5854
-
#1125 4. a jó!
Többi nem aktuális úgyse, szép lassan kiírnak mindenkit csak Jack marad!
:D -
#1124 Bugos ? -
#1123 pötyet homály lett :) megcsinálhatom nagyobban is ha kell. 4.évados cast képet nem találtam sehol :( -
#1122 az utolsó nice, de sztem ilyen méretben jobban néz ki. :) én erre adom le a voksomat...
az első is jó lenne, de az bugos, és nagyobb méretben jobban látszik... :C -
#1121 Még egykét bannernekvaló aztán szavazzátok meg valamelyiket mer ez így nem állapot
1.
2.
3.
4. -
HolyZoly #1120 5x10:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hittem Aaron-tól is el kell köszönni, bár az kicsit sok lett volna egy fél évad alatt, Michelle, Tony és Palmer után... -
#1119 Most kezdtem el nézni az 5. évadot.
5x1: Ááááááááá!
5x2: Amikor először láttam a sorozatot az M1-en, már tudtam, hogy a legjobb a világon. Még mindig. -
Balázs 17 #1118 azé kíváncsi leszek csávókám a gyilkos számokból mit fog alkotni
meghát Wayne Palmer testvérére is, hogy ő milyen szerepet kap majd -
#1117 Hatodik évad - néhány új szereplőről -
#1116 Jacknek van IDŐGÉPE!!!
#1115 na akkor jó lenne a bannerem topic bannernak? Vagy vki akar másfajtát? -
angelus #1114 Na akkor legyünk pontosak.
- Az első nap az elnöki előválasztás napján játszódik. 0-24 óráig ez azt jelenti ugye h fél évvel vagyunk az igazi választások előtt. 2001-ben ugye pont volt ilyen szeptemberben.
- A második nap másfél évvel később játszódik tehát elméletileg 2003 márciusában.
- A harmadik napnál kicsit nagyobb az ugrás, 3 év. Ugye e közé a két évad közé ékelődik be a játék sztorija ami a 2. nap után játszódik másfél évvel. A 3. nap ugye így 2006 márciusa.
- A negyedik nap ismét másfél év. 2007 szeptember ugye.
- Az ötödik nap ismét másfél év. Ez már 2009 március hivatalosan.
Mondjuk érdekes h elméletileg Jacknak 16 éves lánya van az első évadba. Tehát ha mondjuk 20 éves volt születésekor akkor Jack az elős évadban 36 éves. A most megjelenő 6. évadban már eltelt az elsőhöz képest 1,5+3+1,5+1,5+1,5=9 év tehát elvileg ebben már Jack 45 éves +/- 2-3 év... és aláírt a 7. és 8. évadra is...
gettobuxa:
A második nap végi Palmeres kézfogásos történet szállal a játék foglalkozik.
-
#1113 igen, anno azonnal megnéztem
:) -
ot001 #1112 Egy kis érdekesség:(Talán nem mindenki gondolt rá annó)
A harmadik évadban elhangzik egy weboldal címe. Ha vagyunk olyan őrültek, hogy megnyitjuk, akkor egy rövid rejtett üzenetre bukkanhatunk az interneten, amelyben a készítők megköszönik, hogy nézed a sorozatot, és megígérik, hogy elkészítik a 4. évadot. (Ez időközben meg is történt)
http://www.sylviaimports.com/
"A Big Thank-you from the crew of 24. Thanks for watching, we love making it for you, and yes, we did get picked up for Season 4."
Forrás: X-Cheats - Cheat Adatbázis
-
#1111 nekem ez nagyon teccik
hírdessük csak mikor lesz a 6.évad -
Balázs 17 #1110 sebaj:DD első bannerem
képeket bezzeg tok csinálni, vmiért bannerhez nincs fantasy:D -
#1109 Ez már jobb!
De sztem ez a kép kellene bele, annyira Jack-es:
vagy esetleg az 5. évad végén, a földön fekve-összeverve!
-
#1108 -
#1107 bannerem -
#1106 hát megpróbáltam valamit összealakítani, de ismétlem: a legelső bannerem amit csináltam!
-
#1105 jáááj.....
Bocs, de sztem ez szörnyű.
#1104 ok, nemsoká kész, amugy előre elmondom, életemben nem nyomtam Fotosoppal, ráadásul életemben nem csináltam még bannert, szal ne hasonlítsd másikéhoz!:)) -
Balázs 17 #1103 majd ha kész tedd be:)) -
#1102 báá nekem is megjött a kedvem a banner készítéshez :D:D -
Balázs 17 #1101
énis összedobtam egy banner féleséget, de éncsak megmutatom, nemkell vele semmit csinálni:DD
már unalmamban nemtom mit csináljak, aztán láttam, hogy vki csinált és megjött a kedvem.... -
Balázs 17 #1100 thx -
#1099 Hát folyamatosan úgy reklámozzák az első évad ismétlését, hogy a folytatás előtt megnézheti, aki nem látta. Szóval szerintem lesz. -
#1098 Cool tervek a Cool-on - 24 második évad? -
Balázs 17 #1097 de énmeg azthallottam, hiogy a cool megvette a jogot ésmár elis kezdték a szinkronizálást...háát nemtom -
#1096 sz.tem nem adják le mert meg se vették akkoriban mikor megvette az Mtv ők is csak az első évadot veték meg úgy gondolták hogy nem lesz népszerű sorozat -
Balázs 17 #1095 mi spoiler??
mikor nyomatják 2. évadot coolon? -
#1094 spoiler -
Balázs 17 #1093 jack fél éves kómába fog esni.. és a 6. évad szappanoperává változik
azé egy valakit várok, hogy visszajöjjön.. -
#1092 első széria ismétlése a Cool tv-n minden hétköznap 21:00-tól -
#1091 24 avagy Jack, aludd ki magad (TV)
aludd ki magad :DDDDDDDDDDDDDd -
#1090 jah meg Teri is játszik benne. ( Leslie Hope ) -
#1089 Habib Marwan lecsap az RTL-en nemsoká :) -
#1088 Nekem tetszik, csak szerintem pici :( -
vLaDDD #1087
-
#1086 linkeld be, mivel ilyen hosszú idő után jó lenne, ha lenne vmi képünk!