5854
  • Lyan Kyj
    jó neked, tudod tartóztatni magad....bár lehet, h ez a 4. 5. évadnál változni fog
  • NeoMaN
    2 okból ilyen szvsz:

1.
    Sokkal jobban sokkol az, hogy értelmetlenül, gyorsan kinyírják egyik kedvenc karakteredet, és még csak nem is siratja senki...

2.
    Nincs idő siránkozni, ez a sorozat Jack rohanásáról szól.
  • djukel
    Én szigorúan naponta csak egy részt nézek(2x06-nál tartok). Sokkal jobban emészthető és persze tovább is tart az élvezet.
  • Lyan Kyj
    találtam egy számomra negatív dolgot a sorozatban: a drámai részeket oly gyorsan lepörgetik, h nem lehet igazán feldolgozni őket. pl most 5x13:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meghal egy karakter, aki 5 évadon keresztül velünk volt, ez lezajlik az utolsó 20mp-ben. Ha mondjuk ez lenne 2 percben, tuti én is megkönnyeztem volna őt, ahogy Jack. Így csak egy lefagyott tekintett, és bamba magamelénézés 5 percig volt a program:)
  • Fido4life
    Hát ott még nem igazán tartok :P
  • Fido4life
    24 - 3x11 - 11 PM
    De majom ez a Salazar hogy az öccsét kinyírta..Mondjuk Jack még inkább hogy újra beépült.. Bár miután az említett majom kiakarta nyírni, sztem kissé lejjeb ment a lelkiismeretfurdalása..(bár lehet hogy nem is volt)
  • Lyan Kyj
    én az 5x13-ra értettem:)
  • Fido4life
    én is ezt mondom
  • Lyan Kyj
    MI VAN MÁR???????????????????????????????????????????? HÁT MENJENEK A &@#&{@{ä<-BA!!!!fglésg,féldgsjgretglbmfdéb,3tz3gjfdbnsalk mt.gmsádfbhjeghrlgragj !!!!!!!!
  • Alien
    Na ugye :D Mondtuk, hogy jó lesz az :D
  • Bandee1987
    s04e07

Kezd teljesen visszatérni a boldogságom 2 okból is: Az enyhe kezdet után visszatért végre az akció, az idegfeszítő dráma, szal zajlanak az események végre, és ez tetszik :)
    A második ok pedig, hogy visszatért Tony :) Amikor megláttam, boldogság töltötte el a szívem :)
    Izgalmas további évad elé nézek :) Juhéjjj :)

ennyi volt a móka mára, még folytatjuk :)
  • seriesfanatic
    Jah, az tényleg kemény így talán jobban érzékelhető a drámaiság, "jobban üt"
  • Lyan Kyj
    de tetszik, h a készítők gondoltak a drámai jelenetekre, és ilyenkor mindig kiveszik az óra "kattogását" a végéről:)
  • seriesfanatic
    Nah én is pont ott tartok (5x12); háát a vége sokkkkkolóan durva volt, kb 5 percig nem tértem magamhoz (aztán gyors benyomtam a következő részt), ahhoz a fordulathoz tudnám hasonlítani, amikor
    Jack lelőtte Ryan Chappelle-t
    , nah jó mondjuk az durvább volt...
  • Bandee1987
    s04e06 11:56

Jó kis mentőakció volt, Jack adott keményen azoknak a rohadt buziknak :) Kezd egyre jobb lenni ez a 4. széria :)
  • Lyan Kyj
    Így az 5x12 után azon gondolkozom, milyen jelzőkkel illethetném a készítőket. Sajnos nincs olyan szmájli, ami a "qrva 'nyátokat, szemét zsenik!" szövegképet megfelelően visszaadni, ezért csak ennyit üzenek nekik:
  • Lyan Kyj
    5x12-ben ez a Hal-alelnök úr nem ugyanaz a csóka, aki Red Alert 2-ben volt amcsi elnök?
  • Lyan Kyj
    az én osztályozási rendszerem olyan, h a toplistánál egy adott címhez tartozó összes részt egyben értékelem, vagyis magát a sorozatot. Első helyen eddig Prison Break állt. Rendkívül megfogott, és mivel csak 1 évad van eddig belőle, azon évad alapján került nálam az első helyre. Ha a 2. évad gagyi lesz, akkor a sorozat is hátrébb kerül a listán. Azért kapta meg most a 24 az első helyet, mert 5 évadot úgy megcsinálni, hogy nem az évadok gyengülése, hanem erősödése jellemez, rendkívüli munka.
    Ez az ÉN véleményem, ha vkinek esetleg ellenvetése van, az inkább privit küldjön, ne a topicot romboljuk.... Sztem
  • Fido4life
    NE csináljátok már ezt..
  • NeoMaN
    Az 5. évad közepénél döntöttél, hogy TOP 1???
    ehhh
    Mi volt addig elötte? Elképzelni sem tudom...
  • Csacsi
    Sztem is....azért az még majd fél év :D
  • Lyan Kyj
    az a baj, h próbálnám beosztani még 6. évadig, de pff....már mindegy sztem:)
  • Csacsi
    Akkor majd nézd meg a 11-12 őt, vagy a a 12-13-at, már nem emlékszem...azután fogsz még anyázni.
  • Lyan Kyj
    Végre 2 hét szünet után folytathattam a sorozatot, 5x08-10:
    ÁÁÁÁÁÁ!!!!
    MI LESZ MÉG ITT??????? 5x10-nél ugráltam a szoba közepén Annyira valósághű és durva a konvojtámadás, ÁÁÁ!! Megijedtem, mikor Aaron elájult, szeretem azt a karaktert, legbecsületesebb mindközül.

Ezen rész után úgy döntöttem, a sorozat az első helyre kerül top10-es listámon!
  • alkess
  • HolyZoly
    Lassú vagyok...
    nem ez a csaj dolgozott Gaines-nek is az első évadban?
  • HolyZoly
    4x24 eleje:
    Aztakurva... Tudtam, hogy ismerős...
  • Fido4life
    24 - 3x09 - 9 PM :
    Jaj de jó, Nina felbukkant..:P
  • HolyZoly
    4x20: uramisten... ez durva volt
  • NeoMaN
    Sztem nagyon jó heti 1-et nézni. Sokkal tovább tart az egész, mint amikor 2 nap alatt lezavarsz egy évadot...
  • dienesoft
    *igen
  • dienesoft
    hát ogen, ez pathelyzet. Attól függetlenül én is úgy fogom nézni!
  • Balázs 17
    ja ez a legrosszabb, úgyhogy szentem ilyen 3részenként nézegetem majd :)
  • Alien
    Oké :)

Nézzed nyugodan, még van időd a hatodik évadig :)) Messze még a január :( Basszus az még csak egy dolog, hogy messze van, de belegondolok, hogy hetente kell majd néznem...ááá :((( Elég furcsa lesz azután, hogy kb olyan másfél hónap (plusz minusz 3 hét nem tom pontosan :D) alatt lezavartam öt évadot és folyamatosan néztem, most meg majd várni kell. Persze ott a lehetőség, hogy megvárom amig lemegy az egész évad és egyben nézem meg, de az meg megint képtelenség lesz megvárni :) Ugyanez a helyzet a Prison Break-el is, bár az legalább nemsokára folytatódik :)
  • Bandee1987
    kicsit lemaradtam, még csak a 4. részt kezdem majd :)
  • Alien
    Na mi a helyzet?: )
  • Bandee1987
    oké, hamarosan megnézek pár részt :)
  • NeoMaN
    :)
    Only 2 vagy 3.
    Már nincs is annyi. Bááár, remélem Adrit kinyírják gyorsan. :)))
  • Magoo
    Ez de jó beszólás! :D
  • HolyZoly
    "I just started writing the first [episode] this morning" — meaning only two or three main characters have been killed thus far." - ez teccik