29454
N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
#1195 Az hogy egy adott költőtől mit kérdezhet a tanárnéni az fix?
Mondjuk Adynál a szerelmi költészet meg a tájköltészet.
A szemét tanár nem mondta meg a témákat,így lehet hogy fölöslegesen tanulok... -
#1194 nyertél :( -
#1193 és? én is :D -
#1192 de én 4 év alatt ! :D -
#1191 számolod? nahát ehh!
nekem van kemény 2 oldal nyelvtan füzetem (mondjuk nem is szorulok rá :D) -
#1190 egy 32 oldalast ? hm ? -
Takezó #1189 ne hülyéskedj, az nagyon jó!!!! :) -
#1188 Én még ennyire sem vittem túlzásba ne aggódj. :-D -
#1187 kis stréber :D -
#1186 én már előre fosok tőle... nyelvtanból egy normál füzetet írtam teli.... 4 év alatt :D -
#1185 Tudom, hogy baromi könnyű, pont ezért basztam el. Túl könnyedén vettem. -
Takezó #1184 Huhh, a nyelvtan + töri szóbeli kurva izgi lesz! :S -
#1183 Én pont így voltam mint te csak nem kaptam egyest
Majdnem kikészített a tanár,aztán rájöttem hogy ő nem akar nekem rosszat csak bolond...
Nyelvtanból vért izzadtam a kettesért(puska nélkül)és most jön a szóbeli... -
#1182 Mi az, hogy ismeretlen igeidő 4 gimnázium végén? Én felnőttek sulijában estin nyomtam az angolt, de az igeidők szisztematikusan voltak adagolva, arra épült az egész!Azok nélkül nem is léptünk tovább! -
harcu #1181 Az csak a gáz, hogy aki utána továbbtanul, az ott eszmél majd rá, hogy az érettségi milyen baromi könnyű is volt. Egy kis analízishez, vagy lineáris algebra vizsgához képest az érettségi semmiség. -
#1180 Jaja tudom!
Az elsőnél paráztam (magyar) azért basztam el, a másodiknál már tudtam, hogy nem para, na de hát mégis érettségi. SZal nyugodtan, de felkészülten fogtam hozzá. Jó is lett. Aztán fizika. Hát ez eleve bukásra volt ítélve, de a 2-es megvan. Az angolt meg már szó szerint le se szartam. Volt olyan, hogy vagy 20 perce bámulok ki az ablakon, mire rájövök, hogy HÉ érettségi van, jobb lenne csinálni. Szal ez volt. :-( -
#1179 nade bazzegh... érettségi ! -
#1178 Nem az volt a gáz, hogy nem tudtam, hanem az, hogy nem érdekelt. :-D -
#1177 jah!
rammal mivan?:) -
#1176 gehehh :D icq-ra meg válaszoljál ! -
#1175 az én angol érettségim előtt a tanár szólt, hogy sajnos csak azoknak fog menni a vizsga, akiknek előképzettségük van, mert lesz a többiek számára néhány ismeretlen igeidő :) -
Takezó #1174 minden 4es :( -
#1173 de mit nem tudtál bazzegh ? fogadjunk nagy gamer vagy... azok meg tudnak angolul ! -
#1172 Igen? Engem abból vágtak. :-)
Bár eléggé hülye voltam, hisz nem is volt nehéz, de nekem mégis sikerült. :-) -
#1171 nekem az angol lett 5-ös :D -
#1170 Ja hát igen, ez szemétség. :-(
Nálam is volt ilyen.
De a matekra büszke vagyok. !-es lett. Még az osztály nagy eminensének is 3-as lett, de bezzeg nekem Háhámm!!! :-DDD -
#1169 hááát :D 2-es lett csak nekem... az egész osztály 3-as 4-es, meg persze 5-ös... only me... 2-es... emrt én nem psukáztam ! -
#1168 Akkor meg mit rinyálsz? :-D -
#1167 nem... -
#1166 nekem minden 3 as lett -
#1165 Nekem csak az lett jó. De téged húztak valamiből? -
#1164 matek 2-es :( -
#1163 hi -
#1162 dejo, ti már tudjátok a zeredményeket... -
#1161 csak a tanáron múlik h jóindulatúe... -
#1160 Miért neked milyen lett? -
#1159 4v 8 éven át kitartóan " leste a tanár minden egyes pillantását" meg amugyis ....... Pff inkább nemkéne 5ös :D -
#1158 hmmm... szóval nem csak nekem szar? -
#1157 és csak arra adhat pontot, ami télleg le van irva. najó mondjuk h ha pl neked 57 pontod van, akkor még megadhatná az ötöst, mert lehet ezt csinálni, csak indoklást kell irnia h 4 vagy 8 éven át egyenletesen ötös tanuló volt és szépen dolgozott blabla... szal mateknál azért bizonyos mértékben meg van kötve a tanárok keze. -
#1156 matekhoz van JAVITÁSI ÚTMUTATÓ