5854
-
#805 na, anyu megnézte az utolsó előtti részt az első évadból:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még most se hiszi el, hogy Nina az áruló :))...mondtam neki, hogy ha végignézi az uccsi részt, bizony ki fog derülni -
ballor #804 tegnap toltam végig a 4. évadot
kíváncsian várom az ötöset, lehet ma bele kéne kezdeni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van a 4-es legvégén egy elvarratlan szál, már csak ezért is :)
jó volt ez is -
#803 24 hiányom van -
#802 nagyobb lenne az RTL-en... -
Balázs 17 #801 nemhiszem hogy nagy, mivel elég későn adják -
Lyan Kyj #800 lehet tudni, mekkora a cool-on a nézettsége? -
Balázs 17 #799 LOL -
#798 Várjuk a my_mom_is_scared_of_the_last_episode_of_24_s01.avi-t :D -
#797 majd felrakod netre a felvetelt ? :D -
#796 Anyu mindjárt befejezei az első évadot. Mondtam neki, hogy a 23.rész vége felé felvehetem kamerával az arckifejezésed? Azt mondta válaszul:
-Háát, kisfiam, én nem vagyok akkora rajongó, mint te és hogy nem fogok belépni a fan-klubba és biztosan nem tudja kihozni a sodrából, mert csak egy sorozat
Válaszul ezt mondtam:
-Háhá, énis teljsen ugyanezt mondtam, mielőtt nem láttam az utolsó két részt! :D -
#795 Na belenézek az első részbe. :D -
#794 -
#793 Hy!
tud v.ki olyan oldalt,ahol normális 24wallper-t lehet talállni? -
Palmer úgy látszik beállt katonának... :) -
#791 hej az tenyleg tok jo lenne -
#790 Elnöki kérdésbe még az jutott eszembe, hogy esetleg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wayne Palmer lesz az elnök? Na az full poén lenne! :) -
#789 jaa, szal csak fake...köszi hogy tudattál róla!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez az új évad teljesen más lesz, mint a többi. Sztem sokkal többet fog szerepelni Jack és a külső szálak (mert én ugy tudom elképzelni, hogy Jack szökési tervbe kezd) nem biztos, hogy beindulnak elsőre! Minden esetre kíváncsi vagyok, de valahogy érzem, hogy ez más lesz! :) -
#788 teljesseggel eselytelen szerintem, o csak 1 reszet erti/tudja/hasznalja az elnoksegnek
sztem vagy egyaltalan nem lesz szerepe az elnoknek (bar ezt ketlem), vagy jon valami newbie, aki igazabol senkit nem fog erdekelni, es inkabb a tobbi szalon lesz a hangsuly -
#787 en imadom, nagyon remelem, hogy bennemarad a sorozatban tovabbra is -
#786 Biztos hogy nem, mivel az ezt sugalló videjó is fake... -
#785 spoiler!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem James Heller lesz a miniszter, ő biztos nem fog terroristákkal üzletelni ] -
Balázs 17 #784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szentem Mike-nak kéne, én úgy valahogyan már unom, meg ilyen események után, h palmer meghal, lezuhan az elnök gépe, a másik elnök terrosristáknak segít, már lelkileg túlterheltnek kéne lennie :D -
Balázs 17 #783 hát jah és szentem ezek közül is vkinek a 6. szezonban is elkell tűnnie, ha nem is hal meg, szentem -
#782 undoritoan unszimpatikus volt mar attol a pillanattol, ahogy a 4. (szezonban) eloszor meglattam a fejet
a felesege is.. broaf
viszont erdekesseg, osszeszamolgattam hogy a fontosabb szereplok kozul hany elte tul mind az 5 szezont
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack, Kim, Mike, Aaron... es... hat... ennyi ?! -
Balázs 17 #781 jah az 5. évados elnöki szál az igencsak faja volt...(talán a legjobb, viszont a karakter...pfff) -
#780 Az elnökös szál talán a 4.évadba volt a legjobb, meg még az 5.-vbe se volt rossz, mondjuk a többibe nem igazán foglaltak le azok a Palmeres szálak.. -
#779 szerintem is nagyon jo karakter, es az elnokos szal is nagyon tetszett vegig -
#778 Sokan szídtátok a negyedik évadot, hát nem tudom, nekem az is nagyon tetszik, abban is vannak, eléggé történések.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elnöki gép, Paul(Audry exe) kínzása, majd kínai követség, majd paul, vagy a gyanusított, majd Tony, és Michelle macera, hát és a legvége. Szóval szerintem nagyon rendben van. -
Balázs 17 #777 david palmer az egyik legjobb karakter a sorozatban, ahhoz képest h fele annyit sem mutatják mint jack-et, a testvére meg majd....na STOP:D -
#776 Szal, 2 db második évad és 10 db harmadik évaddal a hátam mögött mára pihentetem magam egy kis rém rendessel :)
az uccsó 2 epizódhoz fűzödő élményeim:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!s3e9: Mi a faszom, Nina????
Ezt az elnöki szálat kissé gyengének érzem a sorozathoz...
s3e10: Ez a Wayne Palmer-szál eléggé erőltetett, és teljesen felesleges.
Kár a mexikói csajért :(
Nina és Jack smacizik?Ez a történet egyre mocskosabb és bonyolultabb.. -
#775 Ezen mi az idegesítő, legalább megosztja az élményeit, minek van a topik ? -
Balázs 17 #774 lol -
#773 ok -
Lyan Kyj #772 good idea! -
#771 Írd egy txt-be a reakciókat aztán majd egybe. Így idegesítő. -
#770 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, igen, itt tényleg lehetett anyázni :)Kemény beépülés van :) -
#769 sry, de nehéz visszatartani az indulatokat :)
amúgy most jön a 3*07, ami miatt állitólag sokan anyáztatok :) -
#768 fogalomzavar van? a flame az, amiert buntit szoktak adni, ez mas
na mi lehet ez ? :D -
Szolnokboy #767 ne flémelj már összevissza -
#766 Nézzed már a filmet inkább.