29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Takezó #715 hmmm nem tom, nálunk is sokan elemezték egy-egy versét, de a címhez kevés köze van... szvsz! -
#714 általában azért bejönnek -
davos80 #713 Tavaly bejött : Adyt jósolták és bejött. -
davos80 #712 3-4 es jó lenne...6 oldalt írtam összesen, viszont szerintem a
témáról keveset, csak a nemzeti d szól arról. -
#711 Ez mindig így van. -
#710 jó lesz az
hányast akarsz? -
davos80 #709 Én a legtöbb verstípusából egy-egy példát elemeztem, ezenkívűl a cím miatt a forradalmi verseiről írtam (Nemzeti d..)
A XIX sz.-i költőröl nem írtam, nem is ismerem... -
#708 őa népies irányzat előfutára
idillikus paraszti élet, stb -
Takezó #707 és amúfgy Petőfinél miket elemeztetek? -
Takezó #706 mellesleg UTÁLOM Petőfit, szal vicces volt, hogy őt kellett választanom :( -
davos80 #705 Én csak annyit írtam arról, hogy egyszerű szavakat használ benne, egyszerű emberekről ír, stb. -
davos80 #704 Mit lehet arról? -
#703 meg a népiesh -
Takezó #702 az a szar, hogy amik elterjedtek, hogy mik lesznek, egy se vót... szal tiszta sux -
#701 Én anno a XIX sz. költőiből írtam.
Derégvót! -
Takezó #700 azé így is volt néhány vers: A XIX. század költői, Sors..., Arany Jánoshoz -
davos80 #699 Petőfi viszonylag könnyű volt, csak egy kicsit bugyuta volt a cím: A költészet feladatának értelmezése Petőfi Sándor műveiben.A forradalmi költészetében volt a lényeg, arról lehet sokat írni. -
Takezó #698 jah, de egy tételt se, szal tételkönyv benn lesz nadrágomban :) -
#697 ennyire tudod? -
Takezó #696 viszont mostantól már lol... matek vicc :D -
Takezó #695 jah, velem is ez lett volna :DDDD -
#694 na megyek aludni,aztán belenézek a matekba:)
Az gázabb lesz,de legalább a tételt puskából ki tudom írni.Remélem lesz legalább 10pontos a bizonyítás. -
#693 Akkor ciki h kiderül h nem sikerült valami és kevesebb az időd felkészülni. -
#692 Dehát nem így történt:( -
#691 Ha az Édes Annát vagy az Ember Tragédiáját kaptam volna fél 10-re tuti itt lettem volna 5-ös dogával.A tanárnak egyszer megírtuk és 5-ös lett. -
Takezó #690 jó lenne jövőhét elején megkapni :) -
#689 miért? -
#688 Akkor nem tudom mit vacakolnak a miénkel ennyit -
Takezó #687 nekünk 26-a -
#686 Pont azért jók, mert könnyűek. :) -
#685 igen, nekünk csak 3.ára -
#684 Majd írom az eredményt,a tanárunk jövőhét hétfőre ígérte. -
#683 Tudtam az Édes Annát,Madáchot,Berzsenyit,Balassit,Juhász Gyulát,József Attila A Dunánál és egyik sem volt köztük:( -
#682 Huh! Ezen túl vagyok. Mikszáth novellát írtam, Az a fekete folt. 4 oldal meg egy kevés. Volt aki 2 oldalt be akart adni, visszazavarták. -
#681 Mikszáth:Az a fekete folt -
Takezó #680 egyetértek :D
-
Takezó #679 hmmm... kár, hogy Mikszáthot át se olvastam és Kosztolányitól csak az Édes Annát vettem át :) Petőfi nem volt annyira nehéz...
5 oldal és 4-es, 5-ös lesz -
#678 Egyiket sem tanultam meg:(
De azért írtam 5 oldalt. -
#677 A vizsgabizottság,aki összeállította mondjon le! -
#676 nem votl vészes szerintem