906
World Championship Snooker 2004
-
jaja, de asszem tavaly még indult a snooker vb-n -
donpedro #17 Mondjuk ő már IRL sem erőlteti, inkább pool-t játszik, vagy a Trickshotot nyomja. -
végülis nem off, mert a témához kapcsolódik ez is -
sajnos nincs :( -
donpedro #14 - Updated Championship structure to represent the 2003 season.
Na, ez az a feature, ami annyira hiányzik sok más játékból, pl. Tiger Woods, stb. -
donpedro #13 Egyébként meggyőződésem, hogyha Hunter nem kúrja el az elődöntőt 15-9-ről Doherty ellen, akkor Williams-et is elkapta volna a döntőben. De elkúrta, pedig neki drukkoltam. Sebaj, majd jövőre.
Hú, lehet, hogy ez már kicsit off volt. -
donpedro #12 Ehh, az öreg Steve Davis sincs. Pedig néhány éve még elképzelhetetlen lett volna egy ilyen progi nélküle. -
donpedro #11 Ha lesz DC-n azért én is leszedem, mert én is csípem a snookert. (Anno Kecskeméten, amikor egyetemre jártam ott, többet voltam a Fordan clubjában, mint órán. Gy.k. a Fordan azé az ifjú Földes Vilmos egyesülete, aki most lett junior világbajnok néhány napja.) -
donpedro #10 Paul Hunter nincs? Akkor nem is érdekel. (Fura lenne kihagyni az idei VB egyik elődöntősét...) -
a warezcenteren már fent is van a game -
a gameban benne lesz majd: Ken Doherty, Peter Ebdon, Stephen Hendry, John Higgins, Ronnie O'Sullivan, és Mark Williams... -
itt a játék hivatalos honlapja -
na, megjelent...
2003-11-26 World Championship Snooker 2003 (c) Codemasters 52x15 MB DEVIANCE 7.0
én majd tuti beszerzem a programot, imádom ezt a játékot (mármint a sportra gondolok), mind nézni, és játszani, remélem a Pc-s game is ütős lesz, és remélem, hogy lesz benne multi -
na, megjelent a demo... -
a Gamespot-on azt írták áprilisban jön ki... mind1 -
A honlapon Júniust írnak.
Szerintem nagyon jó lesz.
http://www.codemasters.com/snooker2003/uk/snooker2003.php -
elvileg áprilisban kellett volna megjelennie... -
nem tudja senki hogy mi lehet ezzel a játékkal?