29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Punker
    de mire hivatkozva? nyelvvizsga szerintem sokkal jobban tükrözi a tudást mint a nyelvi tudást...
  • KeKKSZike
    Szemetek! :P
  • HPt
    én is
  • HPt
    mit mért? nem fogja és kész
  • szoltan
    sajnos én már szívok 2szintű érettségivel
  • The Garrett
    AMugy ez várható volt. Madáchot már 6 éve halogatják, mindenki azthitte most beteszik. és ezt ODAFENN ők is jól tudták. Ami egyértelmű azt sose teszik bele.
  • The Garrett
    na én ezér ittam... illetve mer a matektól para van ezerrel :D
  • Punker
    miért?
  • KeKKSZike
    Hát "megszoptam"! Abszolút nem ezeket tanultam, egyszerűen nem is mertem arra gondolni, hogy MIKSZÁTH! Ha valaki ezt mondja nekem pár nappal ezelőtt, akkor kiröhögöm! Én végülis őt választottam, Lapaj, a híres dudást írtam! Nekem három és fél oldal lett, de nagyon pici betűkkel írtam! Egyszerűen a végén már nem tudtam mit írni, nagyon rizsába, hülyeségbe se akartam átmenni! A kisérettségin is "csak" ennyit írtam, az négyes lett! Sajnálomm, hogy megint megszívtam! Mert ha kapok egy jobb témát (Madách stb...) akkor most nem kéne azon izgulni, hogy lesz-e egy hármas! Mert akkor biztos lettem volna benne, de így?! Talán lesz egy négyeske, ha szerencsém van!
    A holnapi naptól már előre félek, mert sztem ott is nagy szívás lesz, mint az irodalmon! Most xar, mert sokáig kell várnom mire megtudom, hogy hanyas lett az a rohadt irodalom! Attól tartok, hogy nem lesz négyes, hanem hármas! Nah, majd talán a szóbelin fel lehet húzni négyesre! Sajnos nincs jó kedvem, hangulatom, mert nem érzem jónak ezt a dolgozatomat! ;( Remélem, hogy a többieknek jobban sikerűlt!
  • HPt
    de nem csak erre, hanem az egészre, ha tényleg olyan kemény lesz mint ahogyan mondják akkor tuti megbukok :)
  • HPt
  • The Garrett
    hehehe rábasztatok :D
  • I.C.ram
    Nem.
  • HPt
    az újfajta, emelt szintű érettséginél (majd 2 év múlva) ugye már nem fogja helyettesíteni az angol nyelvvizsga az érettségit?
  • glillu
    nah émmeg petőfit irtam. bejött magyartanárunk és monta h a XIX. sz költpit irjuk. és kérdeztük h és még mit irjunk bele?? aszonta nem kell más...mind1 azé még irtam a természet vadvirágát meg a dalaimat meg rizsáztam neki ezerrel, lett 7 oldal. remélem jó lesz. matekból meg át kéne nézni még pár dolgot mer nem fejeztük be a tanárral az ismétlést:( amúgy az nem para, már csak a tételeket kellene megtanulni:D
    jah nekem is ez az uccsó irásbelim:] mármint a matek. utána meg megyek vásárolni:D éljen a ballagás:D
  • Takezó
    nekem is csak 2 <--- nyelvvizsga :D
  • The Garrett
    meeeee van ilyen nyelvvvvizsgám.
  • The Garrett
    hehehee az a mák hogy nekem csak 2 lesz :DDDDDDDDDD
  • Punker
    na ja én mind 3 írásbeli után csak taxi-val tudtam haza menni :)
  • Mike
    én igen
  • The Garrett
    aztán vissza vian meg borsodi söröddzső :D
  • Takezó
    jah, az laza... én is sztem viszek popcornt :D
  • The Garrett
    LOL HE ÁNIS AZTHITTEM A BUSZEMEGÁLLÓIG :DDDDDDD
  • oneal1
    ma engme nem engedtek...
    holnap iyg fogom nyomni:DD
    http://hungpl.hsw.hu/meeting/11web.jpg
  • Takezó
    hmmm, van egy matek-magyar szakos tanár a suliban, de sajna nem tanított :( majd elkérem a számát érettségi után :D
  • oneal1
    hagynak titeket kajálni közben?
  • The Hedgehog
    Ehm próbálkoztam a banketten de nem akart :D
  • ÁjjLe BoBBi
  • Takezó
    hööö Edda rulz :DDDDD
  • oneal1
    nah de már kéne tanulni egy picit:)
  • oneal1
    akkor kurva messze laktok:))
  • oneal1
    jah ok:)
  • ÁjjLe BoBBi
    nem :)
    annyi hogy ő is miskolcra jár suliba meg én is :)
  • Takezó
    nem volt pofám ma is inni ;)
  • Takezó
    én csak holnap megyek inni meg ZP-be érettségi után :D
  • oneal1
    ti egy suliba nyomjátok??
    merre?
  • oneal1
    jaja:D
    az nagyon lol
  • oneal1
    :D