29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Bandew
    Azt tom, meg van tehetségem a műszaki dolgokhoz, csak az a nagy gáz, hogy rohadtul nem érdekel. :-D
  • The Garrett
    De mondjuk engem most azzal bíztat a család angliában élő fele, hogy azzal a tudással amit itt középsuliban megszerzek, ott lazán bekerülhetnék akármelyik egyetemre, sőt 1-2 tanár is kioktathatnék.... :)
    Lehet ez lesz a jövő ;)

HA meg magyar műszaki suliból mész külföldre dolgozni/tanulni pirosszőnyeg az ALAP amit leterítenek eléd :)
  • The Garrett
    NA igen magyar oktatás roxxor.. csak éppen a fele tanári gárdát agyon kéne lőni az országban. Vagy csak átmosni 1 picit.
  • Bandew
    Jaja, ez tényleg hatalmas szemétség, és én sem mentegetőzésből írom, hogy a tanát hibája.
    De tényleg furcsa, mert végülis a magyartanárom nem szemét, meg nem szeret szívózni a diákokkal, hanem egyszerüen alapból ilyen barom. Ha valami, hát az irodalom az a tantárgy, amit nem lehet csak egy bizonyos elméletre építeni, és más véleményét is el kell fogadni. Hát ez a tanár nem így látja, az én véleményem meg az, hogy az ilyen ne menjen el tanárnak.
  • KeKKSZike
    Én MINDING mondtam, hogy a tanárokon RENGETEG múlik! A te tanárod geci, de a másiké rendes akkor ugyanarra a dogára te megkapod az egyest, másiknál meg a hármast! Szóval, ez hatalmas szemétség!
    Nekem a matektanárom ilyen, mindenbe beleköt, a TÉTELEMRE nem kaptam maximum pontot, amit KIPUSKÁZTAM! No comment...
  • Bandew
    A sors gyűlöl engem!
    A magyarom is 1-es lett :-(((((
    A vicc az, hogy emikor megírtam és végignéztem a dolgozatomon, azt gondoltam, hogy ez 3-as munka. Aztán eszembe hutott, hogy voltaképpen ki is javítja. A magyartanárom. Aki akkor is karót ad ha mindent tudsz, csak nem helyes sorrenben mondod a dolgokat. Aki 1-est ad, ha azt mondod, hogy költői hitvallás nem pedig azt, hogy ars poetica.
    Akkor egyből tudtam, hogy karó lesz. Egyszerűen ennél a tanárnál nem lehet jobb. Azért reménykedtem, hogy érettségin nem fog szívozni, de tévedtem. Bár mondjuk szvsz nem is szívózott, egyszerűen ő csak ilyen. Normális, meg nem szemét, szal tök korrekt tanár, de tanítani nagyon érdekesen tanít. Egyszerűen iszonyat magas szintű irodalmat nyomat egy MŰSZAKI suliban. Még a magyar szakos unokatesóm se értette miket kér tőlünk a dolgozatban (amikor megmutattam neki az egyik dogámat).
    Na mindegy, szóbelin már nem csak ő lesz a teremben.

Egy szó mint száz, én tényleg elbasztam ezt a dogát, de azért nem karóra. :-(
  • KeKKSZike
    Grat a nyelvtanodhoz! 4-4 az nagyon jó! Én meg nézhetem meg a dogám, de ha minden igaz, akkor 3-4 lett az enyém! De akkor hiszem, ha látom! :)
  • PResident Evil
    hmm... a zangol 5ös lett :P
  • SoDI---
    A stressz megöli az embert.
    Aki már fiatal korában idegeskedve éli az életét, az 40 éves korára már teljesen kiég.
    Nem szabad ezt.
  • szando
    én meg tudom hogy nem kapok ötösöket, de nem is érdekel...
    magyar 4-4 lett, így hármastól ötösig bármit kapok négyes leszek, szal az nem izgat.. törit meg szeretem, ha szerencsém lesz meglesz az ötös de az se érdekel különösebben...
  • joe69
    mar a tokom elegem van az erettsegivel, most kezdhetek tanulni az erettsegire, es tudom hogy ugyis megtanulom es otosoket kapok, de sajnalom a tanulasra az idot...
  • Dzsini
    aha, és ezekután vizsgázz bátran, az esélyeid teljes tudatában :))
  • cSuwwi
    előrelátó :)

már csak a "séges" és a "telen" kiegészítéseket kell beírni :DD
  • Dzsini
    ja, és nekünk a matektanár többször elmondta, hogy a helyes megoldás 1 pont a 15ből. a levezetés, és az ÉRTELMES magyarázatok adják a többi 14et.
  • Dzsini
    Kekkszike: welcome to the real world ;) majd fősulin-egyetemen rájössz, hogy most a 4-esed egészen kiváló dolog :))

tudod amikor bemész vizsgára, és a tanár az indexeket begyűjtve beleírja mindegyikbe, hogy "elég", az nem a morálnövelés legjobb formája...
  • glillu
    ez amiatt van h túl könnyű volt az érettségi. ilyenkor mindent pontosan le kell, irni, h ez a szög mié 45 fok meg stb, mer ilyenkor a menetre is adnak pontot és minden kis basromságért levonnak pontot meg stb...
  • glillu
    csak a magyar miatt...soha nem lehet tudni h mi jó a tanárnak...
  • KeKKSZike
    Benn voltam a suliba... Megtudtam a matek jegyem, 4es lett! Nem mondhatnám, hogy örülök neki, mert... Egyszerűen MINDEN szarért levontak pontot, komolyan mondom, hogy ilyet én még nem láttam! Még a tételre se kaptam meg a maximum pontot, pedig kisPUSKÁZTAM! Most akkor mire kapnék maximum pontot? Összesen 3db ötös lett! Itt látszik, hogy ha normális/rendes tanárod van, akkor jobb jegyet kapsz, ha meg nem, akkor meg szart! Lehet, hogy itt közületek is valakinél mondjuk jobb dogát írtam, Ő megkapja az ötöst, én meg négyest a köcsög tanárnak köszönhetően! Sajnos ilyen igazságtalan az élet!
  • I.C.ram
    Valaki magyarázza már el nekem pontosan, hogy hogy is megy ez a pontduplázós dolog! Ez mennyit számít egyetemen?
  • KeKKSZike
    Matekod is 5 lett... És még TE panaszkodtál/rinyáltál itt... :P
  • glillu
    vááá ötös ötös lett a magyarom:)))))))))))
    Astaroth: az a helyzet, h én irodalomból se feleltem még soha szóban. najó eccer nyolcadikban a magyar vizsgán:) szal...
  • The Garrett
    van időd elvileg lapon kidolgozni, aztán elmondod szóban.
  • Astaroth
    Még egyszer nem feleltem nyelvtanból szóban.Meg vannak olyan feladatok amit szóban nehéz elmondani mondjuk a Ugor nyelvcsalád tagjai.Vagy ezt a lapon kell megoldani?
  • shaba23 #1132
    Esti matek érettségi feladatok

517;1248;2278;2610;3331;471;102
  • The Garrett
    nah magyarom 3
    heJesírás 4
    kuul!
  • PResident Evil
    lol :D
  • KeKKSZike
    Nincs... :D
  • davos80
    Tételek
  • PResident Evil
    hééé nicns meg a nyelvtan .doc-ba ?
  • KeKKSZike
    Én a nyelvtan tételeket tudom, most kezdtem el a törit! Az keményebb dió lesz, mert törit nem szeretem annyira! Holnap lefénymásolom a közgát tételeket, azt szívesebben tanulom, mint a törit! :)
  • PResident Evil
    szóbelivel hoyg álltok ? anyám térden állva könyörög hogy tanuljak :P
  • glillu
    azok akik a témákat szarul találták ki.
  • davos80
    Ki kapja be?
  • glillu
    hát a k anyjukat! a második kettőt azt a sima érettségire monták. :( balassi meg kosztolányi... kapják be!:(
  • The Garrett
    ez is full könnyű :D
  • shaba23 #1120
    esti iskolás érettségi magyar
    1. Tájversek 18.-19.sz-i magyar írók verseiben
    2. Balassi -Egy Katonaének elemzés
    3. Egy 20.sz-i magyar prózai mű bemutató elemzése

nembiztos, hogy pont így, de a lényeg ez volt :)
  • The Garrett
    az najszö. én még mindig nem mentem be :D

MOst meg má kéne valamit alkotni szóbélire is .
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Szóval... Bementem az iskolába! A matektanár volt az első, akit megkérdeztem! Kérdezte, hogy hanyasra számítok, mondom, hogy minimum négy! Azt mondta, hogy négyes, tisztességesen dolgoztam! Csak most már azt nem értem, hogy miért nem 5ös? Amikor a kordináta geometrián kívül MINDENT megcsináltam és jó is lett! Utána mentem a magyar tanárhoz... Kérdezem, hogy hanyas, flegma válasz; átmentél! Nah, gondoltam, hogy akkor kettest kaptam! Rákérdeztem, mondta, hogy hármast adott a tartalmi jegyre, de hogy ez még csak egy javaslat! A nyelvten jegyemet NEM tudta pontosan, de négyesre emlékezett! Most ezzel végülis meg is lennék elégedve, csak most azon parázok, hogy mi van az elnök megváltoztatja a jegyemet? Hallottatok már ilyenről? Mert ugye NEKEM az a szívás, hogy MAGYAR-TÖRI szakos vizsgaelnököm van... Most azért egy kicsit megnyugodtam, de félek is...
  • glillu
    hol van fenn a német feladatsor?
  • PResident Evil
    angol hogy ment?