29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• PResident Evil
    én csak olvasom az anyagot, fullra odafigyelek, de akkor káoszvan a fejemben :D szari rá.. tolni egy blázt oszt kész... majd még vasárnap para-day... aztán kilo csoki+bomba combo és jöhet a hétfő !
  • Match
    én azért megáztam a gitárral..
    fasza volt....
    osztályfőnöknél elszakadt a G húrom, amit előző nap tettem fel...
    hát ennek az esélye egy az ezerhez, tehát nem volt nálam póthúr...
    nyomtam 5 húron...jó szar volt, bár később már játszani se tudtam a (tanárom által így nevezett) fELjavított pepsi-től :DDD
  • PResident Evil
    anyádö :)
  • szando
    hát én olyan 3 km-ert gyalogoltam szakadó esőben hazafele...
  • ÁjjLe BoBBi
    ígyvan
  • BADE
    Csak egy kicsit,szerencsére később elállt.
  • Punker
    na megáztál a szerenádon?
  • BADE
    1.József Attila:A Dunánál
  • BADE
    XX.századi prózai alkotás nem?
  • [HUN]PAStheLoD
    tegyék meg tétjeiket ;]
  • GregSB
    "és ott volt a könyv, hogy kidolgozhatsd"

A könyv valatt az Atlaszra gondolsz ugye?

Kekkszike: Nem feltétlenül. Az atlaszban benne van szinte minden évszám... ahhoz NAGYON retardáltnak kell lenni, hogy valaki ne tudjon legalább 2esre elmondani a használatával egy tételt :)

Már leírtam itt tavaly, hogy én a föcit szívtam meg, mert a Földtörténetet húztam ki, és történetesen ez volt az egyetlen olyan tétel, amibe bele se néztem... Atlaszból elmondtam 3 asra :D

Szóval no para!
  • Pyx #464
    elárulod mi lesz a 3. tétel?
  • ÁjjLe BoBBi
    na én ma kezdek tanulni. irodalomra csak a 3. cimre keszulok. gl all! remelem sikerul
  • KeKKSZike
    Hát akkor csak hatalmas mákod volt!
  • kiserik
    Úgy, hogy csak egy vázlaton futottunk végig, és ott volt a könyv, hogy kidolgozhatsd. Nem sokra emlékeztem belőle, de azért valami rémlett. Az elnök kiment kávézni, a töritanárral meg jó viszonyom volt. (rajta kívül még össz. vagy 2 tanárral a suliban, a többiek utáltak)
  • KeKKSZike
    Nem is vettétek? Akkor hogy feleltél le belőle 4esre? :O
  • kiserik
    Ezzel én is így voltam. Töriből kihúztam 56-ot. Persze, hogy el sem jutottunk odáig az anyagban:(
    Az eredményem 4-es lett, de hogy mire, azt nem tudom:)))
  • KeKKSZike
    Olyan jó, hogy Neked szerencséd volt... Az a baj, hogy én nem szoktam szerencsés lenni és az tuti, hogy kihúzom a legszarabb tételeket! Mert milyenek lettek az eredményeid?
  • kiserik
    Nekem is az volt (magyar-töri) és nagyon jó volt. Másik osztálynak meg mat-fiz, és azok úgy szoptak, mint a torkos borz. Csak tapasztalatot osztottam meg.
    És bármi legyen is, ha fél vki érettségin akkor bizony keményen rosszabbul teljesíthet, mint általában.
  • oryon
    Sok sikert minden 2004-ben érettségizőnek!

Ha valaki már túl van rajta akkor örüljön.
    Én tavaly érettségiztem és sajátos módon "tanultam" rá...persze marha nagy mázliaim voltak.
    Még a mai napig sem értem az eredményimet, a "tanuláshoz" mérten :)))))))
    -Nem olyan alacsony, hanem ahhoz képest magas :)

Azok a régi szép idők...
  • glillu
    nekem is kellenek a pontok és csaak az ötös jó....ezé parázok
  • glillu
    hát énis...
  • KeKKSZike
    Hát igen... A matek tanár nem hiszem, hogy olyan sokat ért a magyar-törihez! Azt azért lehet mondani, hogy megszívtam!
  • LSL
    Kész eddig bírtam gép nélkül. Péntek óta felé se néztem csak hétfőre tanultam. Ha nem kellene annyira a pont egyálltalán nem paráznék, csakhát nem akarok itthon maradni. Mi a tippetek a magyar írásbeli tételekre?
  • glillu
    apukám matektanár, és szokták hivni őt is érettségielnöknek. nah nála az van, h megnézi a matekokat, aztán a feleleteknél meg em szól bele magyar meg töribe mert valósznűleg a magyartanárok többet értenek hozzá. És nem akarja lerontani a jegyet...
    szal ma monta ofink, h nem elég h magyar szakos az öreg, hanem még szőrszálhasogató is, főleg az irásbelin....
  • Punker
    én nem is láttam az elnököt bent mert én voltam az első :)
  • GregSB
    Azta de gyorsan telik a zidő. 1 éve én is itt paráztam az érettségin ebben a topikban... mintha csak tegnap lett volna *sóhajt* :D
  • The Garrett
    jah 4nap: holnap szerendád => kiesik.
    Pénteken valószínűleg józanodok =>kiesik
    Szombat ballagás => kiesik :)
    Vasárnap józanodok => kiesik :D
    Szal ma még tanulhatnék, de semmit kedvem :D
  • ÁjjLe BoBBi
    akkor te kabbe :)
  • KeKKSZike
    Hát azért hidd el, hogy nem jó az, ha töri-magyar szakos elnököm van! A matek tanár lehet, hogy olyan hülye, hogy nem is tud belekérdezni, mert foggalma sincs az egészről! :) De egy töri-magyar szakos tanár azért ért valamit a törihez és a magyarhoz! :)
  • szando
    nekünk kémia szakos elnökünk lesz :PP
  • kiserik
    Nem. Én annó összesen 2 órát tanultam, azt is szóbeli előtti napon. Mondjuk az már kevés, de nem kell félni, Főleg az írásbelitől. Nagyon hülyeségeket kell írni, hogy megbuktassanak.
    És hétfőig még van 4 nap + 4 éjszaka(nagyon fontos, majd rájösztök fősulin, egyetemen).
  • ÁjjLe BoBBi
    akkor sem ha a hétfői irásbelire még egy szót sem tanultam ?
  • kiserik
    Nme tudom mit görcsöltök azon, hogy magyar-töri szakos lesz az elnök. Ennek sok előnye van. Ismeri az anyagot, így nem fog hülyeséget kérdezni. Általában nemis kérdez nehezet.
    Ha matek szakos lenne: nem ismerné pontosan az anyagot. Valami rémlene neki (általában bődült nagy marhaság, apró részlet), és megkérdezi, hogy 'nehogymá ő ne ércsen mindenhez!'. Ergó olyat kérdez, amit biztos nem fogtok tudni.
    Kicsit hosszú, meg érthetetlen, de mindegy.
    ui: Nem kell félni az éretségitől és az elnöktől sem.
  • ÁjjLe BoBBi
    nekünk is magyar-töri szakos az elnökünk :(
  • BADE
    Édes Anna-t megtanultam+Berzsenyit.A verselemzés majd puskában:)
  • PResident Evil
    én is feltettem ezt a költő kérdést magamnak - miközben lemondóan lefejeltem a pad sarkát ! :)
  • PResident Evil
    elolvasni el lehet... soakt tudok olvasni... megtanulni meg más téma :P
  • BADE
    Nekünk Töri-Orosz szakos.
    Kurva jó lesz:(
  • BADE
    Édes Anna vagy Ember Tragédiája biztos lesz!
    Ha nem felkötöm magam:D