29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#1075 Még így is rosszul mondod, mert a szülői szigor az a világbani volt. :-D
Azt csináltam én is.
Az a Do Your parents worry, vagy valami ilyesmi, nem? -
#1074 mondom szakközép :) -
#1073 ebből én a stakközépiskolákat képviselem :) -
#1072 nekem pl. nem az volt :DDD hanem szűlői szigorrol szólt :D -
#1071 Nem nem. Nekem például nem az volt.
Összesen 5 fajta angol érettségi volt.
-gimnáziumok
-szakközépiskolák
-speciális tantervű osztályok
-világbanki szakközépiskolák (én ezt írtam)
-tanítási nyelvű osztályok -
#1070 Nem ugyanaz.A londoni közlekedésről szólt. -
#1069 angolból mindenkinek más volt a fordításos szöveg ? -
#1068 Tom, én elhiszem, hogy 9. Ezzel renben is van (mivelhogy a javító kulcs szerint is 9), csak az én "logikám" szerint 8. Egyszerűen minden amit elmondtak eddig elméletet, azzal nem értek egyet. De én már csak ilyen hülye vagyok. :-) -
#1067 Hát az pedig 9.Nálunk sokan 11-et akartak mert ha szembe mennek a sebességük összeadódik de az se jó.
8 az nekem új és nem értem a logikádat sem...
A matek meg stabil 3-as lett:) -
#1066 -
#1065 nemö -
#1064 holnap lesz valamiből? -
#1063 muhahh :D Érettségi: NO COMMENT ! -
#1062 Apám is azt mondja, hogy 9.
Én úgy csináltam, hogy a vonat sebessége + ember sebessége = 90m - 9- osztva 9, mivelhogy egymás felé mennek, ezért sebességük összeadódik, és mivel az emberke 1m/s-al megy, azért 9 sec alatt levon még 9m-t a 90-ből. Apám azt mondta, nem kellett volna kétszer variálnom, csak egyszer.
A megoldás könyvben is 9-et ír, de én egyszerűen akkor is kitartok a 8m/s mellett. Sztem az a jó. :-D
A megoldás könyvben úgyis nagyon sok feladat hibás. -
#1061 Az tényleg más, én T9-et írtam.
-
#1060 ja, és lesz külön pl. 30%-os 3-as, meg 40%-os hármas is, tehát nincs olyan hogy vki alulról meg felülről ponthatáron hármas, és ugyanazt kapják - és ezekből a százalékokból számolnak majd az egyetemet felvételi pontokat -
#1059 Én úgy látszik más fizika érettségit írtam mint ti, én gimnáziumit (vmi nagy T8 van fent a közepén), vonatról szó sem volt benne. :P De laza volt, már 10 előtt el is jöttem. :D -
#1058 na, ma egyik tanárom beszámolót tartott a kétszintű érettségiről, igazából semmi különöset nem mondott, de talán mégsem olyan nehéz mint ahogyan sokan hiszik (20%-tól kettes már) -
#1057 28-al megy. elég az :) -
#1056 Harmunknak is 9 jött ki:P -
#1055 szegény vonat :D
Az elég kevés nem? :D -
#1054 Nekem is kötelező. De a vonat sebessége akkor is 8m/s. :-) -
#1053 Rohadt fizika! Nagyon elszúrtam. Matekhoz képest semmi közöm nem volt hozzá. De a vonat nekem is 9m/s-al megy. Ráadásul kötelezően kellett "választanom" a fizikát, mert elektronikás osztályba járok:(
Péntek meg angol. Mért nem lehetett még kéét pontot adni a fogalmazásra nyelvizsgán?! -
#1052 jah nekemis ugyanez :) -
#1051 aha -
#1050 Neten hol vannak a fizika érettségi feladatok? Kőne a megoldás. -
Takezó #1049 amúgy ugye a22=a1+21d a22-t és a1-et ismertük, de valamié elszámmoltam és 7 jött ki :( -
Takezó #1048 nekem is 7 jöttki, pedig 8 :( -
#1047 mik voltak a fizikán? tudja valaki a példaszámokat? -
#1046 hehe Fizika Iz Hárd -
#1045 nemtudom mint kiderült azt elbasztam :D
pedig 4x átszámoltam és mindig 7. tag jött ki.
-
#1044 Na megvolt a fizika!
Az a furcsa, hogy szinte mindenki azt mondta, hogy a (1-es feladat) vonat sebessége 9 m/s, de én akkor is tudom, hogy 8m/s. :-D -
Takezó #1043 van egy osztálytársnőm, aki csak a tételt tudta... szegény... -
#1042 a számtani sorozatost hogy kell megcsinálni? gondolom nem úgy, hogy az ember elkeud az újjain számolni -
#1041 100 alatt, talán 95-97 -
Takezó #1040 tegnap voltunk ZP-ben megünnepelni az írásbeli érettséget, kurva jó volt: rocknap :D jövőhét kedd meg Depresszió :) -
Takezó #1039 most egy hétig mulatok, aztán elkezdek hittant meg törit tanulni :) -
#1038 nekem is épphoyg sikerült leetenni :))
(mármint időben...nem tudásban :))) -
Takezó #1037 aki nem tett le egy nyomroult nyelvvizsgát :) -
#1036 kifog pénteken szenvedni az angollal? :)