29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#795 de mire hivatkozva? nyelvvizsga szerintem sokkal jobban tükrözi a tudást mint a nyelvi tudást... -
#794 Szemetek! :P -
#793 én is -
#792 mit mért? nem fogja és kész -
#791 sajnos én már szívok 2szintű érettségivel -
#790 AMugy ez várható volt. Madáchot már 6 éve halogatják, mindenki azthitte most beteszik. és ezt ODAFENN ők is jól tudták. Ami egyértelmű azt sose teszik bele. -
#789 na én ezér ittam... illetve mer a matektól para van ezerrel :D -
#788 miért? -
#787 Hát "megszoptam"! Abszolút nem ezeket tanultam, egyszerűen nem is mertem arra gondolni, hogy MIKSZÁTH! Ha valaki ezt mondja nekem pár nappal ezelőtt, akkor kiröhögöm! Én végülis őt választottam, Lapaj, a híres dudást írtam! Nekem három és fél oldal lett, de nagyon pici betűkkel írtam! Egyszerűen a végén már nem tudtam mit írni, nagyon rizsába, hülyeségbe se akartam átmenni! A kisérettségin is "csak" ennyit írtam, az négyes lett! Sajnálomm, hogy megint megszívtam! Mert ha kapok egy jobb témát (Madách stb...) akkor most nem kéne azon izgulni, hogy lesz-e egy hármas! Mert akkor biztos lettem volna benne, de így?! Talán lesz egy négyeske, ha szerencsém van!
A holnapi naptól már előre félek, mert sztem ott is nagy szívás lesz, mint az irodalmon! Most xar, mert sokáig kell várnom mire megtudom, hogy hanyas lett az a rohadt irodalom! Attól tartok, hogy nem lesz négyes, hanem hármas! Nah, majd talán a szóbelin fel lehet húzni négyesre! Sajnos nincs jó kedvem, hangulatom, mert nem érzem jónak ezt a dolgozatomat! ;( Remélem, hogy a többieknek jobban sikerűlt! -
#786 de nem csak erre, hanem az egészre, ha tényleg olyan kemény lesz mint ahogyan mondják akkor tuti megbukok :) -
#785 -
#784 hehehe rábasztatok :D -
#783 Nem. -
#782 az újfajta, emelt szintű érettséginél (majd 2 év múlva) ugye már nem fogja helyettesíteni az angol nyelvvizsga az érettségit? -
#781 nah émmeg petőfit irtam. bejött magyartanárunk és monta h a XIX. sz költpit irjuk. és kérdeztük h és még mit irjunk bele?? aszonta nem kell más...mind1 azé még irtam a természet vadvirágát meg a dalaimat meg rizsáztam neki ezerrel, lett 7 oldal. remélem jó lesz. matekból meg át kéne nézni még pár dolgot mer nem fejeztük be a tanárral az ismétlést:( amúgy az nem para, már csak a tételeket kellene megtanulni:D
jah nekem is ez az uccsó irásbelim:] mármint a matek. utána meg megyek vásárolni:D éljen a ballagás:D -
Takezó #780 nekem is csak 2 <--- nyelvvizsga :D -
#779 meeeee van ilyen nyelvvvvizsgám. -
#778 hehehee az a mák hogy nekem csak 2 lesz :DDDDDDDDDD -
#777 na ja én mind 3 írásbeli után csak taxi-val tudtam haza menni :) -
#776 én igen -
#775 aztán vissza vian meg borsodi söröddzső :D -
Takezó #774 jah, az laza... én is sztem viszek popcornt :D -
#773 LOL HE ÁNIS AZTHITTEM A BUSZEMEGÁLLÓIG :DDDDDDD -
#772 ma engme nem engedtek...
holnap iyg fogom nyomni:DD
http://hungpl.hsw.hu/meeting/11web.jpg -
Takezó #771 hmmm, van egy matek-magyar szakos tanár a suliban, de sajna nem tanított :( majd elkérem a számát érettségi után :D -
#770 hagynak titeket kajálni közben? -
#769 Ehm próbálkoztam a banketten de nem akart :D -
#768 -
Takezó #767 hööö Edda rulz :DDDDD -
#766 nah de már kéne tanulni egy picit:) -
#765 akkor kurva messze laktok:)) -
#764 jah ok:) -
#763 nem :)
annyi hogy ő is miskolcra jár suliba meg én is :)
-
Takezó #762 nem volt pofám ma is inni ;) -
Takezó #761 én csak holnap megyek inni meg ZP-be érettségi után :D -
#760 ti egy suliba nyomjátok??
merre? -
#759 jaja:D
az nagyon lol -
#758 :D -
#757 marha
fasz nem gondolta hogy mentek inni te geci! azt hittem mentek haza -
#756 :))))