5854
-
Slash89 #1165 Én most a 3. évad utolsó előtti részénél tartok, és eddig ez a legjobb szerintem.
Sok benne a váratlan fordulat, nekem ez tetszik ebben a sorozatban a legjobban. -
#1164 hát az első évad, elsőre, mindent üt :) -
#1163 Ja egyébként az első évadot szinkronosan nézem és nagyon megvagyok elégedve vele!Szerintem nagyon jól sikerült!!!! -
#1162 Én a 24 első évadának a felénél járok de nagyon állat ez a sorozat!Most kezdtem el szedni a 2. évadot!!!Egyébként szerintem is jobb mint a Prison Break pedig az is az egyik nagy kedvencem!Egyébként melyik évad a legjobb az 5 közül???? -
#1161 jujj, az engem kikészített, úgyanúgy mint a Prison break Extented mix. Phfuj ! -
pazo #1160 meg itt az intro
24 intro -
pazo #1159 A negyedik évad dvd-extrái közt van egy fenejó klipp és zene, bedigiztem a dvd-röl ime itt van, ha valakinek nem jön be akkor bocsi......
az eredeti zene : theme from 24 music Sean Callery
ez meg egy remix
Armin van Buuren - The Longest Day 320 theme from 24
armin van buuren - the longest day 320 remix theme from 24 -
#1158 Hát azért ott olyan volt a vége, hogy abba is lehetett volna hagyni....na de a mostanit....megölném a készítőket :D -
#1157 Mé, a 4.-ről vagy 3.-ról elmondható? :))) -
#1156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ez nem mondható el az 5. évad végéről :DD -
#1155 Nam, sztem még pár héttel elötte felhypolják.
:) -
#1154 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor Jack fejbecsűri Chappelle-t. Tényleg durva.
És mindig lezárják a sztorit, nem cliffhanger-eznek hogy az ember szétizgulja magát a következő epizódig. -
#1153 A s06 perquelt a s06e01 előttt adják le közvetlenül? -
#1152 miaz?
[már nem emlékszik] -
#1151 24.s03e18 a vége nagyon durva -
#1150 thx -
amdrula #1149 Két évad közötti pár perces átvezetőfilmecske. -
#1148 Hy!
évadoknál láttam torrentbe Prequel-t.
ez mi?előzetes? -
#1147 -
HolyZoly #1146 5x16
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OMFG... Majdnem lefordultam a székről a végén -
#1145 ott a pont :) -
HolyZoly #1144 Mondom én: A Prison Break ÉS a 24 is istencsászár, innentől ki-ki válassza ki a saját kedvencét :) -
#1143 Dettó :) Nagyon szeretem a Prison Break-et és folyamatosan nyomon követem az eseményeket, ahogy megjelenik nézem is meg, de a 24 sokkal jobb szerintem is, és már nagyon nagyon várom, hogy elkezdődjön a hatodik évad. Még három hónap :( -
#1142 hát, láttam az első két évadot, a harmadikat meg félig, szóval én most a harmadik-ból itélek :) Maradjunk annyiban hogy mindkettő naygon jó :) -
Szolnokboy #1141 ez teljesen szubjektív (amugy egyetértek :) ) -
#1140 Nézd meg a 24-et és utána mondd még egyszer ugyanezt, köszi :)
[nagy prison break fan vagyok, de a 24 jobb, hidd el] -
#1139 A Prison Break istencsászár :P -
#1138 Hát igen, elég rossz lesz majd 24 nélkül, pláne a befejezés miatt :) Messze még a január :( :) -
#1137 Tudok neked ajánlani más sorozatokat, amiket érdemes nézni. Legalábbis én a 24-en kívül szeretek még más sorozatokat :) Ide tartozik pl: Prison Break, a Kés/Alatt (bár ezek kicsit más típusúak, de nagyon jók) vagy A Médium. -
vLaDDD #1136 A 6. évad jövő januártól indul. A preqeuel-ek az évadok közötti eseményeket mutatják be röviden. -
#1135 bocs, hogy nem olvasok vissza, de még nem végeztem az 5. évaddal és nem akarok spoilerbe futni.
6. évad mikor kezdődik? Úgy érzem, ha befejezem az 5. évadot is akkor nagy űr lesz az életemben amit ki kell majd töltenem valahogy...
Van ezen kívűl valami jó sorozat amit érdemes megnézni?
A 4. évad után futottam bele először ilyen kis 10 perces átvezetőbe (perquel). Ezek vannak minden évad végén vagy csak most? Ha igen semmi lényeges nincs bennük ugye? -
#1134 igen, jah azt énis néztem múltkor, mikor kapcsolgattam -
#1133 A Cool rendesen beerősített a 24 reklámozásával! Mindenhol Jacket látni a reklámblokkokban. -
#1132 Aki coolon nézi a 24-et, és nem szeretne spoilereket olvasni, annak itt egy topik. -
Szolnokboy #1131 igen az az, Tobin Bell -
#1130 hy all!
ha minden igaz a 2.évadban az a tag,aki kiadja a parancsot,hogy lőjék le az elnök feleségét a saw 1-2ben a főgonosz?
biztos van több baki abban az évadban.nekem feltünt 1:mikor a vége fele elkezd Jack bírkozni a pisztolyért 1 taggal,kb 3-4lövés dördül el közben,és csak az elsőnél lehet látni torkolattüzet... -
Szolnokboy #1129 jah én is figyeltem, valaki nagy 24 fan a stábból :) -
#1128 most meg gyözike:D:D: -
#1127 kész átverésbe miyen paródia :DDDDDDDDDDDDDDDDDd
csonka alias jack :D -
#1126 akkor miért a 4. én szívesen emlékszem vissza rájuk, rengeteg minden történt velük, meg hozzátartoznak a 24 mítoszhoz vagymi . kiírnak ~ kinyírnak