5854
-
#84 Most néztem meg éppen az 5. évad 5. részét, ez egyre jobb lesz. Nem tudom, hogy fogom kibírni jövhétitg :( -
i1988 #83 dia meylik fajtát töltöd? divx-eseket v. a ratDVD-t? -
#82 A legnagyobb magyar torrentoldalról szedtem le a múlt hónapban.
-
#81 nem tudtok valamilyen címet hogy honnan lehet leszedni 24 2. és 4. sorozatát? -
#80 Ne is kezdjétek el, mert azért van kapcsolat, főleg a 4-es, és az 5-ös évad között. De ne aggódjatok én nem fogom szétspoilerezni a topicot, meg nincs is nagyon kivel :) -
vLaDDD #79 lol kb. én is ott tartok most. -
PBence #78 én a 3. évad 6.részénél tartok! eddig nagyon tetszik, de addig nem akarom elkezdeni nézni az 5.évadot,amig nem végzek a többivel... -
#77 Na én is megnéztem az 5. évad midegyik mind a 4 részét. Eléggé ütősre sikeredett. Nagyon belekezdtek :) -
#76 Csak annyi a www.reteksub.atw.hu-n volt elég hamar felirat az 5. szezon első részéhez! -
juzosch #75 Már megtanultam vigyázni. Nem szabad senkivel beszélni 5. szezonról, fórumokat is messzire el kell kerülni. Szal mivel itt is egyre többen nézik, ide sem jövök vissza egy darabig. :) -
dia #74 Most kezdtem el letölteni az 1 évadot
Jó film?
Valaki néhány szóban mesélne róla? -
bea82 #73 írd be újra, engem érdekel -
winnie #72 lol. szerinted minden bokorban talál az ember olyat, aki fordítana? örülj neki, hogy akadt egy ember. -
#71 Miért lett törölve a hozzászólásom amiben az új rész feliratáról írtam? -
bea82 #70 majdnem egyszerre kijött 4 rész, de 1 srác fordítja csóri
nem lehetett volna megszervezni, hogy a 4 részt legalább ketten fordítsák párhuzamosan? -
vLaDDD #69 akkor nem kezdek neki. inkább akkor folytatom a 3. évaddal úgy is az jön most :) -
winnie #68 ne. sokat veszítezs, ha nem nézed meg. csak akkor kezdj bele, ha nem akarod megnézni -
#67 Hát szerintem a 4. évadot mindenféleképp érdemes megnézni anélkül ne kezd el az 5. évadot, mert eléggé nagy kapcsolat van a kettő között. -
vLaDDD #66 szerintetek érdemes úgy belekezdeni az 5. évadba hogy közben nem láttam a 3. és a 4. szezont? persze ha sok benne a spoiler vagy az utalás az előző részekre akkor el se kezdem. -
winnie #65 max belefutsz 1-2 spoilerbe, vagy halálesetbe.
veszélyes, csak oda kell figyelni -
juzosch #64 Én nem kezdek hozzá, amíg a szezon nagy része nincs meg. Tudom nehéz lesz, de így legalább nem tudom miről maradok le. Így még mindig jobban járok, mintha 1-1 hetet kellene mindig várnom a folytatásra. -
amdrula #62 Huh, ez az 5. évad durván kezdődik, mindenkinek ajánlom :D
Legjobb sorozat ;) -
#61 ahhhh Ezt is le kéne szednem végig...
Első évadot imádtam (bár a végére kicsit kiszámítható lett). Na sebaj majd nekiugrom valamikor:) -
vLaDDD #60 húú 5. évad. én tegnap végeztem ki a 2. évadot (nagyon bejött) szóval le vagyok maradva. amúgy ezt a Fox TV-t lehet fogni egyáltalán? mert sztem nem. -
#59 Nekem is már csordogál lefelé, bár nagyon lassan....de úgyis ráérek, mert csak este érek haza, reméltem, hogy jó lesz, ha kérhetem a spoilerek mellőzését :)) -
winnie #58 kijött. üt. -
#57 Ma este dupla résszel indul az 5. évad a fox-on, holnap már tölthető lesz :D
Aztán hétfő este szintén dupla rész, ami kedden tölthető.
Már alig várom. -
North #56 Szerintem nem fogsz csalódni, de a harmadikban sem.:) Én most nézem a negyedik évadot, eddig egész jó ez is. -
vLaDDD #55 sztem iszonyat jó sorozat. Anno a TV-ben láttam, most DVD-n is megnéztem az 1. évadot (egyben azért hatásosabb volt). szvsz rendkívül pergős, izgalmas, fordulatokkal teli fantasztikus filmsorozat. hamarosan nekikezdek a 2. évadnak (tudom kicsit le vagyok maradva) remélem lesz az is olyan jó mint az első, bár ahogy hallottam még űbereli is az első évadot. -
#54 Na sikerült kivégeznem a sorozat eddigi összes évadját (4), dúrván 3 hét alatt. :))
Nagyon jó volt ez a sorozat, sajnálom, hogy eddig kimaradt az életemből, de most bepótoltam mindent :D
Azthiszem elég nehéz lezs kivárni január 15.-ét mert akkor indul USA-ban az 5. évad, dupla résszel. -
#53 Szal senkinek nincs 3. évad 22. része, akkor ez sajnos kimarad :( -
GrimReaper78 #52 Nincs. Legalábbis a ratDVD-s verzióról nem sok jót hallottam. Sima divX-ben kéne, mint ahogy a 2. meg a 4. évad is fent van torrenten. -
#51 Még mindig keresem a 3. évad 22. részét. Tárhely van, csak fel kéne tölteni. Nagyon megköszönném. -
#50 az nfo fileja az chris.v.nfo. Ha ez segít vkinek. -
#49 A fenébe... amit én töltöttem le 3. évad, ahhoz nincs normális magyar felirat... :( -
Gabe18 #48 Itt nincs esetleg?Külön rész van a sorozatokon belül a 24-nek.
Katt... -
GrimReaper78 #47 Sziasztok!
Tudan valaki vmi linket adni, ahonnan le tudom szedni a 3. évadot? Torrent is jó, de én nem találtam meg, csak a 2. és 4. évadot. -
#46 Szia, ha szépen megkérlek, akkor, ha adok tárhelyet feltöltenéd a 3. évad 22. részét, mert az hiányzik onnan, ahonnan szedem. Előre is köszi...a részleteket megbeszéljük privátban. -
qper #45 Szevasz!
Küldtem üzenetet a privátodra, nem tudom megkaptad-e.
Érdekelne még mindiog a sorozat ám, csak nem olvastam már jóideje bele ebbe a topicba :)
A Mylordból az összes epizód megvan természetesen!
Köszi!
-
#44 bocsánat, nem néztem meg rendesen. ha feliratok.tx.hu oldalon, csak 24-et írok be, akkor nem hozta. Most hogy beírtam azt, hogy "huszonnégy"....így már behozta. Szóval az előző postom lényegtelen. :)