906
World Championship Snooker 2004
-
#142 jaja, majd mindjárt szólok, hogy jöhetsz, csak még befejezem az 1ik meccsemet -
#141 ALkoss egy servert és ip-t közöld velem -
#140 na Zaki nyomjuk???? -
#139 nekem is a pozíciónálást kéne gyakorolnmom, nem igazán megy oda a fehér golyszi, ahova szeretném -
donpedro #138 Gyakorolj szorgalmasan, én már 3-szor eljutottam legalább 70-ig. IRL nagyon rosszul ment, állandóan azzal voltam elfoglalva, hogy hol állítsam meg a fehéret, és elrontottam a lökést.
Na, most még megnézünk egy filmet a kedvesemmel, aztán - kb. 2 óra múlva - ha valaki ráér, akkor nyomhatunk egy multit. -
#137 ok, addig is jó étvágyat! -
#136 Na itt vagyok megvárom mig meghozzák a pizzám aztán utána nyomhatunk!! -
#135 na, jössz multizni Ruffi? -
#134 lenyomtam egy 58-as brake-t, ez a rekordom eddig (tudom, elég szerény teljesítmény, de én büszke vagyok rá :P) -
#133 vki multi? :) -
#132 ok -
donpedro #131 Majd este utánanézek, most lassan megyek zuhanyozni. -
#130 passz.... de egy ilyen ligában én is tuti benne lennék -
donpedro #129 Tényleg, vajon valami külföldi liga nincsen? A hivatalos fórum alapján úgy tűnik, hogy lenne elég érdeklődő. -
donpedro #128 Egyetértek, single-ben is nagyon jó, és van multi is. Ha kicsit jobban értenék hozzá, és lenne megfelelő érdeklődés, akkor szerveznék egy bajnokságot is, annyira bejön a progi. -
#127 sztem eddig ez a legjobb snookerprogi -
donpedro #126 Azért egy ilyen témájú játéknál már az is árulkodó, hogy folyamatosan fenn van a topic, éjjel-nappal. -
donpedro #125 Egyszóval: PÖPEC!!! :) -
#124 #19-es hozzászólásban láthatsz képeket a játékról. röviden kb ennyi: grafika nagyon szép, játékosok is viszonylag jól meg vannak csinálva, közönség nagyon jó, kommentár nem túl bőbeszédű, hangulat nagyon ott van, és az irányítás nagyon egyszerű -
#122 de most vmi professzor lett, vagy valami ilyesmi, nem? :) -
#121 ok, nem baj. jó szórakozást -
donpedro #120 Lenne, de most a barátnőmmel megyek IRL billiárdozni. Bocs.
Előbb-utóbb biztos összehozzuk. -
donpedro #119 Igen, láttam is. Laza volt. De hiába, az elődöntőben kikapott Hendry-től. -
#118 donpedro neked nincs kedved lenyomni pár meccset multiban? -
#117 bakker, ne má... :( -
#116 ja, az gondolom hallottátok, hogy nemrég J. Higgins kétszer egymás után lenyomott egy 147-s brake-t? :) -
#115 Vettem észre:D de most nem tok maj este 8 után bocs:( -
#114 vazze, majd gyere vissza, mert mexakadt a kapcsolat -
donpedro #113 Én még csak single-ben nyomom, a következő ellenfelem épp Ronnie O'Sullivan lesz, a Rocket, személyesen. Kiváncsi leszek, hogy mire megyek ellen.
Bár előbb valszeg beiktatok egy kis IRL billiárdot. :) -
#112 ok -
#111 3 perc -
#110 ok, gyere: 62.201.81.98 -
#109 Ip-t ird csak be nem kell a szöveg:DD -
#108 max 5 perc -
#107 SIESSSS -
#106 ok, mindjárt, csak még befejezem az 1ik meccsemet :) -
#105 Na Driver update meg volt!
CSinálj servert!! -
#104 Biztonság kedvéér felrakom a legujabb egér drivert:D -
#103 Zaki nem jössz multzni???? -
#102 jaja, de donpedro mondta, hogy a / gombbal lehet chatelni game közben. és thx a game-t :)