Assessment Center
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gáz, hogy annak aki ilyen interjún már részt vett és egy jó állást kifogott, valszeg már nincs ideje arra, hogy ilyen fórumot olvasgasson. 😞
Azért reménykedek...
Azért reménykedek...
Na jól van!
Nem akarom elkomolytalankodni!
Kanyarodjunk vissza!
Szóval valaki volt olyan állásinterjún ahol, Assessment Center módszer alapján, vizsgálták a személyiségének különféle jellemzõit?
Nem akarom elkomolytalankodni!
Kanyarodjunk vissza!
Szóval valaki volt olyan állásinterjún ahol, Assessment Center módszer alapján, vizsgálták a személyiségének különféle jellemzõit?
az alvilágban jobb tesztek vannak
barna csomagot el kell vinni A pontból B pontba, és ha visszaérsz egyben, van egy jól fizetõ, kötetlen munkád 😄
barna csomagot el kell vinni A pontból B pontba, és ha visszaérsz egyben, van egy jól fizetõ, kötetlen munkád 😄
Riszpekk
Itt a linkje:
http://www.jobpilot.hu/content/journal/csucs/ac.html?Jobs_Session=5697077277343995f7ac39da68f1a27c&
http://www.jobpilot.hu/content/journal/csucs/ac.html?Jobs_Session=5697077277343995f7ac39da68f1a27c&
Kösz a segítõkészséget!
Az a baj, hogy érthetõ okokból kevés infot adnák errõl a honlapokon.
A jobpilot.hu -n elég sokat írtak róla. Akit érdekel megnézheti. Akik állást keres egy multinacionális cégnél az találkozni fog Assessment Center módszerrel. Ilyen felvétel van pl. az Audinal meg ZF Hungáriánál és gondolom sok más helyen is. Ez a csapatmunkához való hozzáállást és a vezetõi készséget méri le.
Az a baj, hogy érthetõ okokból kevés infot adnák errõl a honlapokon.
A jobpilot.hu -n elég sokat írtak róla. Akit érdekel megnézheti. Akik állást keres egy multinacionális cégnél az találkozni fog Assessment Center módszerrel. Ilyen felvétel van pl. az Audinal meg ZF Hungáriánál és gondolom sok más helyen is. Ez a csapatmunkához való hozzáállást és a vezetõi készséget méri le.
Mostmár tudom, hogy a price waterhouse coopernél is Assessment Center szerint veszik fel az pályázókat. Nagyszerû! 😊
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Asszem a price waterhouse cooper honlapján van valami írva róla, de személyesen még nem vettem részt ilyenen. Minden esetre sok sikert!!!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Pályáztam egy mérnöki állásra. A közeljövõben fogok részt venni egy ilyen megmérettetésen (AC). A szokásos interjúkon túl vagyok, most ez következik. Ahogy a neten olvastam, itt irásos tesztek, interjúk, valamint szituációs gyakorlatok lesznek. Konkrétumot nem nagyon tudok. Egésznapos elfoglaltság lesz. Készülni nem lehet rá, de szeretnék képet kapni mire számíthatok.
Ha van köztetek olyan aki már részt vett ilyenen, elmondhatná a tapasztalatait, hasznosságát, konkrét példákat, szóval mindent amit eszébe jut!
Ha van köztetek olyan aki már részt vett ilyenen, elmondhatná a tapasztalatait, hasznosságát, konkrét példákat, szóval mindent amit eszébe jut!
← ElőzőOldal 2 / 2