29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#675 Na, ki mit írt? Könnyű volt? Nehéz? -
#674 én is:) -
#673 én 4 oldalt irtunk :) -
#672 ááá
én is tólvagyok rajta
Kosztolányit irtam
te mennyit irtatok?? -
#671 Áz! sztem nem volt nehéz, szal inkább eljöttem :D -
#670 Még 1 óra van hátra? -
#669 jóhát, mondjuk én nem -
#668 Szóbelin a Petőfis tételt húztam.. vagyis valami hasonló volt. ha jól emléxem... jajj de rég volt.. jajj de öreg vagyok :) -
#667 uhh, hát én csak 5-öt, a kettesért harcoltam, de 3-as lett a végén :) -
#666 nekem nem, mert vmi 11 oldalt irtam :) -
#665 szerintem nagyon gagyesz tételek, de legalább könnyüek
Petőfi hahaha
Mikszáth bármi dettó -
#664 nekem is 2 óra alatt megvolt -
#663 én kb 11 körül végeztem magyaron -
#662 szomorú lenne, ha 12-fél1 előtt bárki itt lenne... -
#661 Kiváló tételek, egyik jobb, mint a másik.
Bárcsak megint ott lehetnék... :) -
#660 kiváncsi vagyok ki tartja az első élmény beszámolót :) -
#659 ja -
#658 ma kezdődtek az érettségik? :))
-
#657 jaja -
#656 *g -
#655 Petőfiből pótéreccséhiztem . -
#654 én simán rámentem volna a harmadikra - mixáth rulz :) -
#653 Nézzétek meg az www.okev.hu vagy az www.om.hu -t! Server too busy :))))) Nekem ezt irja ki. -
#652 Hmm, fincsi tételek, de szvsz egyáltalán nem nehéz . Én az egyest választanám, arról sokat lehet rizsázni . :) -
#651 gyorsabb vótá... :( -
#650 A költészet feladatának értelmezése Petőfi műveiben
Kosztolányi - Boldog, szomorú dal elemzése
Mikszáth Kálmán egy szabadon választott prózai művének elemző bemutatása
hijjjj -
Takezó #649 nah én is lépek... negyedre bemegyek suliba... SOK SIKERT MIDNENKINEK!!!!!!!! -
Takezó #648 nah, néhány óra múlva már - remélhetőleg - mindannyian mosolyogni fogunk, hogy mti kellett ennyit parázni :) -
Takezó #647 és ne is az apostol... -
davos80 #646 hát neeee -
Takezó #645 neeee Todlit neeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#644 amúgy
SOK SZERENCSÉT MINDENKINEK! ;) -
#643 Szerintem az, hogy könnyű-e vagy sem, sokban múlik a tanárokon. Ha jó a légkör és valamennyire készültél, akkor nem lehet gond. De ha szigorú tekintetek merednek az emberre, akkor kínzásnak érzi az egészet.
Nálunk a tanárok végigvigyorogták az egészet. Ha valaki valamit nem tudott, próbáltak neki segíteni. pl. töriszóbelin egyetlen egy csaj volt, aki tényleg nem tudott semmit, de belőle is sikerült a kettest kihúzni. -
#642 anno én is bombát vettem!! :DDD -
#641 a sztori pedig így történt..pont bent voltam felkészülni.
és sztem pedig könnyű az egész,persze ez egyénfüggő. én pl közös matek írásbeli érettségi-felvételit írtam,így a matekom ötös lett (és fel is vettek) a törim viszont kettes,nem túl bő tudással...és másra sem tanultam túl sokat,de azok jobbak lettek. most szívesen "visszamennék" középsuli elejére,bejött az egész. -
Csaba #640 Hát, nálunk meg nem így volt. Szigorúan osztályoztak. 1 gyereknél volt olyan, hogy 3. tételt huzattak vele, de az meg is bukott. Szóval ezekben a történetekben valami sántít, mindenki az mondja, hogy könnyű, meg minden, de egyáltalán nem volt olyan laza a dolog. Mondjuk a szerencsén múlik, nekem pl. az volt, így végülis simán átmentem. De ha nem lett volna mákom...Arra gondolni sem merek... -
#639 Sok szerencsét mindenkinek. :) -
#638 Jó, gondoltam hogy te másra helyeselsz, de túl magas labda volt :D -
#637 reggel veszek egy karton Bombát :D -
[Walaki]D`Lair #636 "ne görcsöljetek már. utólag röhögni fogtok az egészen."