29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#355 na bazz, ezek is osztalytarsak
tamadnak a kozepiskolasok!!!! segiccseeeeeeeeeeg!!! -
#354 és nem vagyok stréber!!!!!! te vagy a megmondhatója h milyen keveset tanulok! -
#353 én egyáltalán nem értem mire célozgatsz:PPP :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
szando #352 prezi sztem megtaláltad a csipogos stréber kitűnő csajt a nem tudok semmit dumájával :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#351 nemaz:PPPPP
énse tok semmit és nem parázok:D -
szando #350 én se tudok semmit és nem fosok! nah prezi tartsunk össze!
verselemzésben van minden reményem :D -
#349 hat nemtom, ne nem biztos hogy leszek -
#348 :DDDDDDDDDDDDDDD
nah, zuhany aztán jövök :D -
#347 gomba, gomba :DDDDDDDDD -
#346 mingyá befosok olyan okos vagyok :) -
#345 akkor fosni sem kell :D
okos
erre nem is gondoltam :) -
#344 és semmit nem tudok ;DDD -
#343 na fosol mar prezi, lassan telleg itt van az erettsegi a nyakadon :DD -
#342 ;) -
szando #341 dejaz! :DD -
#340 hát jólvan... csak volt régebben egy topic és oda vmi hasonlót írt vki... csak az ugrott be ! -
#339 héééé nem biztos h stréber az aki kitűnő;) -
#338 Hát figy... 4,0 átlagom van, nem hiszem, hogy olyan nagy stréber lennék! Az irodalomtól tényleg fosok, mert gyenge vagyok belőle, de nagyon! De azért ez a töri-magyar elnökkel hidd el, hogy megszoptuk a faxt! -
#337 te állandóan parázol aztán meg kiderül hogy tiszta 5-ös vagy... mondjuk ez nem teccik nekem... mindig azoknak nagy a szája aki full kitűnő aztán meg siránkoznak nekem, hogy jajj mi lesz velük, meg tuti 1-es...
(ha nem inged, ne vedd magadra, lehet keverlek vkivel...) -
#336 Mondjak valamit? Nekünk TÖRI-MAGYAR elnökünk lesz! Azt hiszem, hogy már tudom, hogy milyen jegyeket fogok kapni! Ennél szarabbat nem is kaphattam volna! -
#335 nekünk is magyar szakos elnök lesz... -
#334 basszus magyar szakos lesz az éretségi elnökünk:( ettől féltem... mondjuk legalább férfi... :] de basszus komoly ettől féltem mer én elrizsázok a tanáromnak simán, de ha megkérdez az elnök valami konkrétat vagy olyat amit nem tanultunk az eléggé para lenne. Remélem a másik szakja valami más és nem töri mer akkor halok be. -
#333 utolsó héten ugyis ráparázol.. sztem 3-4 nap alatt meglehet az irodalom... -
davos80 #332 Én sem tanultam. Azt hallottátok, hogy a matek feladatokért el
kell menni az iskolaigazgatóknak, valami központba pénteken?
Megkapják őket lezárt borítékban, állítólag azért, hogyha valami gáz lenne érettségi napján, meglegyen egy másolat. -
#331 lol! be is baszna -
#330 eh, jo lenne 2.asnak lenni... :CCCcccccc -
#329 már felesleges, add fel! -
szando #328 áhh nem kell így kétségbeesni..
vmire biztos emlékszel, az meg bőven elég egy verselemzés megírásához, matekot vagy érted vagy nem, arra nem kell tanulni. idegen nyelvre különtanár kell(ett volna), más meg nincs is -
szando #327 mikor lesz a tied? -
#326 énse tanultam semmit .. tök nyugott vagyok .. ja hogy nekem nem idén lesz? :P -
#325 huh sík ideg vagyok. eddig semmit sem tanultam. váááááááá
na most akkor a kétségbeesett tanulás veszi kezdetét -
#324 Szerintem is... ;( -
#323 émmeg a magyartól félk. eddig sose tanultam magyar esszédogákra, mindig irtam igy is 3-4 oldalt. töri az még soká van és már tudom a tételeket, matek legjob. ha olyan lesz mint utóbbi években akkor max 45 perc:))))) másból meg nem kell... szal magyar irásbeli a rossz csak.. -
#322 madách regénynek? -
#321 majd meglátjuk.. én szarok rá:P még semmit nem tanultam:P -
#320 Annyi mindenkit mondtak már, hogy az nem igaz! :) Egyszerűbb ha az összeset megtanulom! :) Én nagyon félek, főleg, hogy ma megtudtam, hogy töri-magyar szakos elnökünk lesz! ;( Ez nagyon nagy szívás, pont az irodalomtól félek a legjobban! -
#319 az sux :( -
#318 sheephander gyula
ööö
juhász gyula nekem azt mondták. -
#317 meg mikszáth/móricz/örkény/madách regénynek -
#316 írtam má Arany lesz megvuduztam :D