5854
-
Lyan Kyj #925 jó neked, tudod tartóztatni magad....bár lehet, h ez a 4. 5. évadnál változni fog -
#924 2 okból ilyen szvsz:
1.
Sokkal jobban sokkol az, hogy értelmetlenül, gyorsan kinyírják egyik kedvenc karakteredet, és még csak nem is siratja senki...
2.
Nincs idő siránkozni, ez a sorozat Jack rohanásáról szól. -
djukel #923 Én szigorúan naponta csak egy részt nézek(2x06-nál tartok). Sokkal jobban emészthető és persze tovább is tart az élvezet. -
Lyan Kyj #922 találtam egy számomra negatív dolgot a sorozatban: a drámai részeket oly gyorsan lepörgetik, h nem lehet igazán feldolgozni őket. pl most 5x13:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meghal egy karakter, aki 5 évadon keresztül velünk volt, ez lezajlik az utolsó 20mp-ben. Ha mondjuk ez lenne 2 percben, tuti én is megkönnyeztem volna őt, ahogy Jack. Így csak egy lefagyott tekintett, és bamba magamelénézés 5 percig volt a program:) -
#921 Hát ott még nem igazán tartok :P -
#920 24 - 3x11 - 11 PM
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De majom ez a Salazar hogy az öccsét kinyírta..Mondjuk Jack még inkább hogy újra beépült.. Bár miután az említett majom kiakarta nyírni, sztem kissé lejjeb ment a lelkiismeretfurdalása..(bár lehet hogy nem is volt) -
Lyan Kyj #919 én az 5x13-ra értettem:) -
#918 én is ezt mondom -
Lyan Kyj #917 MI VAN MÁR???????????????????????????????????????????? HÁT MENJENEK A &@#&{@{ä<-BA!!!!fglésg,féldgsjgretglbmfdéb,3tz3gjfdbnsalk mt.gmsádfbhjeghrlgragj !!!!!!!! -
#916 Na ugye :D Mondtuk, hogy jó lesz az :D -
#915 s04e07
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kezd teljesen visszatérni a boldogságom 2 okból is: Az enyhe kezdet után visszatért végre az akció, az idegfeszítő dráma, szal zajlanak az események végre, és ez tetszik :)
A második ok pedig, hogy visszatért Tony :) Amikor megláttam, boldogság töltötte el a szívem :)
Izgalmas további évad elé nézek :) Juhéjjj :)
ennyi volt a móka mára, még folytatjuk :) -
#914 Jah, az tényleg kemény így talán jobban érzékelhető a drámaiság, "jobban üt" -
Lyan Kyj #913 de tetszik, h a készítők gondoltak a drámai jelenetekre, és ilyenkor mindig kiveszik az óra "kattogását" a végéről:) -
#912 Nah én is pont ott tartok (5x12); háát a vége sokkkkkolóan durva volt, kb 5 percig nem tértem magamhoz (aztán gyors benyomtam a következő részt), ahhoz a fordulathoz tudnám hasonlítani, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, nah jó mondjuk az durvább volt...Jack lelőtte Ryan Chappelle-t -
#911 s04e06 11:56
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó kis mentőakció volt, Jack adott keményen azoknak a rohadt buziknak :) Kezd egyre jobb lenni ez a 4. széria :) -
Lyan Kyj #910 Így az 5x12 után azon gondolkozom, milyen jelzőkkel illethetném a készítőket. Sajnos nincs olyan szmájli, ami a "qrva 'nyátokat, szemét zsenik!" szövegképet megfelelően visszaadni, ezért csak ennyit üzenek nekik: -
Lyan Kyj #909 5x12-ben ez a Hal-alelnök úr nem ugyanaz a csóka, aki Red Alert 2-ben volt amcsi elnök? -
Lyan Kyj #908 az én osztályozási rendszerem olyan, h a toplistánál egy adott címhez tartozó összes részt egyben értékelem, vagyis magát a sorozatot. Első helyen eddig Prison Break állt. Rendkívül megfogott, és mivel csak 1 évad van eddig belőle, azon évad alapján került nálam az első helyre. Ha a 2. évad gagyi lesz, akkor a sorozat is hátrébb kerül a listán. Azért kapta meg most a 24 az első helyet, mert 5 évadot úgy megcsinálni, hogy nem az évadok gyengülése, hanem erősödése jellemez, rendkívüli munka.
Ez az ÉN véleményem, ha vkinek esetleg ellenvetése van, az inkább privit küldjön, ne a topicot romboljuk.... Sztem -
#907 NE csináljátok már ezt.. -
#906 Az 5. évad közepénél döntöttél, hogy TOP 1???
ehhh
Mi volt addig elötte? Elképzelni sem tudom... -
#905 Sztem is....azért az még majd fél év :D
-
Lyan Kyj #904 az a baj, h próbálnám beosztani még 6. évadig, de pff....már mindegy sztem:) -
#903 Akkor majd nézd meg a 11-12 őt, vagy a a 12-13-at, már nem emlékszem...azután fogsz még anyázni. -
Lyan Kyj #902 Végre 2 hét szünet után folytathattam a sorozatot, 5x08-10:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ÁÁÁÁÁÁ!!!!
MI LESZ MÉG ITT??????? 5x10-nél ugráltam a szoba közepén Annyira valósághű és durva a konvojtámadás, ÁÁÁ!! Megijedtem, mikor Aaron elájult, szeretem azt a karaktert, legbecsületesebb mindközül.
Ezen rész után úgy döntöttem, a sorozat az első helyre kerül top10-es listámon! -
#901 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mandy? Dede -
HolyZoly #900 Lassú vagyok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem ez a csaj dolgozott Gaines-nek is az első évadban? -
HolyZoly #899 4x24 eleje:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztakurva... Tudtam, hogy ismerős... -
#898 24 - 3x09 - 9 PM :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaj de jó, Nina felbukkant..:P -
HolyZoly #897 4x20: uramisten... ez durva volt -
#896 Sztem nagyon jó heti 1-et nézni. Sokkal tovább tart az egész, mint amikor 2 nap alatt lezavarsz egy évadot... -
#895 *igen -
#894 hát ogen, ez pathelyzet. Attól függetlenül én is úgy fogom nézni! -
Balázs 17 #893 ja ez a legrosszabb, úgyhogy szentem ilyen 3részenként nézegetem majd :) -
#892 Oké :)
Nézzed nyugodan, még van időd a hatodik évadig :)) Messze még a január :( Basszus az még csak egy dolog, hogy messze van, de belegondolok, hogy hetente kell majd néznem...ááá :((( Elég furcsa lesz azután, hogy kb olyan másfél hónap (plusz minusz 3 hét nem tom pontosan :D) alatt lezavartam öt évadot és folyamatosan néztem, most meg majd várni kell. Persze ott a lehetőség, hogy megvárom amig lemegy az egész évad és egyben nézem meg, de az meg megint képtelenség lesz megvárni :) Ugyanez a helyzet a Prison Break-el is, bár az legalább nemsokára folytatódik :) -
#891 kicsit lemaradtam, még csak a 4. részt kezdem majd :) -
#890 Na mi a helyzet?: ) -
#889 oké, hamarosan megnézek pár részt :) -
#888 :)
Only 2 vagy 3.
Már nincs is annyi. Bááár, remélem Adrit kinyírják gyorsan. :))) -
#887 Ez de jó beszólás! :D -
HolyZoly #886 "I just started writing the first [episode] this morning" — meaning only two or three main characters have been killed thus far." - ez teccik