29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#515 nálunk is -
#514 :DDD
és akkor Optimus és Megatron összecsapott de pont a füzet végén, de hát ott hever mellette a következő rész ahol az Álcák... -
#513 http://mek.oszk.hu/01300/01371/01371.htm -
#512 Nálunk mindenkinek magának kell vinnie a szöveggyűjteményeket. -
#511 Nem kell az érettségitől félni!
Az egyetemen mennek majd rendesen a szivatások. Most államvizsgázom és azt mondhatom lófütyi az érettségi ehhez képest.
Bár elismerem akkor én is be voltam szarva -
#510 Tudnátok nekem mondani egy olyan címet, ahol le van írva a műfaji jellemzők? (novella, dráma stb...?!) -
#509 Ne is mond, mert csak felidegesítem magam, hogy van aki ennyire szerencsés, de van olyan aki meg állandóan csak szív, lásd; én! -
#508 töriórákra se jártam be, ott kihúztam a fasizmus hatalomra kerülését, a 2. vh-ból meg hasonlókból 2 órás előadást tartottam elötte :)) -
#507 Hát így tényleg könnyűűű... Nekem miért nincs ekkora szerencsém? Figyeld meg, hogy én megtanulom ezeket és alig lesz benne valamelyik! -
#506 mondjuk nekem elötte nem volt jegyem magyarból, és közöltem a tanárral hogy Móricz Barbárokból felelek, szal nekem rohadt nagy mázlim volt :) -
#505 aszem 4-s -
#504 Hát mostmár az iskola biztosít mindenki számára szöveggyűjteményt! Neked hanyas lett végülis? -
#503 mondtam Bade-nak is hogy a magyar írásbeli a legkönyebb, a 3 téma közül biztos kitudsz választani olyat amit meg tudsz írni / ki tudsz írni a könyvből, mondjuk nekem könyvem se volt azt is a tanár adott :) -
#502 Háát... majd meglátjuk, hogy hétfőn mit kapok! Nagyon remélem, hogy olyan lesz, amit tudok majd! Amit felsoroltam, közüllük valamelyik! -
#501 4 év alatt kb ez volt az egyetlen téma ami érdekelt is :)
(na jó volt még 1-2 de nagyon kevés) -
#500 Szerintem valamelyiknek benne kell lennie; Madách, Kosztolányi (Édes Anna!), Balassi, Berzsenyi, Örkény illetve Arany balladák! Én ezeket tanulom, csak benne lesz már valamelyik!!! -
#499 Kicsit könnyűűű... -
#498 én ezt választottam annó: Móricz Zsigmond egy szabadon választott novellájának elemző bemutatása -
#497 már megvannak a magyar tételek
http://www.fazekas.hu/~gyoris/irerett.htm -
[Walaki]D`Lair #496 ROHADJ EL!!!! VÁÁÁÁÁ!!! -
#495 valaki nemtudja véletlenül, hogy 2002-ben mik voltak a magyar tételek?
azt tudom, hogy 2003-ban (Ady, Vörösmarty és egy novella)
idén mik várhatóak??? -
#494 ma se olvastam semmit... majd holnap :P -
#493 Én is ettől félek :) -
#492 te LOL !!! én kibaszott nagy fanatikus voltam !!! megvan az összes darab a padon :DDDD még az új epizódok meg a kimaradt epizódok is :DDD -
[Walaki]D`Lair #491 APÁD!!!! NEKED MEGVANNAK?!?!?!?! KELLKELLKELLKELL!!!! -
#490 látom te is IDEG-WARRIOR vagy :DDDDDDD
nem az hogy még csak olvasgattam :) olvasgatok tovább:) Transformers-t 1. számtól a végéig :D -
#489 Tudnátok nekem mondani egy olyan címet, ahol le van írva a műfaji jellemzők? (novella, dráma stb...?!) -
#488 én az utolsó napra hagyom, nem az utolsó 2-re :) -
#487 Én is ezt mondtam régen, de te se fogod hamarabb elkezdeni, hidd el nekem! ;) -
#486 Hi all !
nem tud nekem jó forrásból szerezni érettségi témaköröket (magyar, matek, angol ) :)
hallik plz hlp
előre is thx -
#485 neki kéne állni a tanulásnak... :C -
#484 Nekem még 1 évem van hátra az éretségiig, de már látom, hogy hogyan nem fogom csinálni a felkészülést. Haveromból, meg másokból okulva legalább február-januártól elkezdem a tanulást, és nem az utolsó 2 nap tanulom meg a 4 éves anyagot... -
#483 Ajjajjj... Egyre jobban közeledik az a fránya hétfő! Én nálam megy a para ezerrel, ma meg holnap azt hiszem, hogy tanulok, mint az állat, azokat amiket már lentebb leírtam! -
#482 nah talán az azé nem:D -
#481 hétfőn lesúlyt rátok a kaszás! :DD -
#480 józssefaci verselemzés 2 éve volt. -
#479 De örülnék is. Egy hete írtunk róla házidolgozatot. :) -
#478 mé? dehogyis. -
#477 hát van mit :) -
#476 Rohadt magyartólfélek nagyon!!!
Azt se tudom mit nézzek át