29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#99 Szintén zenész! -
#98 Remélem, hogy én így fogok rá visszaemlékezni, ahogyan ti! Én komolyan félek tőle, vmiért az irodalomtól! Annyi kúrva költő/író van, hogy az nem igaz... ;( -
#96 ember az a legegyszerűbb.... -
davos80 #95 Irodalomból csak rizsázni kell, és nem árt ha elolvastad a kötelezőket. -
#94 Meg úgy az egésztől... :D -
#93 Én nagyopn szeretnék négyes átlagot szerezni... Nyelvvizsgám már megvan, így abból már 5leszek! Az irodalomtól félek a legjobban! ;( -
#92 Nekem is kellene már -
#91 még én se sokat, ...majd holnap :D -
#90 akkor nincs okod az aggodalomra -
davos80 #89 Persze ezt azoktól kérdezem aki még nem érettségizett, és 2004 ben fog.Amúgy nem félek, mert igaz, hogy most még semmit nem tudok, de gyorsan tudok tanulni, és a rizsázás is megy. -
#88 Mióta megcsináltam nem :)
Egyébként lóf*asz, de nem kell elbízni magát senkinek ;)
A lényeg, hogy nem kell parázni, ha elhúznak, amiatt lesz, mert idegeskedsz és hülyeségeket dumálsz. -
davos80 #87 Mert én még semmit nem tanultam. -
davos80 #86 Tanultok már az érettségire? -
szando #85 hehe, azért van a pontduplázás :) -
#84 Nem csak könnyűnek tűnik, hanem könnyű is volt. Az egészre 3 hetet "készülgettem". Most meg egy tárgyra készülök ugyan ennyit, hogy éppen csak kizzadjam a kettest. (digitális technika rulez ) -
#83 Nálam kb. 40%-ban múlt a tanuláson, a többi szerencse volt. Az irodalom tételek közül vagy 5-öt ha tudtam.(gyűlölöm az irodalmat) írásbelin a verselemzés mentett meg szóbelin meg az, hogy a Reneszánsz-t húztam amiről töriből is tanultunk.
A tanárok is nagyon jófejek voltak. Amikor megakadtam, egyszerre 6 felől jött a "segítség". :))
-
#82 Ha már túl vagy rajta, akkor minden könnyűnek tünik :) -
#81 Akik ebben az évben érettségiznek, azoknak ajánlom, hogy inkább féljenek a felvételitől, az érettségi semmi ahhoz képest. Az elkövetkezendő megpróbáltatásokról meg még ne essék szó :) -
cryy #80 ezzel én is így vagyok :D
az érettségi fele a szerencsén múlik, negyede azon, hogy mennyire utáltattad meg magad a tanárokkal, a másik negyede meg tanulás. Hajrá minden érettségizőnek, nem olyan veszélyes, mint amilyennek most látszik!!! :P -
#79 Haha! De jó figyleni ahogy mások izgulnak. 2002-ben én is izgultam, de utána visszatekinteve egy nagy poénnak tűnt a dolog. Főként a mostani vizsgáimhoz képest... -
[Walaki]D`Lair #78 Én is...:-/
Idén még kisérettségim is lesz január végén...:) -
OPM #77 én is így vagyok, 1 nyelvvizsgám már van (német) de az angolt az érettségivel szeretném majd jövőre kiváltani (akkor elvileg spórolok 10E-t? :) -
#76 Jaja, legalább még ez meglesz nekünk. Egy nyelvvizsgám már megvan, de a másik (német) nem hiszem hogy meglesz... -
szando #75 Te jövőre érettségizel? Hát az sux :( tudlak sajnálni.. 1ébként barátnőm is, szegényke..
nyelvekből meg hajtsatok nagyon mert ha megcsinálsz 2 nyelvvizsgát az máris két ötös az érettségin (legalábbis idén még). -
#74 nekem csak kb mondtak tőlle pár témát:
dzsentri-k helyzete, az ország felvirágoztatásának kérdése, összehasonlító elemzés korábbi parasztábrázolásokkal. -
#73 Ja, hát kösz a bíztató szavakat :D -
szando #72 Én hálát adok a Sorsnak, hogy 1 évvel hamarabb kerültem iskolába, különben 2szintű értettségim lenne nekem is, amit meg nem akarok... Azért biztos az sem lesz olyan nehéz, inkább csak más fajta (fontosabb lesz a logika, stb.)
Sztem azért félnek ennyire tőle az emberek, mert még nem tudják, hogy mire számítsanak. Így tul.képpen annak lesz a legszarabb aki 2005-ben érettségizik... -
#71 Nem tudja valaki mi Móricznak a 3 érettségi tétele? -
Nyiri #70 Ha meg valaki tanul akkor meg siman jobb jegyet adnak.
Ezert kell joban lenni egesz 4 ev alatt a tanarokkal (nem kell nyalni, de nem kell bunkozni sem.) -
#69 Hát ja, csak nekem már ugye kétszintű, ami olyan, hogy pontokat viszek érettségiből/nyelvizsgából és ott nem csak az a lényeg, hogy átmenj, hanem az is, hogy hogyan. :( -
Nyiri #68 Miert kell felni az erettsegitol???
En most fosulira jarok, van 3 alairaspotom, + 9 vizsgam 6 hetre es ha nem sikerul kirugnak 2 evre a kolibol + 40 rugo felevismetlesi dij. Megsem parazok mert meg ezt is meg lehet oldani, nem hogy egy erettsegit.
Nyugalom, gimiben siman attolnak mindenkit az erettsegin. -
nemcsakfél #67 szerintem 60 tól van a közösön is 5 ös. -
#66 A közös fizika felvételi-érettséginek nem tudja valaki az alsó és felső ponthatárát?
A 100-ból mennyit kell elérni 2-eshez, 5-öshöz? -
#65 Én is szar vagyok matekból, mégis elég szép helyezéseket értem már el logikai versenyeken. persze ez nem felvágásból. Szerintem jó logika fontosabb, mint a tudás. Nekem most jön kisérettségi. Fizikát, Matekot és Földrajzot választottam. Remélem jól sikerül. :) -
#64 Én 2005-ben fgok érettségizni, és nekem már az a kecseg kétszintű lesz, amit tök faszságnak tartok, mert már most be kell jelölni, hogy miből akarok emelt szinten. Szerintem nem minden ember tudja 16-17 éves fejjel, hogy hova szeretne tovább menni. Valaki tudja, hogy kb. egy emeltszintű vizsga mennyivel lesz nehezebb egy mostani érettségi vizsgánál? -
#63 Hál istenek az angol sem volt olyan gááááz... -
#62 ha nem tudom mi volt a kérdés úgy nekem se fexik -
#61 620*1 ... -
#59 Jó nektek, hogy jól megy a matek! Nekem sajnos nem! ;( -
#58 Ez ilyen "összeadósdi" feladat volt?
:D