65
Earth and Beyond online
 • AdamusTorK
  #65
  na gyerekek, hát igen... mi ottan a játékban bojkottot rendeltünk el az EA ellen, aki beszál, aki nem, feltétlenül látogasson el erre a címre:
  http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?eb2s2004

  és aki teheti segítsen ezzel a levél elküldésével az EA-nak (bővebb infó: www.enbhaven.com):
  http://www.enbhaven.com/ENBLetter.rtf

  Köszönöm az összes EnB játékos nevében, habár szerintem mindenki tudja, hogy ezzel már nemsokat érünk el.

  Az igazi ok ami miatt ez megtörtént azt SacroSanctus majdnem teljesen jól mondta. Miután az EA átvette a játékot a Westwood-tól (ügye egy idő után eltűnt a westwood logó teljesen) eggyáltalán.... na ezért ez túlzást.... inkább úgy mondanám, hogy SEMENNYI erőforrást nem biztosított az EA a játékra. Szegény fejlesztők nemtudtak mit csinálni. A játékosok hónapokig könyörögtek, de semmi nemtörtén, csak ment a sztori, jött néhány új pálya, dehát, ez mind egy kétnapos művelet, és még akkoris csak a "talktree" tesz ki sok időt... mer ügye egy szektor elkészítése 5mp ... Ctrl+C és Ctrl+V .... aki jáccott vele az gondolom már észrevette a szektorok közti hasonlóságot, hát ja... ez van sajna...  Másrészt, elkesztem lentebb olvasgatni, és: hát szoják le az én dikkem azok akik nemképesek gondolkozni és elmenni az EA honlapjára regiszrálni magukat... tudom, hogy nemműködik az a fa$z @... de most ennyire nemvagytok képesek????
  Én majdnem 1 évig jáccottam evvel a kúva játékkal és amíg az összes haver ki nem lépett eszembe nem jutott volna aztmondani, hogy ez a játék szar! Ez a világ legkirályabb játéka, és sajnálom azokat akik ezt nem vették észre. Esküszöm, hogy ez volt az életem legkirályabb éve (03 Márciustól - 04 Márciusig).
 • SacroSanctus
  #64
  Csak maguknak köszönhetik - a játékosok hiánya azért lépett fel mert csesztek fejleszteni a játékot, nem hallgattak a játékosokra, csak a story-linet vitték előre, az meg csak havonta néhány új küldetést jelentett, amit kb 1 nap alatt meg lehetett csinalni, aztan várhattál mégegy honapot. Kéőbb meg már ennél is többet, aztán meg csodálkoznak, hogy a játékosok megunták a játékot ha az ennyi idő alatt szinte semmit sem fejlődött.
 • PREMIERE1
  #63
  A HARDWIREDRŐL ...

  "A megboldogult, pontosabban átalakult, Westwood utolsó élő projektje is a végét járja. Az Electronic Arts két évnyi galaktikus kavarás után az Earth & Beyond Online univerzumot, szeptember 22-ével megszünteti. Az MCO-hoz hasolóan a játákosok hiánya miatt húzzák le a rolót és az erőforrásokat a jövőbeli projektekre összpontosítják."

 • PLaci #62
  Rég nem voltam online bocsi :-((

  1.)
  Én asszem vágólappal raktam be a @-t

  2.)
  Tényleg szar az install, mert 1gb, majd 2x kitömöríti magát, majd felinstall... Kb. 5 gb kell hozzá... meg türelem mert hosszan gondolkozik.
 • Hmuda
  #61
  Én nekem még van 3 napom de még nem unom. Nekem tetszik ez a fajta crafting rendszer, meg úgy általában a game, de mostmár nem ártom bele magam annyira, mert ha túl sokra vinném, akkor még fájób lenne megválni a traderemtöl.
 • And5
  #60
  vazz mindenki megszívta csak én nem nkm összejött és 4napot jácottam is de megis untam
 • Hmuda
  #59
  Hmm... Akkor asszem hagyom is a fenébe. Vagy max azzal próbálkozok, hogy a D:-röl kezdek installálni és akkor egy gigát megtakarítok.
 • dikki*yysw
  #58
  Mint ahogy régebben írtam, ez nekem is szopás volt de összeszorítottam a fogam és 4 napig próbálkoztam azért. De nem tudtam vele játszani :(
 • dikki*yysw
  #57
  Inquisitor, észrevetted, hogy te mindenkit faszlámának nézel? Szerinted nem tudom, hogy hogy lehet ascii karaktert írni? MONDOM NINCS ALT.
 • Hmuda
  #56
  Na most van vmi 5 napos demó, de ez nálam kiérdemelte a játéktörténelem legutálatosabb és legpofátlanabb installja címet. Egyszer letöltöm, az 1giga. Elindítom, kicsomagolja, mégegy giga. Elindítja az Install Shieldet, mégegy giga (nemtom, hogyan, de így volt, ellenőriztem a szabad területet). Preparing for install, megegy giga. Ez eddig 4 teljes giga és még vagy 400mega, mert csomagolt is és nem lehet még a kiinduló file-t se törölni, mert használja. Erre installnál beállítom, hogy a D:-re rakja a cuccot, mert ott van helyem. Erre benyögi, hogy a C:-n kell még neki 1.072 giga, de nekem csak 500 mega maradt. Úgylátszik a Westwod rászolgált a bukásra, ha még egy normális installt se tudtak összehozni.
 • And5
  #55
  ez free lesz vagy fizetős tényleg nem tudtok az ultima onlineon kívül vmi zsír online gammát amit ingyé lehet nyomni
 • Inquisitor
  #54
  "Nincs alt!"
  Jobb oldali ALT, plusz numerikus (numlock) billentyűzeten 64? Ez nem működik?
 • a.carkey
  #53
  Tudom! :)
 • dikki*yysw
  #52
  Igen. De van itt topicja, azt is Béci nyitotta :)
 • a.carkey
  #51
  Az SWG-m még nem jött meg, azzl ugye el lennék egy darabig, de erre is kiváncsi leszek a későbbiekben. Ugye 2003 Q4-re ígérik?
  Nagyon szép játéknak tűnik, meg jó a témaválasztás, a bejárható terület stb.!
 • dikki*yysw
  #50
  Óvassá sokat. Béci sokat dolgozott a fórumokon :)
 • a.carkey
  #49
  Most már igen. Köszi! :)
 • dikki*yysw
  #48
  Ezt ismered?
  Dark and Light
 • dikki*yysw
  #47
  Nincs alt!
 • a.carkey
  #46
  Ezt ugye ismeritek!? :)
  Dark and Light
 • dikki*yysw
  #44
  De minek a honlapján? E&B -n nem is láttam ilyent, EA.com on kerestem.
  De most már kurvamindegy, nincs meg nem is kell.
 • And5
  #43
  vazz LOGINra rákattolsz és ott van hogy creat a anew account
 • dikki*yysw
  #42
  Én kerestem a weblapon, de sehol nem tudtam regisztrálni, csak EA shopba meg ilyenekre lehetett. Annyira meg nem érdekelt, letöröltem a francba.
 • And5
  #41
  én rájöttema atitokra egyszerűen a weblapon kell regisztrálni azt siman belehet nyomni aregget a gémben mellesleg a kari gyártás és a hajó csinalas kurva jo lett amugy az egesz gam teccik eddig negatívumot nem talaltam a havidíjon és a @-os huzavonan kivul
 • Dikkma
  #40
  Ezt küldték vissza a fröcsögésemre:

  "Please use the link below if you need to update your incident. You can also update this incident by email, but you MUST enter your reply in the designated space below, between the two lines.
  [===> Please enter your reply below this line <===]

  [===> Please enter your reply above this line <===]


  If your issue remains unresolved, please update this question here.


  Subject
  Hey, man. Earth&Beyond is surely a COOL GAME, BUT I am no able to play it for...

  Discussion Thread
  Response (MS Rajesh P.) 07/04/2003 02:27 PM
  Hi!

  Thanks for contacting Account Support!

  In order for us to manually activate your account, we request you to please reply back to us with the following information:

  .EA.COM Screen name
  .Registration code
  .E-mail address

  If there is anything else we can do to help, please let us know.

  Thanks for your interest in EA.

  Take care,

  Rajesh Pal
  Member Services
  EA.Com - The Place to Play! "
 • Dikkma
  #39
  Próbáltam angol billentyűzetre állítva is, de úgy sem. Szal még nem sikerült rájönnöm, mit, hogyan kéne. De már le is töröltem.
 • And5
  #38
  Vazzz nem lehet @ írni!!!!!!
 • dikki*yysw
  #37
  Nem tom, de az is EA :))
  Azért szeretnék amúgy kipróbálni végre vmi normális MMO játékot, mert akkor lehet játékok bétatesztjére jelentkezve hőzöngeni, hogy én milyen sokat tapasztalt játékos vagyok :))
 • And5
  #36
  és a The sims onine mit tud ott is van egy 14 napos trial
 • dikki*yysw
  #35
  :DD
 • And5
  #34
  ehh ebből akár filmet is lehetne készíteni :)
 • dikki*yysw
  #33
  Hehe :)) Én 4 nap szopás után vérben forgó szemekkel küldtem el a kurva anyjába az EA-t.
  Első nap: nem tudom felrakni, mert nem volt helyem. Ez még az én hibám.
  Második nap felrakom, de amikor kapnék keyt, a gamespy oldalán nem jelenik meg egy kis kép amire a betűk vannak írva, hogy prevent automated registrations. Így nem tudok reggelni.
  Harmadik napon megjelent végre a kép, de akrmit írtam be, nem fogadta el. Megnézettem az összes irc-s ismerőssel, mindenki ugyanazt a karaktersort látta mint én, de nem fogadta el. Kezdtem nagyon ideges lenni.
  Negyedik napon megjelent, és el is fogadta az ábrát a regisztrációs cucc. Végre volt keyem, elkezdtem a telepítést, jeee!

  Bemegyek a menübe, kell ugye EA acc. Kitöltök mindent, amit kell, kéri az emilem. Írnám, altgr+v --> semmi. Nyomkodom az altot, semmi. Mondom biztos angol billentyűre váltott, shift+2, semmi. Nyomkodom az összes létező billentyűzetkombinációt, semmi. Se ctrl, se alt, se space, se shift, semmi nem műxik, ékezetes karakterek sem.

  Ekkor pöccentem be annyira, hogy megkerestem az EA honlapján a supportjuk emilét, és szépen megkértem őket hogy szívják ki a dikkem mert ilyen nincs, hogy az ember próbál négy napig játszani valamivel, és NEM KÉPES RÁ, fizikailag akadályozzák a törekvését, és tűzzel-vassal írtják a potenciális játékosokat mert LEHETETLEN regisztrálni ebbe a szarba.
  Amikor el akartam küldeni, nem fogadta el az emilem, 20-30 próbálkozásra sem. Természetesen refresheltem az oldalt, és utána ment.

  [email protected], AZ E&B EGY FOS.
 • And5
  #32
  na én is kipróbálom bár nem számítok nagy extrákra de 5 napos trialért 1 giga nem olyan sok különben is gamespotról jól jön 400-500 K bits/sec még 5 óra van hátra este talán de holnap de. mindenképp kirpbálom azt jön a avélemény :)
 • dikki*yysw
  #31
  Töltöm gamespy-ról.
 • dikki*yysw
  #30
  Ezt egyben nem lehet leszedni vhonnét?
  http://www.gigex.com/gp/gp.asp?PackageId=0054000017&source=00540&a=f

  ez megnyit egy kis ablakot, és most azt sem tudom tölti-e már, meg semmit, hogy mikor ér le, vagy hol tart stb.
 • PLaci #29
  ahol
 • PLaci #28
  :-((

  Én nem voltam benne a bétában, sajnálom, hogy megjáttad vele...
  Egyébbként én is TT-vel kezdtem, de amikor végre beregisztráltak (Mért is lehetne gondok nélkül redisztráltatni magunkat magyarországról), épp a havi 1 napos leállás ment, és mikor a szerverek végre felálltak, androméda (Aol a TT-m van) és orion stabilitási gondok miatt azonnal le is ált, ezért most egy explorer-el nyomulok, épp most értem el a 32. szintet... (A TT 38. szintű, mindkettő 2. hull upgrade-es....)
 • Hmuda
  #27
  Csak a betaval jatszottam, es ott volt egy traderem. Azt felvittem a 2. hull-upgradeig, aztan toroltek minden jatekos karijat, hogy teszteljek a kezdo szektorok terhelhetoseget. Szanalmas, mivel a kilepesnel meg az volt, hogy ha elorendeled, akkor megtarthatod a betas karidat. Jopar ember megtette csak emiatt, es ezutan meg semmire nem mentek vele. Itt lett elegem belole.
 • PLaci #26
  Te hol nyomulsz?
 • PLaci #25
  Nekem is van tréderem (Andromeda), meg van egy jenquai explorerem is (galileo)...
  Egyébbként állandó a csapatos gyilkolászás, mivel ugye ott van a csapat (xp) bónusz