World Championship Snooker 2004

Oldal 1 / 19Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idén nem jön része?
Nektek mi a véleményetek erről a friss 19-es szezonról? Még mindig igazságtalanul bánik a játékossal.
sziasztok!
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthetõ sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitõl lehet??
Ott is,(mint mindenhol ahol kerestem) csak a pool van fent!!! Ha valaki esetleg tud a snooker game-rõl írjon legyen olyan kedves! Thx!
köszi
honnan lehet egy patchet szerezni hozzá?
mer ami nekem van az azt írja hogy nem találja a játékot
Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

télleg tök jó lenne egy mûködõ torrentet ide betenni, lécci vki olvassa még ezt a topicot és segítsen PLS
Valaki tud egy mûködõ torrentet adni a 2004-es játékhoz? Nagyon megköszöném!!!
Torrent!

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

"M" Gomb..#896

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

acsati
hali
jo régen irtak ide látom azér megprobálom :D
hogyan lehet kezdéskor a fehér golyot mozgatni?<#nemtudom>
Hi! Nekem is ez a bajom, hogy kilép és kiirja, hogy hibajelentés mit lehet tenni????

Sziasztok!A snookert2005-öt honnan todnám letölteni?
Egyébként a tornákon megkeresett pénzt nem lehet mindenféle jóságokra elkölteni? Eddig még nem jöttem rá, hogy erre lehetõség lenne.
king13
Na most volt alkalmam játszani kicsit megint vele...hát õszintén szólva szörnyû. A csavarás annyira valósághûtlen hogy szinte nevetséges. A célzás érdekes a tökéletesen "becélzott" lövések sokszor mellémennek. Ami még zavaró hogy akármilyen erõvel lõsz a golyó mindig beragad a lyukba, a mandíner nevetségesen lelassítja a golyót. Snooker hátrányból továbbjátszani még mindig nincs értelme a gép szinte bármilyen snookerból képes kijönni. :)
Remélem a 2006 jobb lesz :P

õõõ

csináld meg coach cuccost, ott ad jó tanácsokat hogy hogyan kell ugy beütni valamit hogy utána jól helyezkedjen a golyod

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

valaki tud tanácsokat adni? :) mert az ellenfél kb 6 golyót egymás után belök, nemtudom hogy csinálja...nekem max egymás után 3 megy be akkor is nagy mázlival...:D

nyugi énis pedig én még a szabályokat is tudtam :D (bár én csak valami 60+ - 30+ körül kaptam asszem ki vagy valahogy igy :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem egyszerû ez a játék, keményen kikaptam 100 18ra :-)

amelyikre célzol (amit elõször fog érinteni auto kiválasztja vagy ha pl mandinerbõl akarod belõni etc akkor asszem bel alul a golyo helyére kettintva ki lehet válogatni melyik legyen (vagy csak sima katt? má nem emléxem de valahogy igy :D)

lol... ás hogy tudom megmondani hogy melyik szines golyót szeretnám?

van benne training asszem amugy az a léyneg hogy egy piros golyot utána egy szines 8elõre meg kell mondanod melyik szinû lesz) majd emgint piros, emgint szines, etc etc... (ultratömöritett szabályzat by thanatos :PPP)

na sikerult elimdítanom, valaki írhatna egy rövid szabályzatot mert csak a billiárdot ismerem, nemismerem a snokker szabályait :((

Eisenhower
nekem daemon tools van belerakom minimage-t és simán megy^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hmmm..ha nem crackelem akkor viszont kéri a cd-t...megpróbálom felrakni az új alcoholt hátha ugy megy

Eisenhower
megy. épp most kaptam ki egy ferdeszemûtõl ^.^

Eisenhower
nah lezs=lesz kinázni=kinézni <#idiota><#mf2><#banplz><#nemtudom><#nyes>

köszike eisenhower és Thanatos :)

megy

oh látom...és ezzel megy is a játék?

Eisenhower
de jó.... lap alján: Select your download: ráböksz a free-re majd várni kell kicsit ( a lap alján írja mennyit ha letelik akkor ott lezs csak rá kell böknöd és letölteni^.^ vhogy így fog kinázni : Download: World.Snooker.Championship.2005.MI-FMC.rar

nemjó a link...:(

Eisenhower

Eisenhower

valaki tud adni a mini imagerõl egy linket? thx

már emgtaláltam :P

hát én nem találom csak a rendes gamet mindkettõn, direkt linket nem tudnál dobni?

king13
Igen, pontosabban egy mini image.

Fent van a Piraten és a torrentreactoron is

õõõ

hol lehet megtalálni a crackfixet?
magyarul akkor az a crackfix jó?

king13
Na mûködik kipróbáltam
Vélemény:
A golyók majdnem teljesen feketék. A menü szinte használhatatlan, szépnek szép mondjuk, de teljesen kezelhetetlen. A golyók érdekesen pattannak meg a mandíneren.
Továbbá nem értem hogy O'Sullivan arcát mi alapján csinálták, mert ha nem én választottam volna ki a játékos, akkor fel nem ismerném :) (Ellentétben pl Jin Long-gal akit eddig 1x láttam csak játszani, mégis simán felismertem volna...)

õõõ

king13
Piraten van hozzá fix már:
"Tryed and tested. Mount image file and play. This works for the Hoodlum release that crashes back to desktop. NOTE: YOU MUST USE THE ORIGINAL WSC2005.exe file !!"

Most jön, seedelni mondjuk nem nagyon seedelik :\
Ja és én kb 20órát szedtem a cuccot pirateról :)

õõõ

jah szeritnem is faszság ez, majd lessz jó crack és kész :) de ha meg nem nem az a tipikusan nagy game amit ne lehetne mgéegyszer elszedni :)

king13
most írta valaki piraten hogy ne szedje le senki mert nem csak a crack hibás hanem az egész release, a 2. cd-vel is van vmi gáz (nem tudom ez mennyire igaz mert a telepítés nálam simán ment, gondolom ha rossz lett volna a 2-es cd akkor már ott gond lett volna)

õõõ

hát jah, carck kuka, jöhetne valami rendes :/

king13
aha, rossz a crack, remélem még ma kidobnak egy mûködõ verziót

õõõ

king13
zsír, leszedtem, feltettem, kilép betöltés közben :\

õõõ

Hi. Én is Arzenál fan vagyok. Remélem legalább a kupát megnyerik.

Amúgy a World Snooker Championship 2005 honnan tölthetõ le?

king13
éppen 10k-val száguld lefele :D

õõõ

grebber
World Snooker Championship 2005 már tölthetõ.

Next PC upgrade: 2022

Oldal 1 / 19Következő →