5854
-
Lyan Kyj #845 :)
Nem tok mit írni:) -
#844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már tudom a választ, boldog vagyok :))))))))) -
Lyan Kyj #843 :) -
#842 :)))
Tudodmit! Nem mondom meg, hogy misell meghal-e vagy nem!
:)))))))))))))))))) -
#841 Gyerekek, adjatok nyugtatót, nem bírom idegekkel...s3e18 miatt...
erős spoiler, vigyázat!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurva életbe, hogy Chapellet le kellett lőni!!! Ok, nem volt túl barátságos ember, de nem ezt érdemelte!!! Ha Michelle is meghal (bár remélem ő túléli), akkor szanaszéjjel vágom a 24 stábját!!! -
#840 :D:D:D. Hát igen, "nem halunk bele", ahogy ő mondja :)
bocdsi az OFF-ért :P -
Shadow_THH #839 a helyzet az hogy az internet miatt bejön az összes adónk
aztán ugy látszik a gyurcsány csomag miatt most 50%kal kevesebb a tv csatorna D: -
#838 vagy egy fan honlap, de nem adom meg a címét, mert mindenki baszott segíteni -
Balázs 17 #837 pfffffff
LOOOOL
dc or torrent :) -
Shadow_THH #836 baszki nálunk asszem kikapcsolták a TV-t az upc-sek D: honnan lehet leszedni majd a részeket -
#835 s3e16
KIS SPOILER
kezd egyre durvább lenni a dolog :) -
HolyZoly #834 4x12 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahogy éreztem, hogy ki lesz a "képzett CTU-s tapasztalattal rendelkező" helyettes. Eltaláltam :) -
#833 Valaki a harmadik évad ötödik részét nem tudja feltölteni, mert pont az hiányzik a letöltős lapról, úgy meg nem akarom folytatni, 14.-ig meg nem akarok várni ? -
#832 jah... mert a szinkron egy nagy kalap... tudod mi :D :D :D :D -
Balázs 17 #831 elég érdekes lesz akkor :)) -
Shadow_THH #830 bázz a csaj kikattant :C -
#829 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig olvastam egy külföldi oldalon és már meg is van a szereplő a testvér szerepére. -
Shadow_THH #828 na mindjárt kezdődik -
Balázs 17 #827 ez hülyeség -
#826 Igazán felrakhatná torrentbe v.ki a dvd-t akinek +van.
pls -
#825 most BŰN ha szinkronosan, tvbe nézem, és nem letöltöm? -
#824 húú de jó... ha akarom majd megnézem itthon megint :D :D :D D -
#823 hurrá lesz a cool tv-n második nap is, magyar nyelven, jeee:) -
#822 Hát én még csak ma fejeztem be a második évadot :) Nem rég kezdtem ugye az egészet és napi 1-2 részt nézegetek...és nagyon imádom :DDD
Folytatom a 3. illetve a 4. évaddal....majd az 5-el :) Lehet eltart amíg a Season 6 indul :D -
#821 Érdekes dolog! Akkor beletrafáltam! :) -
#820 Kár. :( Hát te akartad hogy vki adja oda nem? -
#819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olvastam egy külföldi oldalon, és úgy néz ki, hogy ő lesz az elnök, valamint képbe jön Palmerék egy eddig nem látott lány testvére is a sorozatban. -
#818 Érd, mert ? -
#817 Hol lax? -
#816 valaki talált passwordotezen ? -
#815 -
ballor #814 elkztem az utolsó évadot, 6-ot le is nyomtam, hát elég jelentős fordulatok voltak, de gondolom most jön a lényeg majd
(úgy gondoltam ehhez nem kell szpojler, mert mindben jelentős fordulatok voltak) -
#813 És bizony hosszú még az a félév, nem olyan rövid, mint ez a nyáriszünet :S -
Balázs 17 #812 márcsak félévig kell várni:DD -
#811 nah az összes évadot kivégeztem...
hát ezek a sárgák... hát hát... hát...
most inkább nem mondok semmit mert nem tűrne nyomdafestéket, de most már biztos, hogy megkattanok a 6. évadig :D :D :D :D :D -
Balázs 17 #810 ennek a sorozatnak sose a happy end a befejezés:D -
#809 23:00 volt...és nem anyu volt sötét!! :D Amúgy mégjobban meglepődött azon, hogy:
1.évad spoiler!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teri meghalt :( -
#808 Ki volt sötét? :D -
#807 hát végül nem, mert elég sötét volt hozzá! -
#806 Lekameráztad ? :D