Viper Racing GT

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok.. valaki megtudná mondani h lehet e még neten játszani ezt a gémet..? mert a vrg.com-ról nemlehet már letölteni a netes fájlt.. csak a többit..
MaSzKa
felbontást hogy lehet állítani 1024x768-nál feljebb?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Álandóan lefagy nekem a Viper Racing nem tudátok hogyx mitõl lehet?
Ja és nem találom hozzá a hivatalos pecset
Pár kép hogy kedvet kapjatok a game-hez!

[/img]

Sziasztok!
Na sziasztok, ismét én :-)

Rájöttm, hogy lehet megcsinálni az egy kategóriában való versenyzést.
A bajom vele az, hogy vagy a program van elírva vagy az xp miatt ezek a csoportversenyek nem jönnek össze, minden autó össze-vissza megy...
Csak a viperokat kezeli nekem, nem tudom miért... valszeg be kell állítani valamit.

És már a pályákat is tudom váltogatni! :-) Nagyon állat :-)
Sziasztok, nekem gyerekkorom óta tetszik ez a játék! Meg is van eredetiben. Nem tudom ki mennyire foglalkozik (zott) vele, de én most leszedtem hozzá 154 db autót, van benne minden féle-fajta-típús, nagyon állat. Jó persze vannak ettõl sokkal jobb játékok is jobb kiegészítõkkel, de azért csak ez marad a legrégebbi :-)
Megadok egy e-mail címet, akit érdekel esetleg vagy tudna még valami újjat hozzá az írjon! [email protected]

Egyébként arra nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan kell azonos kategóriába versenyezni, mert mondjuk beteszem a játékba a porsche911-et és otthagyok minden vipert, ami jó, de nem erre vágyom...
Tehát a kérdés, hogy mit kell beállítani, hogy a többi is 911-es legyen. Vagy hogy legyen mondjuk csak "A"-kategóriás autók versenye.
CSOCSO
most fogom letolteni a viper racsnit😊 oszt ha jon az uj logi kormany akkor megenn kiproszalom
CSOCSO
valaki meg?
arty
Jah, amit erdemes felrakni:

Patch1.2.3beta
osszes GT kocsi
osszes palya
2004es frissitesek (2 db)
trackman (a palyak beimportalasahoz)
carman ( a kocsik betetelehez)

a kocsikat es a palyakat valamint a ket managgert a \data\ konyvtarba kell tenni!

Forza.

arty
Viper GT honlap

Az oldalon talalhato racefinderrel bereggelsz, es egy keretprogramban talalod magad 😊 Onnan meg mennek idonkent a versenyek... dobbenet, h meg 6 evvel a prg megjelenese utan is ekkora elet van 😊 A MOD alapjan nem is csodalom!

Kedvcsinalonak nehany (sok) kep 😊 Ha valaki menne halozatban egy-ket kort szoljon!

Forza.

12346
mindenféle sztrít szekerek képeit láttam. errõl a gt-rõl tudok, de nem nagyon mozgatott meg bennem semmit

12346
pont ez a gt dolog érdekel a legkevésbé, de köszi😊)

Alexease
Sajnos a hivatalos Viper GT oldal most nem megy. De elvileg van hozza egy teljes GT sorozat autokbol, es egy tucat palya, plusz a bajnoksag.
Hogy mukodni-e fog meg, azt nem tudom, de ez volt a cim: http://viper.racesimcentral.com/
12346
písz. nem tudtok vmi gut helyet, ahol járgányok meg pályák vannak ehez? elõvettem a gémet, belestem a racesimcentralra és egy rakat számomra ismeretlen és új szekér képe fogadott. viszont dl lehetõség egy szál se, csak egymásnak mutizgatták a képeket:///
pls help mí!

PResident Evil
muhhhháháháhááháháhhhh

semmi extra csak rá jöttem hogy két kimenet van a házba... és az egyik nema mienk... mert iker vonal... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GSiZSolti
http://formula1.jatekok.hu/gtrpatch.shtml

itt a patch
GSiZSolti
Azé nem megy mert kell hozzá egy patch ami fentvan a hsw-n elvileg, 50 mega!
Jó lenne ha felraknátok , mert imádok azzal játszani...😊)
ÁjjLe BoBBi
lol egy CD-t át akarsz küldeni ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

CSOCSO
LOOOOOOOOL...mé nincsen? szerezd be...átküldjem?
ÁjjLe BoBBi
megvan mind a 2 mod, de nincs f1 2002 😄

CSOCSO
annak hogy mindjárt megyek csobbanok egy frissitõt és meg kéne ma tanulni egy tantárgyat mert nincs má idõõõõõõõõm....
jut eszembe... neked fentvan a gt racing meg a ferrari mod az f1 2002--n? segíthetnél felrakni mert nekem rohadtul nem megy.. felrakok minden de kifagy vagy el se indul
ÁjjLe BoBBi
minek örülsz G ? 😊

CSOCSO
muhahaha
ÁjjLe BoBBi
hee !
súgd már meg BoBBi bácsi bal fülébe hogyan kerülsz net közelébe ?
Nem azt mondtad hogy egyirányusitották a telcsit ?
mind1 az a lényeg hogy vagy 😄

ÁjjLe BoBBi
LOOL nem szoltam ! Most már akármilyen pályán, akármilyen kocsival jövök csak szoljatok !
(van komány és fasza)

PResident Evil
visszatértem a pingek mély süllyesztõgödrébõl 😄DD

Crazyvan
®Halott a topic. 😊
CSOCSO
nah
CSOCSO
de 50 el több a vége...😊 mindüssze 30 lovacska miatt.. ehh.. a többitõl a supra meg viper 200 loval van távolabb..szal ott oké az hogy 30 al többet megy
Crazyvan
CSocso: Csak annyi, hogy a Viper alacsonyabb fordulaton húz mint a Supra. 😊
CSOCSO
a supra is erõsebb mindennél de a viper mégerõsebb.pedig csak 30loval erõsebb szal az már gagyi...
Crazyvan
®Az a baj, hogy a custom kocsikhoz csak 1 féle festés van.
ÁjjLe BoBBi
hááát nem 😊 mondom a vipera, meg mondjuk a supra is olyat húz hogy lestem ráadásul automata váltó stb. ! szerintem menjen mindenki viperával meg suprával, csak más festés legyen

ÁjjLe BoBBi
ezt mondtam...
billel nem valami hiperfasza 😊

CSOCSO
nayh azhem sikerült csinálnom egy jo setupot.. a gamezban azt hittem arcade ban felejtettem a pöcköt...
CSOCSO
megyek csimálok egy setupot mert ez szar
CSOCSO
hjolvan enekem enyni elég is volt.. ilyenek mint fékezek majd elengedem a féket és az auto kibassza a picsáját..szal ez LOL meg hasonlok...fékezek és nemtok visszaváltani..ez szvsz valami kormány szoftverhiba de szaaar...
Crazyvan
®Hmm, asszem rosszul becsültem. 356 fölén nem nagyon megy. 😊
Crazyvan
®Csak a drag van ami nem alap.

Lehet, hogy kihozok ebbõl 360-at is. 😊 Megyek meggányolom mégjobban a váltót 😊
CSOCSO
az jo..gyorsulos pálya???...neked most nem alap pályád van?
Crazyvan
®Csak már késõn fényképeztem és lefutott a fûre. 😊
Crazyvan
®Tessék itt a Chrysler végsebessége egyenesben. 😊
Crazyvan
CSOCSO
semmi full alap beállításokkal lestem
Crazyvan
®Nemtom mit állítgattál de érdekes lehetett. :-)))
CSOCSO
mindegyik gyengébb mint a vipera...azt az autot 6ba nem tudtamr akni.. mert nem gyorsult.. hiába játszottam a váltoval..hiába éllította, át.. volt hogy gyorsult 6.ban de akkor elöbb kellett váltani 5 ösben és 6.ban kb 1000fordulatot gyorsult..pont semmit...no mindegy...
CSOCSO
én tesztpályán néztem .. és kb egyforma volt... full egyenes pályán néztem az autokat..végsebességet meg minden... és kb egy csiknál érte el mindegyik a 220 at..nem aszondom hogy FULLOSAN pontosan... de +-2méter és +-10kph!!!!max...de ha nem igy van akkor is mindegy... nem mindegyik pályán rohangálunk 280 felett
FREAK
most a GT2 Porkával mentem 30.7 körül

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
amíg ti versenyeztetek, én leteszteltem bemijin az autók teljesítményét!
hááát CSOCSO eddig azzal jött hogy a gyorsulás kb. 200ig egyforma minden autónál...hát közel sem!
idõk pedig úgy alakultak, hogy a porsékkal mentem 31.15-öt szóval a best az valahol 30.xx környéke lesz
a supra is gyengébb mint a vipera nem annyival hogy elhanyagolható legyen !
a viperával mentem 30.06-ot szóval az 29.xx-nél lesz jó, de ha valami normális setupot csináltok hozzá akkor 28.xx lesz

Oldal 1 / 9Következő →