Viper Racing GT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ja és nem találom hozzá a hivatalos pecset
[/img]
Rájöttm, hogy lehet megcsinálni az egy kategóriában való versenyzést.
A bajom vele az, hogy vagy a program van elírva vagy az xp miatt ezek a csoportversenyek nem jönnek össze, minden autó össze-vissza megy...
Csak a viperokat kezeli nekem, nem tudom miért... valszeg be kell állítani valamit.
És már a pályákat is tudom váltogatni! :-) Nagyon állat :-)
Megadok egy e-mail címet, akit érdekel esetleg vagy tudna még valami újjat hozzá az írjon! [email protected]
Egyébként arra nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan kell azonos kategóriába versenyezni, mert mondjuk beteszem a játékba a porsche911-et és otthagyok minden vipert, ami jó, de nem erre vágyom...
Tehát a kérdés, hogy mit kell beállítani, hogy a többi is 911-es legyen. Vagy hogy legyen mondjuk csak "A"-kategóriás autók versenye.
Patch1.2.3beta
osszes GT kocsi
osszes palya
2004es frissitesek (2 db)
trackman (a palyak beimportalasahoz)
carman ( a kocsik betetelehez)
a kocsikat es a palyakat valamint a ket managgert a \data\ konyvtarba kell tenni!
Forza.
Az oldalon talalhato racefinderrel bereggelsz, es egy keretprogramban talalod magad 😊 Onnan meg mennek idonkent a versenyek... dobbenet, h meg 6 evvel a prg megjelenese utan is ekkora elet van 😊 A MOD alapjan nem is csodalom!
Kedvcsinalonak nehany (sok) kep 😊 Ha valaki menne halozatban egy-ket kort szoljon!

Forza.
Hogy mukodni-e fog meg, azt nem tudom, de ez volt a cim: http://viper.racesimcentral.com/
pls help mí!

semmi extra csak rá jöttem hogy két kimenet van a házba... és az egyik nema mienk... mert iker vonal... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jó lenne ha felraknátok , mert imádok azzal játszani...😊)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
jut eszembe... neked fentvan a gt racing meg a ferrari mod az f1 2002--n? segíthetnél felrakni mert nekem rohadtul nem megy.. felrakok minden de kifagy vagy el se indul
súgd már meg BoBBi bácsi bal fülébe hogyan kerülsz net közelébe ?
Nem azt mondtad hogy egyirányusitották a telcsit ?
mind1 az a lényeg hogy vagy 😄
(van komány és fasza)

billel nem valami hiperfasza 😊
Lehet, hogy kihozok ebbõl 360-at is. 😊 Megyek meggányolom mégjobban a váltót 😊
hááát CSOCSO eddig azzal jött hogy a gyorsulás kb. 200ig egyforma minden autónál...hát közel sem!
idõk pedig úgy alakultak, hogy a porsékkal mentem 31.15-öt szóval a best az valahol 30.xx környéke lesz
a supra is gyengébb mint a vipera nem annyival hogy elhanyagolható legyen !
a viperával mentem 30.06-ot szóval az 29.xx-nél lesz jó, de ha valami normális setupot csináltok hozzá akkor 28.xx lesz