5854
-
#43 Sziasztok. A második évadhoz honnan szerezhetnék feliratot? A feliratok.hu oldalon nincsen. -
Szasa001 #42 Hello qper!
Nekem megvan az első két évad Divx-ben, de tökéletes minőségben. Az eslő széria szinkronos, a második feliratos. A harmadikat most húzom. Ha érdekel dobj egy emailt. Amúgy a legjobb sorozat amit valaha láttam.
A Csengetett Mylord pedig engem érdekel. Mennyi van meg belőle?
-
qper #41 Hali!
HA szépen megkérek valakit, nem írná ki nekem az eddig leadott 24-eket DVD-re? Ahol néztem torrent odlalon csak a DVD verzió van fent és azt is alig seedeli valaki, pénzem pedig nincs megvenni a boltban. Kurvára meg szeretném nézni a sorozatot, mert mindenki agyondícséri,. de eddig valahogy kimaradt az életemből.
A nyersanyagot term. kifizetem, illetve esetleg tudok adni még Lost, Csengetett Mylord, Invasion, Prison Break, Supernatural sorozatokat. -
#40 az 1x valamelyikben látszodott a kamerás manus láttátok amikor nina
beszél telefonon miután lelötte jack :O azt hittem behalok ekkora bakit -
#39 tetcett amikor sirt a 3x24 végén :D -
North #38 Nekem meg van, de csak otthon, így leghamarabb péntek este jutnék hozzá. És ezáltal talán Te is. -
#37 Sziasztok. Tudom kicsit régi a topic, de nagyon kéne az első sorozat 22. része szinkronosan, vagy feliratosn, de sehol nem találom. tud vki segíteni? -
_Vegeta_ #36 Jah es a legjobb sorozat, talan the next generation vagy a b5 jobb nalla. ;) -
_Vegeta_ #35 probaltatok mar real time nezni? ;D
Most epp azt teszem mar 2x-ra, ugyertem elozoleg a 3.szezont neztem igy. :D -
#34 Akkor megdumcsizhatnánk. :) -
North #33 Lehet, hogy tudok segíteni rajtad. Nekem ugyanis pont csak a 2. és a 3. van meg. -
#32 Hi All! Nincs köztetek egy jótét lélek, aki kiírná nekem a 2, 3, sorozatot?
Sajna Chello Light-om van, így a letöltés nem jöhet nálam szóba. (5Gb limit)
Cserébe tudnám adni az 1-es sorozatot szinkronosan, ill. a 4-est feliratosan.
Mindkettő 2-2 DVD lemezre fér rá. -
winnie #31 akkor viszont: IGEN! már csak egy hét, és folytatódik is:) -
#30 Hát én meg a teaserre mondom azt hogy elkezdődött.
Let's say MEGkezdődött. -
winnie #29 :) dehogy kezdődött el. majd jövő hét vasárnap és hétfőn lesz 2*2 óra -
#28 Elkezdődött a S04. -
#27 Ja tegnap azt hittem a S03 torrentje már megszűnt, de még bőven le fog érni.
Szal már tényleg nagyon fogy a hely :) -
#26 2 órával a torrent megszűnése előtt ért le a 2. sorozat. kicsit későn kezdtem tölteni :) de pont leért, és én 4 nappal az indítás után pont akkor ültem le a gép elé, amikor már csak 1 perc volt hátra a 9.2 gigából. most elégedett vagyok :)
csak hova tegyem..? ráadásul most került fel a Tru Calling S01 DVD-rip, az is lesz ~8 giga.. -
#25 Dobd bele a torrent filet a program ablakába. -
R9 #24 kattintsak rá még1szer? -
winnie #23 az azt jelenti, hogy nincs forrás. ha letöltöd a A torrentspy-t, akkor láthatod, hogy jó -e még a torrent, valamint, hogy hányanosztják meg és hányan töltik. ha 30-cal jön, akkor töltsd kettőt, úgy meglesz az 50 -
R9 #22 na felraktam a bittorentet meg az azureust és kurva jó tényleg :D olyan 30-al szedek a max letöltési sebességem 50 lenne.
De miért van az hogy néha piros a fej és nem enged tölteni? -
#21 Én meg töltök teljes sávval, előbb mint a privát ftp-n megjelenik valami, és ezerszer többmindent, változatosabbat, és ingyen. -
winnie #20 suprnova.org - zene is van.
a bittorrent sebessége attól függ, hogy az adott file-t hányan osztják meg. értelemszerűen, ha 30-cal jön, akkor 2 file-t szedek vagy 3-at. így mindig megvan a 60-64-es sebesség adsl-lel, napi 4 giga minimum lejön. -
R9 #19 hm,én inkább töltök teljes szávval és fizetek :D
Napi 25 ft megéri!Izé,bittorenttel lehet zenét is szedni?Ha igen,tudsz adni egy oldalt? -
#18 Ritkán töltök egyszerre 1 valamit, most kipróbáltam, így jön 30 körül. 512 adsl. Mire vissza is töltök 26 gigát, inkább az lesz sok, minimum 26 nap :) -
R9 #17 bittorentről mennyivel jön?milyen neted van? -
#16 bittorrentről szedem, komplett 1es 2es és 3as évadot majd. Egyelőre az 1-est kezdtem el, ha nem jó akkor többet nem is fogok.
"Meglássuk" -
winnie #15 mindenhol fent van a neten és az irc-n.
suprnova.org
www.the-realworld.de
sharetv.net
tvtorrents.net
sajnos még 2 teljes hónap, amíg jön a 4. évad... -
R9 #14 és honnét töltöd akkor le? -
#13 1-es szezon szeptember 17, 2002
2-es szeptember 9, 2003
és tudnám, hogy adták ki a 3-ast, amikor a megjelenés december 7, 2004? :) -
#12 Nem foglalkozom ftp-kkel, és igen 26 giga:
1-es sorozat 8.44 GB
2-es 9.23
3-as 8.42
felirat nincs, filmekhez szoktam szedni, de sorozatot csak eredetiben nézek. -
R9 #11 26 giga? :|
2 sorozat van az enyémen fennt a 2-es és a 3-as!
De nincs felirat :( neked van? -
#10 Hm nem is tudom. 26 giga az sok idő letöltésre, de lehet neki kéne állnom amíg lehet. -
R9 #9 kiadták dvd-n a sorozatot!és ki az egyik főszereplője?elisha cuthbert :D
töltöm ftp-ről! -
#8 haaaat, tipikus sorozat recept ez is, csak max van benne 1-2 mar eleve hires szinesz...
Lasd az 1-2. resz erdekfeszito volt, az utolso nehany resz meg izgalmas...
Viszont a kozte levo 18-20 resz az idegesitoen nyakatekert, bugyuta fordulatokkal tarkitott melyekbol (szinte sorozat recept) ha ki is hagysz 1-2-t sem veszitesz semmit....
A Nep Opiuma :) Nesztek ember(z) sorozat, oszt bambuljatok...
A vegen meg kerdezzetek magatokat, mire basztatok el 24 orat ujfent az eletetekbol.....
Igen en is megneztem :) regota egy sorozat amit megneztem.....barcsak ne tettem volna :)
A sorozatnezoket nem nem szolom meg, de azt mondom nezzen az sok-sok sorozatot akinek nincs jobb dolga ! (Azert 60-70 eves kor alatt van meg ertelmesebb elfoglaltsag is az eletben) -
polesz #7 Nemisigaz!!!
-
#5 mi ez a Jack ?? -
Cat #4 LEGJOBB SOROZATOK EGYIKE!!!! IGEEEEEEEEEEEEENN
-
polesz #3 Véget ért a királyi tévén valaha vetítet legjobb sorozat. (a Dallas után természetesen).De nem kell aggódni , mert Jack-et nem agyták sokáig békésen horgászni :), a Fox-on már megy a 2. széria szintén hatalmas sikerrel!!!