29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
[Walaki]D`Lair #1115 nájn -
#1114 sprehenzí dojcs ? :D -
#1113 na a némethez mit szóltok??
szerintem amiben a faledatok voltak az nehéz volt!
a forditás nem volt rossz -
#1112 és ezt honna tudod ? nekünk miért nem mondanak semmit ? -
#1111 Én még be se mentem. Bár azt mondták péntekig senki ne is akarjon. -
davos80 #1110 Nekünk aszonták, július harmadikán lehet érdeklődni. -
#1109 Mi az, hogy megbasztak? 1es lett? Én ma benn voltam a suliba, konzultáció, de egy rohadt jegyemet nem tudtam meg, mert a geci tanárok nem javítottak nagyon semmit se! ;( Irodalomból csak a Petőfieseket javította ki, Mikszáth-oz méh hozzá se fogott! :) Kúrva jó! -
#1108 :( -
#1107 3 as lett a matekom gecóóóó!!!:D -
#1106 ehhhh :( -
#1105 Megbasztak angolból. :-(
De legalább a matekom 4-es lett. -
#1104 Mint egy nehezebb nyelvizsga. Miért mit vártál? Ha adnak érte papírt ingyen akkor ne sírj, hogy nehéz. Ha túl soknak találod menj közép szintre. -
#1103 A www.om.hu -n már rajta van a próbaérettségik anyaga. Szedjétek le az angol emeltet. Kiváncsi lennék ki mit szól hozzá -
#1102 német éreccséki holnap vagy holnapután van? :D -
#1101 na igen érettségi lószar.. de ez központi felvételi :P -
#1100 én pl jun 1 -
#1099 hééé eredményeket mikor kapunk ? -
joe69 #1098 hat nem tudom,de az erettsegi szanalmasan egyszeru...
gondolkodni nem kell rajta, hisz mindenhol csak hasznalsz 1-2 kepletet, aztan megvan a vege
mellekesen mit szolsz a felveteli feladatokhoz:) -
#1097 Én is sok sikert kívánok. Amugy láttam egy tavalyi angol érettségit, és az pite volt a mai emelt szintű angolhoz képest... -
Takezó #1096 sok sikert... -
#1095 ne is mondd én holnap írok angol központit :D -
#1094 Megirtam az angol próbaérettségit (emelt szint). Elég kemény volt, és elég fárasztó, de 60%-tól 5-ös és 20%-tól 2-es... -
#1093 köszi:) jah nem volt nehéz, mer szeretem a koordináta geot, és utsó előtti matekórán egy ilyesmi feladatot csináltunk:) jah ha ilyen könnyű az érettségi akkor minden kis baromságért levonnak pontot... ezért mindehova oda kellett irni indoklást, meg irásban válaszolni meg minden... -
#1092 Gratulálok! De jó Neked, hogy te már tudod, hogy hanyas lett a dogád! Kordinátát is megbírtad csinálni? Akkor TE tényleg jó lehetsz matakból! Azért levonnak két pontot, mert nem írod oda, hogy köbcenti? :) Bexarás... :D -
#1091 jóvan tudom:) -
#1090 most csinálják a matek és a fizika feladatokat az MTV1-en !!! -
#1089 jóvan, tudod h szeretlek:P -
#1088 köszi:) -
#1087 gratula -
#1086 grat!!!
ezek szerinte ez azt jelenti hogy arra már tuti lesz 2 pontom!!!
yupppíííí:DD -
#1085 nem vagyok az:P :) -
#1084 stréber :P -
#1083 váááá ötös lett a matekom:) két pontot vesztettem mer nem irtam oda a térfogatosnál h köbcenti:) -
#1082 Holnap irok próbaérettségit emelt angolból. Hálistennek csak sima dolgozatjegynek veszik... -
#1081 én is a szakközepet képviselem...nálunk mindenki Londonról írt. -
#1080 áz!:P -
#1079 lol :D -
#1078 nem... jól mondom és én is azt csináltam :D jah lehjet 4 éve világbanki volt... de én is azt írtam .D -
#1077 világbani???
Nem világbanki?
Neked télleg van érettségid???:DDDDD -
#1076 Asszem a sima szakközepes az Tom Cruise életrajza volt. :-)