18
ez 1 kalap szar
-
Darkboy #18 ha jól toom -
Darkboy #17 hát vhogy így néz ki: -
Darkboy #16 a kazaa fasza! -
sazsmadar #13 Ha mpeget töltessz le akkor bele tudsz nézni, ha divxes avit akkor pedig azt a filet amit a vinyóra pakol, azt kell a divfixel újra indexeltetni és akkor azt is meg tudod nézni. Én is meg kíméltem már magam sok jópofa arc vicceitől így. mp3 az megy a lejátszójával. -
neménvoltam #12 Már úgy értem hogy volt vele ez a vírusos dolog? -
neménvoltam #11 Megéri letölteni? -
Gyufa #7 Ahová töltöd a filmet Pl: c:\program files\kazaa lite\my shared folder /gondolom ide tölti le/. És az avipreview-en keresztül megkeresed ezt az elérést! Látnia kell! -
Gyufa #5 Bocsi! Ez a jó:www.avipreview.com -
Gyufa #4 Erre való az AVIPREVIEW vagy a The iO™ Media Player! Csak a filmekre! A töltendő zenékbe viszont bele lehet halgatni WINAMP-al!!! http://go-io.com/iomediaplayer.html
www.avipreview.comm -
#2 az alapjan, hogy csatakozva van-e vagy sem. Ha online vagy, es sokaig nem lesz aktive, akkor file->connect, vagy ha azelott meg voltal csatlakozva, akkor disconnect...(nem emlekszem pontosan)
Egyebkent minek kell ilyen sz*rt hasznalni? Felrak a gepedre egy csomo spyware-t, ozt nezheted, hogy mer' lassult ugy le. WWW.kazaalite.nl -->innen toltsd le kazaa lite-ot (kazaa spyware nelkul). Miutan uninstallaltad a kazaa-t, ad-aware-el szedd le a spyware-okat is (bovebb leiras a www.kazaalite.nl-en...) -
magyar ember 2 #1 Mi alapjan lesza aktiv vagy inaktiv a search menupont? Mostanaban ugy dontott hogy nem hajlando keresgelni, igy meg mi ertelme?