415
Viper Racing GT
-
#41 mé mire számítottál?... ugy csinálsz mitha életedben most szoltam volan az elöbb hogy te én VRGT zem...tegnap is kérdezted hogy honnan lehet lehuzni mert olvastad a dolgokat stb..nem értelek:) de mindegy... -
#40 Na gondoltam, hogy te nyitotad a topicot... -
#39 amugy tényleg csinálhatnánk már végre valamit -
#38 sima alap viper kell.. ehhez a viper gt odlalrol le kell szedni az autokat, pályákat, track man ( ezzel teszed be a pályákat) és a gt race finer
hja és az 1.2.3 patch.. ennyi..felteszed trackmannel a pályákat..autokat bemásolod a helyére majd patch és kész.. uj autok, pályák ( erősebb autok és nehezebb, taktikásabb pályák)
akartam is kérdezni hogy mivel nyomjuk multiban az alap páylákkal agy az ujakkal.. mert az ujak azok nehezebbek kisebb lassabb kanyarok, keskenyebb ut.. mig a régiek olyan autopálya styluak...
-
csudiboy #37 hy all 1 kérdés: ez egy ujjab verzió vgay csak kiegészítés yah és honnan lehet beszerezni mer nekem az első is nagyon teccet -
#36 amugy aki csinálja a VR gt honlapját szerinte a Vr reálisabb mitn az LFS -
#35 akkor lehet 4 team..
Subaru
Ferrari
Supra
Viper -
#34 max 8 an lehet nyomatni... megkérdeztem... -
#33 egész jol játszható őőő azhem nincs megszabva hányan lehet jönni... -
#32 Milyen a netkód? Hány fő mehet max? -
#31 ha megvan akkor nyomhatnánk neten...
szedjétek le a netről a racefindert.. tegyétek fel majd regeljétek magatokat...utánna ha van szerver ugy tudtok játtszani hogy csatiztok a szerverre
majd megbeszélés alapján mentek a szerverre a többiekkel...ilyenkor fent megnyomod a server gombot ahol látod a szerver nevét és címét.. cimet kijelölöd majd másolod (ctrl+c) majd bal alul nyomd meg a viper logot és indul a gamma.. nyomj a multira majd tc/ip.. find a game majd ctrl+v.. fin.. majd connect és a szerveren vagy..tudsz irni majd ready ra nyomj optionsba válassz autot és mehet a hent.. sajna gameban nincsen chat:( ez nagy hátrány..nemtom mé nincsen... -
#30 autokat leszedted? -
#29 cool gyűlűnk:)))
autok instalja könnyű.. a pálya okosságot már leírtam ugy csináljátok meg..amugy elég nehezek a pályák.. nehezen látni mekkora és milyen kanyar jön.. én tegnap 3 ig játszottam este a fiukkal( külföldiekkel)
és azért 1 ora latt betanulható a dolog... és mondom:) csak arcade modban:)) sim modban nehéz.. kell hozzá egy kormány is mert elég nehéz kanyarbol kijönni full gázzal.. nyomkodással sem érsz többet... -
#28 Szeretnék én is jáccani.
Alapjátékom van, most lehúzom a kiegészítőket.
Majd jelentkezem... -
#26 aha.. régi crackel probáld...a rip crackel -
#24 az oldalrol tedd fel a patchet és abban van egy exe is elvileg..felteszed ezt így és kéri a cd-t?... -
#22 amugy meg csak 190 mega az iso majd valahogy megoldjuk... -
#21 hát szvsz nem olyan ronda...simán játszható még ma is -
[Walaki]D`Lair #20 Már csak egy Viper Racing kellene :DDDD
Istenem de randa mai szemmel nézve a '98-as csúcsgrafika :DDDDD -
#19 és chat nincs a játék alatt... -
#18 milyen: miylet -
#17 ok akor megvan a supra team is:))))))))
fúúú milyen játszottunk:) a legszörnyűbb hogy miután arcade serveren kijátszottam magam igen fura volt sim ben nyomni ugyan azt a pályát..hát mit mondjak nem lehet ugyanugy nyomni a gázt kanyar után...nagyon zoral igy a gamma.. egy kurva nagy baja van....nincs hat a gamma alatt!!!!!!!!
szvsz ha valami alakul a dologbol és tudunk csinálni valami versenyt akkor teamspeakolunk vagy roger wilco..esetleg csak a csapattársak:)...
-
[Walaki]D`Lair #16 Suprába jelentkeztem! :D
Réges-régen már játszottam a demójával..:D na mind1 LFS után nem lehet olyan szar... -
#15 ha leszedtétek a trackman-t az odlalrol no meg a pályákat akkor mindent tegyetek a data-ba.. majd indítsátok a trackman-t...
hiba üzenetet hagyjátok figyelmen kívűl...
igy irjátok felűl a pályákat:
Bemidji - NorthRW
Castlegreen - Mugello
Silver - zandvoort
Rigde - brno
Dayton - drag
Dundas - assen
Susnet - monza
ennyi...holnap ki kéne probálni..én most probálom külföldiekkel de nehezen megy a dolog.. amugy fél orán belűl én vagyoka szerveren a 3. aki életében most nyomje elöször :)
-
#14 én nem mondom mivel megyek.. ha mással mennék már néznétek rám hogy hülye vagyok-e..szal én Supra teamban vagyok...2 subarus van 2 ferráris van..csak kéne 1 viper,1suprás és 2 porsches és mehet a bajnokság:)))))) van körpálya meg sima pálya is... hhihihhi -
#13 én tuti Viperrel megyek azt már most mondom !! -
#12 egyébként meg ORECA VIPER A KIRÁLYY !!! :)) -
#11 nekem inkább az f1 2002 GT mod kellene, meg az összes többi mod még hozzá ! ja és kéne még hogy honnan lehet netről leszedni a Viper Racinget, mert már azt sem tudom hol van... -
#10 no meg ott van az f12001 es mod: JPGTC
azaz japan gt champ...az is zoral lehet -
#9 akkor keresd elő..menj fel a címre szedd le az autokat meg a patchet, no meg a race findert és lehet neten nyomatni:)mennyivel kircsibb lenne mint LFS ben ugyan azokkal az autokkal ugyan azon a pályán nyomni.. mindenkinek meglenne a csapata... Supra, Subaru, Ferrari, Viper,Porshce... ehh tök kircsi.. csak egy a baj hogy azhem a Supra meg a Viper tul erős a többihez...a subaru is csak gt300as a supra már gt500as... -
#8 ja, kirra game, asszem megvan valahol cd-n -
#7 fifika a legjobb benne szvsz is:))))))))
nah tényleg az egyik legjobb nem is értem miért nem ezt eröltetjük... -
#6 Az biztos Ettől jobb autós játékot NEm CSINÁLTAK MÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amiben a hang a fizika a grafika a fifika stb :)..... Nagyon coll!!!!!!!!!!!!!4444444444
-
#5 áárghh ezer éve nyomtam ezzel és azt kell mondanom hogy NAGYON KEMÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNY...aki nem ismeri annak annyi hogy nagyon reális...
tudsz minden állítani az auton...kerekek fékek szárnyak stb minden re figyel az auto mit állítottál, az autok sérülnek és elég reálisan, megy mint atom gyors.. többszáz lovacskák sim modban elindulni alig tudsz vele .. zorraaaalll..belső nézet majdnem ugyan olyan mint ami van LFS ben..csak itt a rugokat is látod..és ha nyomsz egy féket nagy sebességről izzik a féktárcsa mint atom... arghh.. bizti hog nekünk kell várni az lfs re? szvsz vrgt-zzünk!!!!!!!!!!!!! -
#4 itt a dögöm:
-
#3 :) -
#2 nah szvsz ez is megérdemel egy szót.. hisz ez nem béta gamma hanem full, ez is igen zoral fizikával bír sok pálya és pár új auto...
csinálhatnánk versenyeket,stb...
innen:
http://viper.racesimcentral.com/
le lehet szedni Supra,porshe,ferrari autot is..és pár uj pályát.. nagyon coooooool... -
antijedi #1 #1