon kitűnni a tömegből, de szerintem eltúlozta, nem is vették fel. -
#29 Szívesen!
Azért voltam könnyű helyzetben, mert éppen nem reszkettem annyira az állásért. Különösebben nem izgattam magam miatta.
Persze, egy pici ideg volt bennem az elején, ez természetes.
Ebből kifolyólag nem volt megalázó sem. Nem az a céljuk, hogy megalázzanak, csak egy kicsit 'kipróbálnak', látni akarják hogyan viselkedsz/cselekszel egy új helyzetben, milyen a problémamegoldó képességed.
Fárasztó volt, az tuti. 9-re mentem, 4-kor mentem haza. Persze kajaszünet azért volt. :D
Fontos, hogy minden kérdésükre tudj valami -ha nem is frappáns, de mindenképp értelmes- válszt. Sok múlik a beszélőkéden! :) -
#28 Azt mondtad sokat röhögtél?
Akkor annyira nem stresszes?
A többi résztvevővel nem alakult ki afféle harcfélesség? Végül is egymás vetélytársai voltatok! -
#27 Köszi a részletes válaszokat!
Érzelmileg hogy kezelted le a dolgot?
Ideges voltál? Megalázónak érezted, vagy ennyire nem durva? Kimerítő volt? Egy vagy több napos program volt? Stresszinterjú volt neked?
-
#26 Ja, még valami!
Lehet olyan feladat is, hogy készíts prezentációt egy kitalált akármiről. Kapsz néhány eszközt, papírt, és rajzolgathatod a szép diagramokat, görbéket, kimutatásokat, és rizsázni kell hozzá valamit. Esküszöm, talán még ez a legnormálisabb része az egésznek. Figyelik kreativitásod, a rajzok precizitását, és persze megint csak azt, hogy mindezt hogyan adod elő. Számomra ez volt a legszórakoztatóbb, bár a többin is sokat röhögtem. :D